sekmadienis, gruodžio 06, 2009

Burtininkas nutraukė 32 metų stažą


32 metus Chukwudi Nathan Okakpu, okultistas iš Ogbeakpu Osile, Nigerijoje, didžiavosi okultiniais sugebėjimais. Iš savo mistinės bazės vadinamos Arobinagu Igwedo, jis naudodavo antgamtines jėgas veikti žmones ir jų gyvenimą, tiek blogiu, tiek gėriu. Bet dabar tai jau praeitis.
Okultistas turėjo daugybę pasekėjų, brisdamas į okultizmą, jis nusprendė ruošti kelią antikristui. Prieš keletą metų, kai jis buvo transe, netikėtai susitiko su Šventąja Dvasia, kuri paklausė, kodėl jis nori būti šetono bendradarbis. Be to, kaip magas, jis nuolat buvo pasninke, kad palaikytų savo galias. Tai sukėlė skrandžio ir žarnyno ligas, Okakpu 17 paskutinių metų negalėjo valgyti kieto maisto. Jo sveikata pablogėjo, mistinė jėga jam nebegalėjo padėti, o periodiškas susitikimas su Dievu sapnuose sukėlė norą išsivaduoti iš tamsos jėgos. Po to gavo supratimą, kad apsilankęs vienoje Logoso bažnyčioje bus išvaduotas, taip ir įvyko - Okakpu sudegino visus burtininkavimo reikmenis ir atsižadėjo okultinės jėgos.
Dabar Okakpu valgo septynis kartus per dieną, gailisi prarasto laiko ir to, kad iki šiol neturi vaikų.
45 metų buvęs magas dabar ruošiasi vesti ir susilaukti vaikų.
Pagal "IBMF"

1 komentaras:

Olgerdas rašė...

Koks tai neisbalansuotas zmogelis:)pagal mane.Arba nieko nevalgo arba 7 kartus per diena.Na priaugs svorio ir mirs nuo antsvorio:).Nu afrikieciai zinau vertina apkunias moteriskes,skaito cia grazu:).O del vyru va nezinau kokia ten mada.