penktadienis, kovo 01, 2013

„Išgydymų kambariai“ - kanalai ir kanalizacija




Kai prisigeri, nebegali adekvačiai vertinti pasaulio. Kadangi „Ekklesija.lt“ taip ir nepadarė jokių išvadų po I.Kamarov gydymo seansų per kuriuos „pagydavo 100 procentų“,( liudijimų, kad kai kurie grįžę susirgo ir atgulė - neišgirsite) prainformuosim. Juo labiau, kad savo veiklą tęsiantys nepaisant rezultatų „Ekklesija“ teikia kažkokį tarpkonfesinį pakaitalą (aišku, vadovaujamą šios bažnyčios) Veikliųjų žmonių bendrijai. Štai kas pranešama:
„2013-02-24 pradėjo savo veiklą Lietuvoje „Išgydymo kambarių“ tarnavimas, kuris vyks kiekvieną sekmadienį bažnyčios Ekklesia.lt patalpose Vilniuje nuo 17 val. (tarnautojai renkasi nuo 16 val.). Tarnavimo vadovas – Raimondas Ringys...
Išgydymo kambariai – tai vieta, kur įvairių bažnyčių krikščionys, atitinkamu būdu paruošti ir apmokyti, kartu meldžiasi dėl žmonių išgydymo ir išlaisvinimo, teikia palaikymą maldos, žodžio ir dvasinio patarimo tarnavimu įtikėjusiems ir Dievo ieškantiems. Taip kad į išgydymo kambarį gali užeiti kiekvienas alkstantis ir trokštantis žmogus. Čia tarnaujantys yra tie kanalai, per kuriuos Dievo gydanti meilė pasiekia žmones, padeda surasti Kristų kaip savo Gelbėtoją, matyti stebuklingus Viešpaties darbus“.
"Atitinkamai paruošti" - begėdiškas akių dūmimas ir juokinga, nes tie "paruoštieji kanalai" yra paklausę kelių valandų seminarą. Ir tokie žmonės eksperimentuos su žmonių fizine ir dvasine sveikata? Lieps tikėti, išmesti vaistus, daktarai blogis, tvirtins, kad čia pasveiksta 100 proc. jei jų klauso?  Jei kas nepasveiks, aišku kaip bus - mes atsakomybės neprisiimam.  Labai įdomi terminologija – žmonės-kanalai... Kitaip sakant, jie prisijungę, per juos teka teka teka. Lietuvių kalboj sistema, į kurią susiveda daug kanalų, vadinama ne kaip kitaip, kaip... kanalizacija... Ne tarnavimas, o tiesiog kanalizacija...
Be abejo, tiek I.Kamorov, tiek jo pasekėjai, paklausus, kas gi ten gydo tuose kambariuose, atsako:“Jėzus“.
Bet reiktų priminti, kad Jėzus apie tokius  kambarius ir apie tokią kanalizaciją iš anksto perspėjo: „Todėl, jeigu jums sakytų: ‘Štai Jis dykumoje!’, neikite, ‘Štai Jis kambariuose!’, netikėkite". Mato 24:26



116 komentarų:

judas rašė...

Lygiai tokia pat forma,tokia pat nuostata,nusiteikimu galima butu parasyti apie daug ka.Kad ir apie tikejima i Jezu Kristu,apie atpirkima apie isgelbejima ir pan.

Anonimiškas rašė...

Ai Lineli, zaisk tu vienas toj savo smelio dezej, ateis Tetis ir istrauks tave is tos amzinos dezes ir smeli nuvalys...nesijaudink zaisk dar zaisk...

Anonimiškas rašė...

Prasidės dbr... linksma vėl bus..

Anonimiškas rašė...

IWANO PATEPIMAS NUŽENGĖ ANT RINGIO, O GAL DOUBLE(DVIGUBAS)

Zita rašė...

Nu va, visi šaukė: "meilės meilės", o gavo tiesos. Ir dar sveikos tiesos.
Mat pirma reikia pradėt nuo tiesos ir ant viršaus meilę uždėt, bet kai pradėta nuo gardėsio tai pabaigoj liko kartėsis. Juk Jėzus mums dėl kiekvieno atvejo paliko įspėjimą, bet jei Biblijos neskaitai tai ir nežinai :)

Anonimiškas rašė...

VAKAR TAI LINKSMA BUVO- ĮSIVAIZDAVAU KONFERENCIJĄ KALNO PAMOKSLO METU SU PAAUKOJIMAIS...
SAKYTŲ TIESIAI ŠVIESIAI- REIKIA BABKIŲ!!!! DABAR IŠVARTO SU VISOKIAIS PAVADINIMAIS, ANT GALO VISTIEK PRAŠYS PINIGŲ ATLYGINIMAMS IŠSIMOKĖT.

Linas rašė...

Ir Paulius sakė:"Neužrišk kuliančiam jaučiui"... Paaukojimai turi būt, bet turi būt irgi teisingi, ir čia mažiausias kilbukas:)

Anonimiškas rašė...

Oi Linai, Lineli, ka pasesi ta ir pjausi:-)Kalbejai apie Dievo baime, kaip visa zinantis, o pats ar Dievo nebijai tokias rasliavas skleisdamas?

Anonimiškas rašė...

IDIOT WOINA NARODNAJA- SWIAŠČENAJA WOINA

Anonimiškas rašė...

Armandai, ar tik Sventajai Dvasiai nepikdzodziauji?

Anonimiškas rašė...

VARDU PRISISTATYK PILIETI IR PASIRAŠYM BIŠKI. LAUKSIU

Anonimiškas rašė...

Koks skirtumas tas vardas, mano vardas Dievo vaikas.

Anonimiškas rašė...

VAIKE SKAITYK:

Mato 6:24 „Niekas negali tarnauti dviems šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba vienam bus atsidavęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai“.

ATRAŠYK KĄ SUPRATAI

Linas rašė...

Taigi nebėr Dievo baimės, nėr atgailos, negalima jaustis nepatogiai ir sąžinės klausyti pagal naują mokymą, tai ko dabar mane laužiat bijoti pagal pasenusį?

Anonimiškas rašė...

OHO tu tikras rastu zinovas ir ekspertas:-)Man tai viskas tvarkoj ir su paaukojimais ir su patepimu. Ir visgi kaip lengva kritikuoti kitus, kai kiti dirba Dievo darba, o tau tik pakritikuot belieka, saunu tesk...O jei ir klystu Ekklesija, kaip jus issivaizduojat, tai melskis ir Dievas istaisys kas netinkama Dievo karalystei, tai Dievo darbas, ne tavo kuno tai tikrai gerbiamas Armandai. Ar pats jauti kokia dvasia rasai siuos komentarus?

judas rašė...

As stebiuosiu kai kuriu naivumu,kuris tikriausiai yra dar vaikiskumo pozymis.Ar jus bent suprantate ka reiskia kalbeti tiesa?
kalbeti tiesa,tai reiskia visu pirma paciam buti gyventi ir vaikscioti toje tiesoje,apie kuria kalbi kitiems.jei as pastebiu,kad kieno rankos nesvarios ir jam sakau,kad eitu nusiplauti rankas,bet jei mano pacio rankos yra purvinesnes uz to,kuriam as pasakiau "tiesa apie jo rankas" ,tai ar mano pasakyta tiesa bus svari?Ar ji bus pasakyta tinkamai ir laiku?
Atminkit,kad Dievui nerupi kad jus kalbate apie tiesa,ar,kad,kalbate tiesa,Dievui visu pirma rupi koks zmogus kalba,Jis ziuri visu pirma i kalbanciojo sirdi ir ja istiria.
Jei zmogus savo sirdyje yra priesingas tai tiesai,kuria jis kalba kirtiems,tai toks zmogus Dievo akyse yra veidmainis,dvilypis ir labai arti savo isitikinimu apsedimo.Cia rimtai.

Anonimiškas rašė...

VAIKE:

GALVOJAU BIŠKI PASIRAŠINĖSIM.
NIEKO NESUPRANTI.

PARAŠYK MAN KADA Į FB.

Anonimiškas rašė...

Aptemes protelis gerbiamieji, ka cia su jumis kalbeti, kai Dievas jums atidengs ir uzaugins nebeliks ir tokio pamazgu pilstymo, nebenoresit teptis ranku( taip tikekimes).Juk aiskiai matosi, kokia dvasia jumyse veikia. Ar jauciates maloniai, kitus kritikuodami ir smeizdami?...

Anonimiškas rašė...

O dar ir fb turi as jau seniai neturiu, pasaulio reikaliukai manes nedomina, o tave Armandai, vis dar domina matau.

Anonimiškas rašė...

JEIGU JĖŠUA KALTINO APSĖDIMU, TAI KĄ TU DAR DVASELE ČIA PLIURPI. TU BIJAI NET VARDĄ PARAŠYTI, TAI KĄ SU TAVIM DAR DISKUTUOTI. LĖK PATEPIMO GAUDYTI IR Į OBČIAKĄ NEUŽMIRŠK ĮNAŠĄ PADARYTI.

Linas rašė...

Dar nė vienas nepasakė, kad meluoju arba kalbu ko nebuvo. tai gana malonu:) Vadinasi, nepasverta kritika yra iš jūsų pusės, o ne iš mano

Anonimiškas rašė...

AMEN. Judai, pritariu.Patys su didziausiu rastu akyje ir nori kitam sapeli isimt.Veidmainiai pirma patys rasta issiritinkit, kad kitam galetumet sapeli isimt!

Anonimiškas rašė...

FB GALIMA APIE JĖŠUA PARAŠYTI, O NE NE APIE PASAULIO REIKALUS DISKUTUOTI. MAN TAIP PAT BROLIO PUSLAPĮ REIKIA SEKTI. TODĖL EILINĮ KARTĄ APSIRIKAI

Anonimiškas rašė...

LINAI STEBĖK DIDESNĮ DVASELIŲ PUOLIMĄ. RIMTĄ SATANA PUOLIMĄ RUOŠIA. GAL IR RYKLYS IŠLYS KOKS. TIPO RIEBULIS KOKS

Anonimiškas rašė...

Neverti jus Sventuju demesio:-)

Anonimiškas rašė...

LABAI FAINĄ DAINĄ UNITYM GRUPĖ ATIEKA "AŠ GARBINU TAVE"

Linas rašė...

Man labai Aklezijos terminologija patinka - šventieji, kanalai - jaučiuos kaip Olandijoj...

Anonimiškas rašė...

OIOIOI. VOS ABRIEDUKĄ NEPRARIJAU. KA PAĖMĖ JUOKAS. BET GERA DOZĖ TOKIA. JOOOOO KANALAI, TUOJ ČAKROS PRASIDĖS, KAMBARIAI IRGI NEBLOGAI. MASAŽO KAMBARIAI SU LAIMINGA PABAIGA. NU ČIA PAJUOKIAMA EVANGELIJA. JIE MATOMAI BIJO TIESĄ KALBĖTI TAI MASKUOJA AR KAIP? NESUPRANTU

Anonimiškas rašė...

DALAI LAMA GAL ATVAŽIUOS ŠVENTUOSIUS PALAIKYTI. IRGI ŠVENTASIS

Kęstutis rašė...

armadai,tokios patyčios pačiam garbės nedaro..dar daugiau,tavo kalbos praktiškai nuleidžia į kanalizaciją tai,ką Linas bando pasakyti.

Anonimiškas rašė...

SAVES ŽIŪRĖKIS MOKYTOJAU

Anonimiškas rašė...

IR NEREIKIA MAN GARBĖS. IR VARYKIT ANT MANES IR VADINKIT KAIP NORIT, VISTIEK SATANA NIEKU VERSIU, O PRIE JĖŠUA BŪSIU PRISIRIŠĘS. TU DABAR KĘSTUTI RAŠYSI KRIPIMASI Į TAUTĄ

Linas rašė...

Paskutinės žinios - I.Kamarov anksciau buvo žinomas NK kaip "pranašas", dabar jau kitas biznis eina pirmyn, nes anas gal neisdege...

judas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Rytis rašė...

Anglų kalboje yra toks žodis CHANNELING, kuris reiškia atiduoti save demono veikimui. Tokiu būdu demonas per žmogų gali kalbėti ir skleisti melą. Dažnai jie apsimeta ateiviais. Tai dera prie termino "kanalas".

judas rašė...

Biblijoje parasyta,kad Dievas kalba PER savo tarnus.Jei Dievas savo kalbejmui naudoja zmogu,tai visai normalu yra vadinti ji kanalu. neizvelgiu tame nieko blogo.

Linas rašė...

Judai Raminkis, aik žmona rūpintis iš ryto

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
judas rašė...

Vieno zmogaus subjektyvi nuomone nera dar tiesa.Bendraminciai pritariantys subjektyviai vieno zmogaus nuomonei nepadaro jos dar tiesa.rastas sako,kad jei kita matai nusidedat tiesai-pirma eik ir sakys jam tai i akis.tai Viespaties kelias paliktas mums ir sis kelias yra tiesa,o jei mes uz tiesa,tai ir elkimes pagal tiesa.

Anonimiškas rašė...

NEPAVĖLUOK JUDAI Į MIŠIAS

Linas rašė...

O ko taip jaudinatės dėl vieno pikto žmogaus subjektyvios nuomonės?:) Judai, lauki, kol pasaulietis žurnalistas užeis į tą "Stabūklų kambarį" oi "Išgydymų kambarį" ir aprašys tas nesąmones viešai? Tada maža nepasirodys nė vienai bažnyčiai, galėsit išpūtę akis žmonėms aiškinti - oi čia ne mes, ne mūsų, mes ne prie ko...

Anonimiškas rašė...

Tai, kad tu ir esi tas pasaulietis zurnalistas Linai:-)

judas rašė...

A,pasirodo Linas cia padare paslauga visoms baznycioms-uzbegdamas pirma pasaulieciu zurnalistu, pirmas parase staipsni apie isgydymo kambarius :),kad taip apsaugotu baznycias nuo bereikalingu aiskinimosi pries zmones :))
Na,juokinga,tiesiog "juoko kambariai" :)

Anonimiškas rašė...

LINAI A MATAI? MIŠIOS KEIČIA ŽMONES. JAU DABA GERIETIS ESI.

Kęstutis rašė...

Eina laikas ir kuo toliau-tuo labiau įsitikinu,judas-velnio advokatas. Vardas irgi tinkamas parinktas,matyt atsimenant žinomą prototipą,kuriam velnias taip pat darbdaviu buvo.

Kęstutis rašė...

Ir dar..manau,kad jis melagis,kuris būk tai neturi nieko bendro su Ekklesia,bet kažkodėl nieko svarbesnio jam nėra,kaip pulti kiekvieną,kuris tik apie šią sektą turi aiškiai neigiamą poziciją. Keistas toks "gerietis" kuris visiems gero nori,niekam laiko neturi ir viską apie visus žino. Nešvarus toks "gerietis". Mano supratimu,Linai, arba lai prisistato kas toks su visais savo titulais ,vardu ir pavarde,arba trink lauk šitą demagogą - melagėlį.

judas rašė...

va,kestutcio asmenybe tiesiog spinduliuoja krikscioniskomis dorybemis :).Apsaugok Dieve nuo tokiu "sviesuliu" Lietuvele,nes jei leisti tokiems kerotis,tai visi patapsim kvailiais,idiotais ir velniais :)

Rytis rašė...

judas, ateik į mano blogą, aš ten parašiau apie tavo mylimą būrelį, kurį vadini bažnyčia. Ieškoti prie skilties erezija.

Kęstutis rašė...

judai,jei sąžiningai - šiai dienai bendrauti tenka tik su vienu kvailiu. Tikėjausi,kad jūsų daug nėra,bet kad jau rašai "mes visi",tai matyt yra ir daugiau. Ačiū Dievui,aš "jūsų visų" nepažįstu.

judas rašė...

Apologetai aciu uz pasiulyma,bet juo nepasinaudosiu,nes nieko naujo ten nerasiu,o kas yra kas ir pats nustatau Dievo pagalba.
O kestutis ir toliau ziuriu spinduliuoja "krikscioniskomis dorybemis" :)kaip cia tu kestuti,kuris esi toks ismintingas,leidi sau su kvailiu bendrauti,ziurek,kad taip bendraudamas isminties neprarastum :)

Kęstutis rašė...

pirmas protingas tavo komentaras,judai. Šiaip pokalbį su kvailiu baigti labai sunku,nes ano ambicijos bedugnės, jam vis ne gana,bet čia man tiesiog pasisekė - toks pasiūlymas. Tai ir atsisveikinsiu tuom kart su ponu :).

judas rašė...

pasistengiau del taves,kestuk,ka tik tau butu geriau,kad tik savo ego neuzsigautum :)Laimingai darbuotis kitu gyvenimuose :)

Linas rašė...

Nu gariačij byl narod na porovoze;0 Judai, man atrodo, kad tamsta per daug jautrus šiam žiauriam pasaulyje... O kaip elgsis pasaulietinis žurnalistas paaiškinsiu paprastai - išklausinės apie paslaugas, kas vadovauja, kaip veikia ir paprašys parodyti sveikatos ministerijos licencijos užsiimti gydymo veikla bei personalo kvalifikacijos pažymėjimų. Jei to nebus - išvada viena, aferistai, kreipsis komentarų į medikus, į prokuratūrą ir t.t.

judas rašė...

O man atrodo,kad pats esi jautrus siame ziauriame krikscioniskame pasaulyje,tai ir puoliai rasyt.per daug jautriai reaguodamas i kitus gali sau sirdi susigadinti.siulau nuleisti medinius ginklus ir daugiau megautis Viespaciu,o Viespats tinkamai ir savu laiku pasirupis visais savo vaikais ir nuklydusiais ir teisiais

Anonimiškas rašė...

tu rikriausiai taip ir padarytum jei galetum ,tik deja ...

Linas rašė...

su asmenim sąskaitų prašom nesuvedinėt. A dėl širdies, tai mažai yra abejojančių, ka mana šidžiaus pataisyt nebegalima:) Nevark, Judai:) Nors už pastangas dėkui

Anonimiškas rašė...

nuosirdziai sakau tau tu esi tikras sudzius Linai,bet Jezus myli ir tokius kaip tu,cia ir prasideda evangelija...

