pirmadienis, sausio 20, 2014

Perversmas bendrijoje "Tikėjimo žodis" - Dr. Giedrius Saulytis atleistas

Perversmas bendrijoje "Tikėjimo žodis" - Dr. Giedrius Saulytis atleistas iš bendrijos vyr. pastoriaus pareigų. Bendrijai vadovaus pastorius Gabrielius Lukošius, laikinuoju Vilniaus "Tikėjimo žodžio" pastoriumi tapo Darius Širvys.
Dėl kokių priežasčių įvyko atleidimas, tiksliai nežinoma, bendrija praneš pati. Neoficialiais duomenimis, kaip ir dėl šeimyninių dalykų...  Sprendimas priimtas šeštadienį. Jau vasarą G.Saulytis buvo pareiškęs, kad jam reikia sabato poilsio metams ir išvyko į JAV.

204 komentarai:

1 – 200 iš 204   Naujesnis›   Naujausi»
Anonimiškas rašė...

žmogiškasis darinys (a la bažnyčia) ir negali normaliai gyvuoti...

Kęstutis rašė...

kažkaip netikėta. Kaip ten bebūtų,Tikėjimo Žodis ir Saulytis tapo beveik sinonimais.

Linas rašė...

okas čia netikėto? keletas žmonių jį buvo perspėję, bet jis buvo per didelis tuo metu, kad išgirstų...

Anonimiškas rašė...

Keista, kad tu, Linai, nežinai priežasties.

Anonimiškas rašė...

oi kaip visiem idomu...

Anonimiškas rašė...

atleistas, o ne pats nusieme...atleidzia tik del grubiu pazeidimu, kai zmogus nebegali vadovauti, nes prarado autoriteta-valdzia...galima galvoti kaip nori, bet kai zmogus negirdi perspejimu, reiskia per daug susireiksmines buvo, nieko cia naujo, ne pirmas kartas, kai pastoriai pasitraukia ar patraukiami

Linas rašė...

Gerb, Anonime, a6 net tavo vardo nizinau:)

Anonimiškas rašė...

tai va iki ko daveda teologiniai mokymai, o pradzia buvo tokia grazi... liudna.

Kęstutis rašė...

teologiniai mokymai iki to "nedaveda", priežastys visada žmoguje, o ne teologijos studijose.

Anonimiškas rašė...

Besidziaugiantys kito nelaime ir manantys, kad esate protingi, bet esantys kvailiai. Skirtumas tarp Saulycio ir musu visu likusiu, kad jis savo nuodemes ispazino viesai, atsiprase ir pasitrauke. Viskas.

Anonimiškas rašė...

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2013-09-03-giedrius-saulytis-tarnavima-suvokiu-ne-kaip-vieno-asmens-bet-kaip-komandos-zaidima/106534

Kęstutis rašė...

Lietuvių nacionalinis sportas - viename poste kuo daugiau pašnekovų išvadinti kvailiais - žydi ir klesti:)))

Anonimiškas rašė...

ka jus cia paistot, kokias nuodemes ispazino, tai gal ir pas zmona gryzo, ar dabar jau galima taip, susiradau merga - ispazinau nuodemes ir toliau sau gyvenu???

Anonimiškas rašė...

kokios cia mergos ir zmonos? jis gi teologijos daktaras

Andrius rašė...

Is kur tokios zinios? Oficialime saite kaip ir nera jokio pranesimo.

Arunas rašė...

Nusiraminkite ir ziurekite i save. Ir pradekite tiktai nuo saves.Nes nezinai ar dar stoviant abieju koju. Geriausiu atveju melskis uz Giedriu.

Arunas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nu palaukime, kol bendrija paskelbs pati, jei paskelbs. Kol kas džiaugsmo čia nematau, bet gal tai išeis į naudą.

Anonimiškas rašė...

TŽ tyli... štai kas nutinka puikuoliams :))))

Anonimiškas rašė...

na va, kaip džiugu kažkam...
Bažnyčios nariai ir lankytojai informuoti, o prieš kitus TŽ atsiskaityti kaip ir neturi.

Unknown rašė...

Zmones vainikuoja pabaiga ne pradzia Baznycia nuo 2000 issibegiojo, o juk patepimas eina nuo galvos

Anonimiškas rašė...

http://www.btz.lt/article/articleview/6839/1/16/

Linas rašė...

Va, matot, kokia nauda iš informacijos, parašai ir paskelbia, o jei nebūtų parašyta?

Anonimiškas rašė...

beveik visi susiję su TŽ pastoriai paliko žmonas ir tarnavimą: Stasys, Donatas, Vaidas, Juras, Giedrius...

Savo poelgiu ir gyvenimu jie sutepė Kristaus vardą...ir parodė, kad neveikia šitas bažnyčios modelis. Liūdna.

Andrius rašė...

Uz tai Dievas veikia. Mes sekame ne kazkokiu modeliu, o Kristumi.

Linas rašė...

kas tariasi stovys, težiūri, kad nekristų:)

Linas rašė...

kas tariasi stovys, težiūri, kad nekristų:)

S.P. rašė...

Niekada iš jokio pamokslininko neteko girdėti cituojant Ezekilio 34 skyriaus: apie ganytojų teismą už avių išnaudojimą ir teismą tarp pačių avių. Taip pat verta paskaityti Ezekilio 33 skyrių. Kaip bebūtų skaudu dėl Giedriaus paklydimo, bet taryba priėmė absoliučiai teisingą sprendimą. Aš jam visiškai pritariu. Bažnyčios galva ne žmogus, ji nesugrius. O Giedrius tapo nuodėmės advokatu, Samsonu su Dalilos nukirptais plaukais ir išdurtomis akimis. Tai suvoks tik po kelių metų, kaip ir kiti tokio paklydimo vergai. Manau Giedrius gyvenimo kelyje kažkur pametė tikrąjį Dievą ir nusekė pagal savo susikurto dievo šešėlį, kur pats sau atsakinėjo į tariamas maldas, dalino leidimus blogiems sprendimams, kūniškumui, ko pasekoje atgimė išalkęs kūniškumas. Dabar kūniškumas sotinsis „pilnais nasrais“. O juk tikrai buvo pažinęs Kristų, turėjo dovaną.
Liko iki gelmių sužeista ir paniekinta šeima, išduoti bendražygiai, bendruomenės. Ignoravo savo sąžinės balsą, komandos pastabas, įspėjimus. Taiklų straipsnį buvo parašęs „Dviese, ne atskirai“ http://btz.lt/lt/musu-jubiliejus/1/6003 Dabar šis straipsnis Giedriui neturi prasmės, ypač jo pabaiga apie Dovydą ir Joabą.
Viešpatie, pasigailėk kritusių tarnų.

Anonimiškas rašė...

Sprogo teologinis pažinimas be meilės artimui (1Kor 13)...liko tuščiai skambantys cimbolai prie nuodėmės girnų.

Limuzinu nuoma rašė...

LABAI GAILA KAD VELNIAS GRIAUNA ZMONES , KURIE STOVEJO DIEVO PRABUDIMO LIETUVOJE PRIEKYJE...BET DIEVAS SAKO KAD MESI VISI BUSIM PASVERTI IR ISGRYNINTI...CIA NERA KO DZIUGAUTI...TIESIOG DIEVAS YRA TIESOS DIEVAS ...JIS VISKA SUTVARKO KAIP JAM GERIAU

Linas rašė...

Manau, jei kas nori gailėt, tai gailėt, kaip rašė SP visų pirma reikia šeimos, TŽ bendruomenių ir žmonių, kurie taip pasitikėjo

Artūras Ch rašė...

Viskas yra gerai, nes viskas yra Dievo rankose. Kiekvienas eina per savo išbandymus: Giedrius per savo, jo šeimos nariai - per savo, bendruomenės žmonės, vėl gi - per savo. Dievas visa tai daleidžia ne iš pykčio, bet iš mums nesuvokiamos meilės ir gailestingumo. Kaip užrašė Jokūbas: "Laikykite, broliai, tikru džiaugsmu, kad pakliūvate į visokius išmėginimus". Visa yra tam, kad kiekvienas, nepaisant nesuvokiamų ir netikėtų išbandymų, ir net pažeminimų, pasiektų Išganymą ir tik jame būtų galutinai išaukštintas.

Mateušas Riedutis rašė...

Gal gerb. Artūras Chal. galėtų išduoti paslaptį, kur dalina tokią savęs pateisinimo teologiją? Aš irgi tokios nurėčiau, kad savo griekus galėčiau ant išbandymų nurašyt. O kai lieka tik nesuvokiama meilė, tai ko čia jaudintis ir tragediją daryt - ar ne vis tiek kur - nuo šeimos pas kekšę ar nuo Kristaus prie stabų aukuro...

Kęstutis rašė...

Mateušai,tokią teologiją katalikai prideda nemokamai tiems,kurie pereina iš Kristaus Bažnyčios į Rymo katalikų bažnyčios glėbį,kaip kad padarė ponas Artūras Ch.
Nenustebčiau,jei ponas G.Saulytis pasektų tokių ponų,kaip jau minėto Artūro Ch ar Ulf'o Ekman'o, Rick'o Joyner'io ir pan. pėdomis..

S.P. rašė...

Artūrai Ch. Paskaityk dar kartą ką tu parašei. Tau viskas gerai kas vyksta? Čia tipo vos ne Dievo valia - išbandymas mums visiems? Atsipeikėk, žmogau! Jokūbas kalba apie persekiojimų, gyvenimiškų sunkumų išbandymus ir apie NEPASIDAVIMĄ jiems. O tu apie ką kalbi? Eini į glėbį visoms sutiktoms nuodėmėms ramybėje, nes Dievas viską „sutvarkys“ o artimieji paverks ir nustos? Tai ožių mąstymas, kurie Teismo dieną stovės kairėje. Jei cituoji Jokūbą, tai perskaityk visą Jokūbo 1 skyrių. Gyvenimo vainiką gaus tie, kas išsilaikys nesusigundę, kas nusispjaus į pagundymą, o ne tie, kas griūna į kiekvieną pakelės balą su tariamu išgelbėjimo ratu „Dievas mane myli“.
Jok:1:12
12 Palaimintas žmogus, kuris ištveria pagundymą, nes, kai bus išbandytas, jis gaus gyvenimo vainiką, kurį Viešpats pažadėjo Jį mylintiems.
13 Nė vienas gundomas tenesako: „Esu Dievo gundomas“. Dievas negali būti gundomas blogiu ir pats nieko negundo.
14 Kiekvienas yra gundomas, savo paties geismo pagrobtas ir suviliotas.
15 Paskui užsimezgęs geismas pagimdo nuodėmę, o užbaigta nuodėmė gimdo mirtį.
16 Neapsigaukite, mano mylimi broliai!

Dievas Giedrių gundė? Giedrius neapsigavo? Giedriaus geismas jau pagimdė nuodėmę. Dabar liko nuodėmės užbaigimo procesas, o už kampo jau laukia mirtis. ? Čia tau vis dar viskas gerai?
Pats esi antrą kartą vedęs, bandai pateisinti kitus taip darančius. Geriau susimąstyk ką rašai ir budėk prie savo širdies pasirinkimų.

Andrius rašė...

--> Kestutis Nepastebejau, kad Rick Joyner butu i romos kataliku gretas istojes.....

Linas rašė...

Džoineris yra Maltos ordino narys.

Andrius rašė...

Kiek paskaiciau, tai istoju jis i maltos ordina pries 20 metu. Nesureiksminu senu istoriju. Vargu ar tas ordinas daro jam kokia nors itaka siuo metu.

Kęstutis rašė...

Andriau, aš daugiau kaip 20 metų atgal išpažinau Jėzų Kristų savo Gelbėtoju. Paskaičiau tamstos postą ir net pagalvojau..sureikšminti man šią seną istoriją ar ne? Nepaisant to,ką manote apie senas istorijas ir jų įtaką šiandienai, aš vis tik drįstu teigti,jog yra dalykų, kurių įtaka amžina.
Linai,atlaisk man šį kartelį,bet specialiai ponui Andriui įdedu nuorodą:)
http://www.youtube.com/watch?v=PlRvaZ_G_SQ

Gediminas rašė...

Siūlau neištrinti šių komentarų. Pasilaikyti atminčiai. Prisiminti savo kietaširdiškumą ir atgailauti. Nedangstykite savo nuosavo teisumo t.y. savo nuodėmės nematymo Biblijos žodžiais.

Pritariu Artūrui Chalikovui. Dievo gailestingumas yra didesnis už mūsų klaidas. Dievo malonė pranoksta mūsų žmogiškąjį supratimą. "Tikėjimo Žodžio" Bažnyčia keliaus toliau. Melskimės už savo ganytojus, melskimės dėl savo nuodėmingumo Tam, kuris geba mus apvalyti.

S.P. rašė...

Klausimas Gediminui: kam tada iš viso siūlai melstis už ganytojus ar savo nuodėmingumą, jei pagal tavo lozungą bet kuriuo atveju: "Dievo gailestingumas yra didesnis už mūsų klaidas. Dievo malonė pranoksta mūsų žmogiškąjį supratimą." ? Taip išeina tik sėdėk ir bezdėk? Dievo beribio gailestingumo sąvoką gali taikyti nuodėmę pametusiam nusėdėjėliui. Atgailavusiam žmogui atsiveria begalinis gailestingumas, kuris padengia viską o ne tam, kuris vaikšto su nuodėmė užantyje. Nemaišyk sąmoningai nusidėjusio ir pasirinkusio nuodėmę ir atgailavusio (mirusio nuodėmei) žmogaus. Giedrius išėjo su nuodėme pas nuodėmę. Jam dabar galioja Heb 10:26-27
26 Jeigu, pasiekę tiesos pažinimą, sąmoningai nusidedame, tada nebelieka aukos už nuodėmes,
27 bet kažkoks baisus laukimas teismo ir liepsnojančio pykčio, kuris praris priešininkus.

o ne jūsų su Artūru akcentuojamas " Dievas visa tai daleidžia ne iš pykčio, bet iš mums nesuvokiamos meilės ir gailestingumo." Jei ko nesuvokiat, tai ir nekalbėkit. Jūsų viltingi žodžiai tušti, kol nėra tikro atsigrežimo į Dievą. Nebūkit besąlygiškais tolerastais, peršokantys atgailą ir "nesaldinkit" Dievo gailestingumo. Nes Dievo teisingumas taip pat veikia, ir be kompromisų. Linkiu Giedriui kuo greičiau praregėti.

Andrius rašė...

-->kestutis Paziurejau video...idomu. joyneris liudija, jog tai Viespats ji patrauke istoti istoti i Maltos riteriu ordina, tad nematau su tuo jokiu problemu, nes Dievo veikla neapsiriboja viena denominacija, kaip kad ne kurie galvoja....

Andrius rašė...

-->S.P. Sakai Dievas teisingas...o ar zinai, kad Velnias teisingas irgi....tik kurio teisingumas tau mielesnis ir kurio teisingumu tamsta gyveni - Dievo ar Velnio?

S.P. rašė...

-->Andriui. Tavo klausimas suprantamas tik tau pačiam. Nesupratau kas tau nepatinka mano komentare.

DP rašė...

Suprantu Artūro Ch komentarą. Jis ragina neteisti. Taip, Giedrius gal ir padarė tai, kas visuomenė, bendruomenę ir artimiausius žmones piktina ir skaudina. Tačiau, kuris iš jūsų be nuodėmės, tegul pirmas sviedžia į jį akmenį. Kuris iš jūsų esate 100 proc. tikras, kad ateityje jums neatsitiks panašiai?
Nepamirškime, kad šetonas labiausiai puola bažnyčios tarnus. O mes dažnai linke tik mėgautis gerais pamokymais ir pamokslais, negalvodami apie tai, kad žmogus gali būti nuo visko pavargęs. Gal ir nusukęs nuo tikrojo kelio. Tačiau esu tikras, kad anskčiau ar vėliau jis susipras, nes Viešptas yra gailėstingas.
Taigi, palaikykime šeimą malda ir kaip tik galime. O kai Giedrius grįš, priimkime jį atgal taip nuolankiai ir gailėstingai, kaip sūnų palaidūną priėmė jo Tėvas.

S.P. rašė...

Sutinku su DP.

H. rašė...

Neteiskime nuodėmės? Būkime gailestingi nuodėmei? Juk paties Saulyčio niekas ir neteisia. Tiesiog nepritariama jo pasirinkimui gyventi toliau su padaryta nuodėme. O jeigu jis dabar atgailautų, gailėtųsi ir nusisuktų nuo tos padarytos nuodėmės - tikrai niekas blogu žodžiu jo neminėtų.

Antanas Vienuolis rašė...

1. Įprastas scenarijus: "ištiksiu piemenį ir avys išsisklaidys" ... kiek bendruomenių taip iširo.
Piktasis rado silpną vietą kaip pasikasti. Nekaip kitaip.
2. Dar žmonės prisiminkit Dovydo istoriją. Ten net teisėtas vyras buvo pražudytas. Didis Dievo vyras, žmogus pagal Dievo širdį - neatsilaikė prieš moters grožį... buvo ir pasekmės
3. Saliamonas - išmintingesnio nebuvo ir nebus, dėl moterų nusisuko nuo Dievo.

Gaila, kad taip gavosi - Giedrius turėjo TŽ vizija, matė Tikėjimo žodžio paskirtį lietuvių tautoje, išstovėjo tiek metų per visokius išorinius puolimus ir spaudimus.
Vien išoriškai žiūrint - smūgis suduotas nemažas bendruomenj

S.P. rašė...

