penktadienis, gruodžio 04, 2009

Ateistai žiauriai apsijuokė


Anglijoje ateistai žiauriai apsijuokė - kurdami kompaniją prieš krikščionis jie ieškojo vaikų reklamai, kurių veiduose yra kažkas ypatinga - laisvė, džiaugsmas ir laimė. Išsirinko, pasirodė, kad tie vaikai yra... krikščionys.
Reklaminę kampaniją prieš Dievą ir krikščionis organizavo ateistas Ričardas Dokinsas ir Britanijos humanistų asociacija, praneša "ASSIST News Service".

Sukurtoje reklamoje du besijuokiantys vaikai ir parašyta - "prašau nekabinti ant manęs iškabos, leiskite užaugti ir pasirinkti pačiam". Ateistams pasirodė, kad plačiai besišypsantys vaikai yra ideali reklama naujajam ateizmui. "Išties šitie vaikai tiek tolimi nuo ateizmo, kiek tai įmanoma, jie yra vaikai vieno iš žinomiausių krikščionių mūsų šalyje - aštuonmetė Šarlota ir septynmetis Ostinasyra muzikanto Bredo Meisono vaikai.Jis yra kartu ir dizaineris bei fotografas, todėl parduoda savo fotografijas įvairioms reklamos agentūroms", rašo "ASSIST News Service".
Pats tėvas sako:"Tai labai juokinga, ateistai ieškojo laimingų vaikų, kurie atrodo laisvi ir džiaugsmingi. Rado - tai krikščionių vaikai. Aišku, reklamos agentūra to nežinojo, bet mums tai komplimentas, tai įrodo, kad krikščionys gerai auklėja vaikus ir jie yra laimingi".

Komentarų nėra: