šeštadienis, gruodžio 12, 2009

Tėvai į kalėjimą, vaikai - į globos namus


Jav baigėsi emigrantų krikščionių iš Ukrainos Aleksandro ir Liudmilos Kozlovų teismas, kurie buvo kaltinami naudoję fizines bausmes vaikų auklėjime. Policijai apie metodus pranešė vyriausias poros sūnus ir dvi dukros(15,14,13 metų), praneša invictory.org.Vaikai kaltino tėvus, kad jie naudojo bausmes ir duodavo "beržinės košės" už neklusnumą. Bausmėms naudojo rykštes ar guminę žarnelę. Nė vienas iš vaikų po tokių bausmių nepatyrė jokių sužalojimų.
Prisiekusieji nusprendė, kad jie kalti ir JAV teismas nusprendė apginti vaikus nuo fizinės prievartos - sutuoktiniai gavo po 7 metus kalėjimo, o septyni jų vaikai atiduoti į vaikų namus.
"Tai siaubinga galvoti, kad kas nors be jūsų tapo jūsų šeimos sunaikinimo priežastimi",- sakė tėvus į kalėjimą siųsdamas teisėjas Hartas.
Liudmila Kozlova priešinosi paskirtai bausmei ir sakė, kad juos nuteisė nesąžiningai. Ji sakė, kad neegzistuoja idealių vaikų ir idealių tėvų. "Prašau jūsų, neatimkite iš vaikų tėvų, neatimkite vaikystės, visos šeimos turi problemų.Dievas sukūrė šeimą ir kiekvienas, kuris ją sudaužo, atsakys prieš Dievą",- sakė L.Kozlova.

Komentarų nėra: