pirmadienis, kovo 18, 2013

„Tikėjimo žodis“ jau rengia piligrimines keliones



Kai tik pagalvoju, kad jau kvailiau padaryti neįmanoma, tautiečiai švysteli mentalitetu, pasirodo, oi kiek dar neišnaudotų resursų...
Štai iškilmingai mininti 25-erių metų jubiliejų bendrija „Tikėjimo žodis“ leisis į piligriminę kelionę Graikijon su, kaip rašoma, „dr.Giedriumi Saulyčiu“. Taip ir neaišku, ar dr.G.S. keliaus piligrimiškai, ar dr.G.S. piligrimai vešis kaip talismaną ar ekskursijos vadovą. Visas akcijos pavadinimas labai komiškas. „Piligriminė kelionė į Graikiją su Dr. Giedriumi Saulyčiu „Apaštalo Pauliaus takais“...Na, reiktų pridurti, kad pasikeitimai žmonių sąmonėje akivaizdūs, nes jei anksčiau Lietuvos žmonės leisdavosi į kelionę ir sakydavo "Su Dievu", tai dabar ima sakyti "Su daktaru"... Teks prie naujovių priprasti.
Tiesa, 7 dienų piligrimystė ne tokia jau pigi – kainuos 3000 litų, bet už tai jokių nepatogumų, kuriuos patyrė apaštalas Paulius – skraidins lėktuvas, vežios autobusai, miegas 4 žvaigždučių viešbučiuose ir t.t. Žodžiu, laikas geras, rugsėjis, kompanija irgi – skubėkite registruotis.

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Iš Saulyčio, per Saulytį, Saulyčiui, nieko be Saulyčio, laimingieji bus priimti į Saulyčio puotą

Anonimiškas rašė...

Na jūs čia kietai rašote :)

Anonimiškas rašė...

Šv.Linai, pasigailėk mirusio

Anonimiškas rašė...

o ka tau gaila,ar pavydas ima kad nepakviete?

Anonimiškas rašė...

Važiuoja, nes ten dabar didelė paklausa transcendentinių kompensatorių. Religijos prekiautojams gero biznio metas. Geras laikas pirkti TŽ akcijas.