Anonimiškas rašė...

tas kuriam tarnauji,nuspirs tave greitu laiku,ir bus dar blogiau bet zinok kad Jezus myli tave

Anonimiškas rašė...

sidziaus kaip rasai pats,tai ir yra pas tave sidzius-sudzius,tai ko neimanoma pataisyti,buvo uzmusta su Jezumi,todel gali gauti nauja sirdi mylincia,o ne niekinancia kitus

Linas rašė...

Nuliūdinsiu, ka nipagerėsiu. Darbais o ne žodžiais mes tėvynę mylim, aikit aklesija ir darbais parodykit savo meilą. Su kuria bažnyčia draugiškus santykius palaikot? Su jokia? tai gal ir nepliurpkit apie meilą,brolybę, prabudimą, vienybę "tik ateikit ateikit į aklesija". Dedat auksinius kiaušinius, bet kai juos pramuši, iššoka gyvatės. Tai va ties tuo ir apsistokim, mačiau ir branhamistų ir vočmanistų tokių pat

judas rašė...

kai zmogus sakosi visko mate,viska zino ir visus lygina pagal tai ka mate jis mate ir zino-tai neverta viska priimti uz gryna piniga.tai tiesiog yra vieno zmogaus subjektyvi nuomone,kurioje jis pats gyvena, juda ir veikia ir kuria dar uzkrecia kitus,salia esancius,kad ir kiti taip pat mastytu kaip anas.As netikiu,kad sis zmogus kada tai turejo ir tures bendravima akis i aki su tais,kuriuos jis leidzia sau laikyti nebroliais,netikiu,kad visa ka jis raso apie "nebrolius" yra jo sirdies troskimas atsatyti ir laimeti "nebrolius" Tiesiog tokiam zmogui to neduota,jam neduota nesti sutaikinimo taryste,bet kai zmogus pats to nemato,ir nezino kokia yra jo pacio sirdis,tai visi jo veiksmai,zodziai buna nieko verti.

Anonimiškas rašė...

SU ARTĖJANČIAIS NAUJAIS METAIS JUDAI!

Linas rašė...

Ai Judai, baik cia savo demagogijas, tu jau tikrai tikras taikos karvelis ir taikos tarnystės atstovas:)Skirtumas tarp mūsų tik toks, kad kalbu savo vardu ir atvirai, o tu saugiai savo analizus mekeni pasislėpęs, tikėdamasis kad neteks akis į akį susidurt su manim, nebijok, nevalgau.

judas rašė...

matai,as taip nesimojuoju mediniais kardais kaip pats ir neskirstau brolius i nebrolius -cia tavo tarnyste,o ne mano :),tad tavo akyse gal ir esu taikos karvelis :)O kad atvirai savo vardu kalbi tas tiesa,nes tas ir jauciasi.

Linas rašė...

Kalvis Ignotas ir tas savo tiesą turėjo, tai kas čia keisto? Ar visi privalo mąstyt kaip aš arba kaip tu arba kaip aklesijastai?

Anonimiškas rašė...

ARBA KAIP RŪPINTOJĖLIS

judas rašė...

bet tikriausiai kalvis Ignotas neskirste kalviu i nekalvius :),ir nerasinejo su kokiais kalviais bendraut su kokiais ne, :)

Anonimiškas rašė...

tai kas tu toks esi,visi blogi ,o pats gal geras?absoliutas-tobulumas,teisejas tobulas

Linas rašė...

Biblija kalba, kad nėra gero nė vieno, nėra, kas gero ieškotų... Taigis

Anonimiškas rašė...

:D aš jumis stebiuosi. iš kur ištraukėt informaciją, kad apmokymai vyko porą valandų? lankstinuke apie apmokymų trukmę nerašoma, tai tenka suprasti kad informacijos kažkur kitur prisiklausot, ir deja, nepatikimos. +norėčiau jums užduoti klausimą. kiek valandų Jėzus, prieš išsiųsdamas savo mokinius į kaimus ir miestelius gydyti ligonius ir išvarinėti demonus, vedė apmokymus?:))

Linas rašė...

Jėzui gal būt ir užtekę poros valandų, bet reikėjo apie 2 metų iki pasiuntimo

Naglis rašė...

Judas ne kokias demagogijas, Linai, rašo, bet pačią esmę to, kas čia vyksta. Aš visa širdimi pritariu. Labai noriu, kad bendruomenės Lietuvoje būtų sveikos ir skelbiama tyra evangelinė žinia, todėl be galo džiaugčiausi jei kas pataiso, pamoko, sudraudžia, palaiko vieni kitus, siekdami vieno tikslo, bet jūs juk ne tuo užsiimate ir, matyt, gal pats nepastebit, o kaip pasiteisinimas- kaltinimai kad ir kiti, tipo, ekklesia elgiasi dar blogiau. Jei kiti pradėtų kažkur lukštenti jūsų bei jūsų tarnystės kauliukus be jokios naudos, kaip pats darote, aš irgi būčiau prieš. Nematau tame Dievo veikimo- bjauru tai. Tai nėra: viską ištirkite- gero laikykitės. Jei taip nusimanote apie Dievo dovanų veikimą, tikėjimą ir kaip Dievas gydo- prašau parodykite, darykite ką nors ir mes pasimokysim ir paseksime jūsų pavyzdžiu, tik nesėdėkite vietoje- savo kampelyje besistengdamas žlugdyti ir kaltinti "svetimą tarną" kuris tarnauja Dievui kaip tiki ir sugeba, nes negali susitaikyti bei likti abejingu pražūčiai, skausmui. Dievas jį pakels, pataisys kur klysta ir pagirs, o pats galit ir likti "indu negarbingam panaudojimui". Dar sakau: jei turite kuom geru pasidalinti, pamokyti, labai prašau. Bet jei pats to neturite, tai melskitės ir Dievas jiems padės. Bet jei tai jums, kaip sakėte- erezija, ne broliai, tai pats save atskiriate, o ne Ekklesia atsiskiria nuo jūsų. Ar kad su jūsų surinkimu taikoje bendrauti, ekklesia turi pirma pasikeisti, prisitaikyti?

Linas rašė...

Nagli tipiška aklezijos terminologija - mes indai šlovei, o kiti - naktipuodžiai, mes nekalti kad kiti tokie, mes iš viso dėl nieo nekalti... Nagli, tu žmogus nuoširdus ir nenoriu tavęs įžeisti, kaip ir kažko kito asmeniškai, tačiau kai nematote, kad 100 procentų gydantis aferistas apsuko galvas įkūrė 100 procentų gydantį tarnavimą, apie ką galima kalbėti? tai žmonių apgaudinėjimas, savęs apgaudinėjimas, aklumas ir niekaip su evangelija neturi nieko bendro, su darbu dėl Dievu - irgi. Ant melo nieko dieviško nepastatysi. Ir taškas. Nebūkit naivūs, kad dėl gero galima gudrauti arba sukčiauti, nu tik biški, tik nežymiai, tipo Dievas vis tiek bus už, juk mes dėl jo vykdom. O dėl bendravimo ir bendradarbiavimo, tai man lab gerai pasakė vienas pastorius - su kitom neprasidedam, nes turim priežasčių,esam nudegę... fikcija visokios brolystės ir tiek.

Olgerdas rašė...

Я спросил у ясеня, где моя любимая.
Ясень не ответил мне, качая головой.

Я спросил у тополя, где моя любимая.
Тополь забросал меня осеннею листвой.

Я спросил у осени, где моя любимая.
Осень мне ответила проливным дождём.

У дождя я спрашивал, где моя любимая.
Долго дождик слезы лил за моим окном.

Я спросил у месяца, где моя любимая.
Месяц скрылся в облаке. Не ответил мне.

Я спросил у облака, где моя любимая.
Облако растаяло в небесной синеве.

Друг ты мой единственный, где моя любимая?
Ты скажи, где скрылася? Знаешь, где она?

Naglis rašė...

Ne tai turėjau minty, kad kiti naktipuodžiai. Man tik asociacija tokia, kad trešti mėšlu žemės niekas nenaudos auksinio indo kaip, kad pilti aliejų... Patys renkamės kas esame

Naglis rašė...

Gal man lengviau kalbėti... Bet jeigu atrodo, kad brolystės- fikcija, tai reikia dantis vienas kitam atkišti? Viešpats paklaus kaip mes pasielgėm, o ne kitas. Ir jei į mūsų ištiestą ranką kitas dantis suleis, tai mes nuo to nepralaimėsime, bet bus Dievo pergalė. Pats Viešpats atlygins bei užsistos, o tamsa pasitrauks. Nugalėkite blogį gerumu- Dievo ginklai yra priešingi mūsų žmogiškai prigimčiai. Ir nereikia pamiršti, kad Dievas visagalis, jei mes Juo pasitikime, ir čia Jo kova, o ne mūsų.

Linas rašė...

Olgerdai, ing pojėzijū patraukė?:) Taip Nagli tu teisingai kalbi. Bet ir praktika turi būti teisinga, ne tik žodžiai, ir tiek. O jei viskas teisinga, bet rezultatas abejotinas, reikia daryti išvadas.

Olgerdas rašė...

Jo, Linai. Tai, kad kai paskaitau, ka cia privaret komentaruose, tai tik in poeziju ir traukia, daugiau niekur :) Noris kazko grazaus, sviesaus... Sakysi, pavasaris gi, kas keisto kad tokios mintys :) E ne..., cia kazkas daugiau nei pavasaris...

Linas rašė...

OOOO vadinas patyrei nušvitimą, su kuo ir sveikinu:)

Anonimiškas rašė...

AŠ TAIP PAT NORĖČIAU PASVEIKINTI OLGERDĄ SU ARTĖJANČIU PAVASARIU IR ARTĖJANČIAIS NAUJAIS METAIS (NISANO 1D.)

Violeta rašė...

Rasau jums: Linui,Kestuciui ir Armandeliui; "Todel dabar jums sakau:palikite situos zmones ramybeje ir paleiskite juos.Jei sis sumanymas ir si veikla is zmoniu, - jie zlugs savaime, o jeigu tai is Dievo, tai jus nepajegsite ju sunaikinti. Ziurekite, nepasirodytumete kovojantys pries Dieva!"Jie paklause jo patarimo.(Apd.5,38-39)

Anonimiškas rašė...

RAŠAU TAU VIOLETA. AŠ TIK KOMENTUOJU. MANO KOVA DVASINĖ. ŽINAU RAŠTĄ NEBLOGAI, CITATŲ NEREIKTŲ. AČIŪ UŽ ARMANDĖLĮ.

Linas rašė...

Nu jo aklesijastai jau įsijautė į "persekiojamų dėl teisumo" vaidmenį ir vienintelių Kristaus pasekėjų, tipo nieko nedrįskite apie mus pasakyt. O stereotipas, kad tylėk, ką bematytum, neturi patvirtinimo Rašte, atvirkščiai, Paulius bažnyčiai įsako teisti visokias nedorybes, o ne slėptis: "Kam man teisti svetimus? Argi ir jūs ne savuosius teisiate?
Tuos, kurie ne mūsiškiai, Dievas teis. Todėl „pašalinkite piktadarį iš savo pačių tarpo“". 1 Kor 5

Anonimiškas rašė...

KELIAS MINUTES STEBĖJAU EKKLESIA.LT SEKMADIENINES MIŠIAS. LABAI JAU AVELIŲ APMAŽĖJO. ARBA GAL MAN TIK TAIP ATRODĖ. BET TIKRAI ANKSČIAU BŪDAVO DAUGIAU. TAI GAL BANDYS "PANELĖ IRONIJA" PRASISUKTI PRO FORMALIAS NAUJIENAS. LABAI MIELAI LAUKSIME NAUJŲ SVEČIŲ

Olgerdas rašė...

dekui Armandai, jo, pavasaris yra gerai o dar vieni lysni metai irgi nepakenks :)

Anonimiškas rašė...

Gaila jusu, zmones. . Nezinot ir nesuprantat ka darot, jusu akys apakintos ir protai apteme! Elgiates kaip pabalinti kapai. Kai yra pradedama kalbeti tiesa tiesiai povandeniniai vandenys sukyla! Stai va kaip sukilo, kad jau nebesvarbu ar Kristus taip sakytu ar ne koks skirtumas kad tik ikasti. . o kam tokiam? Ogi tam kuri Dievas sukure ir pamilo, Jo vaikui, Tai kaip dar ir biblija cia ikisate, jei Dievo vaiku nemylite o Jo zodi naudojate. . savanaudiskumas ir melas, bei smeiztas. Sakot anonimai savo vardo nepasako blogai, o pats i interneta rasai bet jei reiktu i akis baznycios kuria taip niekini vadovui issakyti ar galetum? Ir netrink sito komentaro, tu gali rasyti ka nori o kai paraso kiti ir tau netinka kazlaip netiketai dingsta komentarai.

Linas rašė...

kai pradeda grasint arba nagrinėt mano kuklią personą, pratrinu ir pratrinsiu. Nepergyvenk, pasakau ir pasakysiu, jei bus reikalas, kai kuriems jau ir pasakiau, o kiti gali ir pasiskaityt. Baikit apie meilę pliurpt, parodykit patys, kad nors per varlės myžį tos meilės ir brolybės, turite, nes kur praeinat, ten žmonės ir sako - saugokitės. Darykit išvadas.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

paziuresim ar klusnus esi?

Linas rašė...

Klusnus klusnus, nesijaudink:)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

galima tau jau patiketi isvalyti kokia isviete,nepavestum

Linas rašė...

Nu va, kaip tinku į aklesiją, gal galėtumėt ir priimt

Anonimiškas rašė...

o ka nejaugi tu nepriimtas?

Anonimiškas rašė...

BROLIŠKA MEILA TAVE ŠILDO LINAI. TAU FAINA KAI TOKIĄ MIELĄ ŠEIMĄ TURI

Anonimiškas rašė...

jei laikai save nepriimtu,tai kaip Nikodemui Jono 3,atgimti is naujo turi,kitaip niekaip neieisi,nebent koki avie kailiuka uzmesi ant savo vilkisku kaulu

skaitytojas rašė...

idomus cia puslapiukas,administratorius visus tik trina

Anonimiškas rašė...

ČIA YRA KRIKŠČIONIŠKAS PUSLAPIS, GALIMA SUSIPAŽINTI SU KRIKŠČIONIAIS IR JŲ MEILE VIENAS KITAM.

Anonimiškas rašė...

klusnus pasirodo Linelis.liepiau istrinti 3 komentarus tai ir istryne,nors negalvojau kad taip padarys

Anonimiškas rašė...

o ka reiskia krikscioniskas?tu krikscionis?

Anonimiškas rašė...

LINAS TIKRAS KRIKŠČIONIS- PAKLŪSTA BROLIŲ PRAŠYMAMS

Anonimiškas rašė...

ten ne prasymas buvo , o isakymas

Anonimiškas rašė...

LINAS YRA KRIKŠČIONYBĖS SPECAS, JAM PARAŠYKITE Į POČTĄ, ARBA PAPRAŠKITE AUDIJENCIJOS

Anonimiškas rašė...

JEI ĮSAKYMAS, TAI JAU IŠ VISO NEBLOGAI

Anonimiškas rašė...

o ka tu gal koks brolis,kieno tu cia brolis?

Anonimiškas rašė...

JEI ČIA MANES KLAUSI, TAI AŠ BROLIS TOKIO JĖŠUA. NELABAI TURBŪT PAŽYSTI? ŽYDŲ KARALIUSJEI GIRDĖJAI. O TU KIENO BROLIS AR SESUO?

Anonimiškas rašė...

Gyvenat pagal senaji testamenta, JĖZUS-GYVOJO DIEVO SUNUS KARALIU KARALIUS. Visos zemes Viespats, Didis ir Galingas!!!issiblaivykit.

Anonimiškas rašė...

Kanalizacija ir smirda cia.. nuo smarves tik atbaidysi zmones is savo tuscio ir kvailo tinklalpio-meslyno. Apie tavo persona cia nieko neparasiau o tiesiog konstatavau fakta kad smarve sklinda is sitos kruvos...

Anonimiškas rašė...

AAAAAAAA? A TU MA ČIA PAGERINTAS? KAD NEGĖRIAU DA... GAL VAKARE PAIMSIU GRAMĄ...

Anonimiškas rašė...

LINAI KUR TU? TRINK GREIČIAU KOMENTARUS!!!!!!!!! TAVO BROLIAI KRIKŠČIONYS PUOLA!!!!!!!!!!

Linas rašė...

Vobiskum piliečiai, a kas čia jums liepia lankytis? Neterškit savo aurų

Consolatio fratrem rašė...

"Esi nepateisinamas, kas bebūtum, žmogau, kuris teisi kitą. Juk teisdamas kitą, pasmerki save, nes ir pats tai darai, už ką teisi." Pauliaus laiškas Romiečiams.

Anonimiškas rašė...

pilnai pritariu.. Linai ar manai Dievuj padedi? manai jis bejegis ir pats nepasirupins savo slove? ziurek , kad netaptum kovojantis pries Dieva.. buk palaimintas

Anonimiškas rašė...

žinokit durniu laivas :) :) kaip nukentejau nuo Dievo,tai jau ir nieko nebijau :)pinigu melzimas,akiu dumimas ,tikra kanalizacija vadinama evangelizacija.Neatpazystu savo draugo po 5metu,visur jam Dievas,ant kiekvieno žodžio ,klausiu kaip Tu gyveni,kuo tavo gyvenimas pasikeite sako dievas jam pastatis dantis,dievas visa aprupinima duos,ir t.t.....pakviete mane i ta dievo svente vadinama baznycia,.Paprasta patalpa kur nesugeba susimoket nuomos ,pilna senuku ir senuciu,su baimes akimis zvelgia ,o man tik juokas eme is pastoriaus kaip gaidys svo kieme zinot,klaunas laksto po scena,rekia ,soka,trypai,zodziu baisu ten tokiu fanatu yra,patys su savim kalba vaiksto mat su sventa dvasia,su angelais :) bijau,del savo draugo ateities kad kur neisveztu i kokius organus parduot,nes jis ten ir pasikrikstijes dievas jam dievas ,jis mokosi jaruzalaej kaminus statyt,baisu negu baisiau. padekit melieji ,patarkit kaip isvaduot zmogu is sektantu pasakoriu .Aciu