10 balų.

Anonimiškas rašė...

Išlindo yla iš maišo.

MC rašė...

Galima mulkint tautą metus - du, bet ne šitiek...

D.R. rašė...

Lyderis yra nekvestionuojamas, jis nustato taisykles ir taiko sankcijas. Jis yra gerbiamas ir jam viskas leidžiama. Jam viskas atleidžiama ir su jo nuodėmėmis yra susitaikoma. Jis naudojasi pinigais ir turi išskirtinumą kitų atžvilgiu.

Linas rašė...

Dėl Džoinerio, tai pasakyčiau, ar kada girdėjote, kad kas nors būtų liudijęs, kad jį kur nors nuvedė šėtonas?:) Turbūt ne - nu kaip kitaip pateisinsi vėl grįžimą prie stabų, jei ne "Dievo vedimu":)
O dėl G.S., jau sakiau, kad jei nors 10 procentų jo teisimo čia būtų tiek, kiek jis kitus teisė, kiek išmėtė žmonių, kiek ignoravo, tai puslapio šito turbūt neužtektų...
Kažkodėl, kai buvo mėtomi žmonės, jų niekas neapgailėdavo ir neužtardavo, o dabar G.S. kad jau gaili, kad jau gaili... Gyvens G.S ilgai ir laimingai, neabejokite, jo gailėt tai jau tikrai nereikia. Šeimos gailėkit.

H. rašė...

Na, gal nelaidokit TŽ?.. Manau kad dabar ši bendruomenė kaip tik gali pakilti ir atsigauti. Gal ir žmonės sugrįš, kurių gausybė išėjo dėl paskutiniu metu to paties Saulyčio atnešto sauso teologinio - filosofinio mokymo.

Andrius rašė...

-->Linas "O dėl G.S., jau sakiau, kad jei nors 10 procentų jo teisimo čia būtų tiek, kiek jis kitus teisė, kiek išmėtė žmonių, kiek ignoravo, tai puslapio šito turbūt neužtektų..."

Reikejo isiskaityti i auksciau esanti posta:
" D.R. rašė...
Lyderis yra nekvestionuojamas, jis nustato taisykles ir taiko sankcijas. Jis yra gerbiamas ir jam viskas leidžiama. Jam viskas atleidžiama ir su jo nuodėmėmis yra susitaikoma. Jis naudojasi pinigais ir turi išskirtinumą kitų atžvilgiu."
O, kas del TZ, tai ne tik zuvies galva supuvusi, bet ir visa zuvis.
Jiems nutiko taip, kaip ir parasyta: "aklas vede akluosius ir visi sukrito i duobe".

Linas rašė...

Galvoju, kad permainos gerai, gal ir duobėje buvo, tačiau maž atsiras noras išlįsti ir lauk iš jos:)

S.P. rašė...

Andriau, kalbi tik dėl to, kad kalbėt. Nei tu esi iš TŽ nei tu žinai kas ten kaip vyksta. Jei visa žuvis būtų supuvus, tai G.S. nebūtų nušalintas. Dabar taryba priėmė sunkų sprendimą ir nepabijojo T.Ž. reputacijos sudrebinimo. Kas tikra išstovėjo. Ne Giedrius atnešė prabudimą į Lietuvą, kaip ir ne Landsbergis atstatė Nepriklausomybę. Dievas naudojo tiek vieną tiek kitą kol jie nepasididžiavo ir patys sau neprisiskyrė nuopelnų. Taip kad T.Ž. gyvuos toliau, nes apsivalė. Linkiu tokių apsivalymų ir kitoms bendruomenėms, konfesijoms.
Dievas per T.Ž. padarė didelę įtaką Lietuvos krikščionybės raidai ir to nepaneigsi. O prieš T.Ž. atsiradimą buvo daug maldų iš sekmininkų. Taip kad mes visi susiję, žiūrėkim blaiviai į tarpusavio bendravimą ir nesmėtykim tuščiom frazėm.

Linas rašė...

S,P, teisingai kalbi, tai žinoma, kad visi susiję, todėl ir tai, kas vyksta TZ, nėra tik TZ reikalas. Dabar būtų išties gerai, kad TZ pamatytų, jog išties yra susijusi su kitais, o ne su tuo, su kuo norėjo būti susijusi dėl vadų įtakos... Aš tai už pasikeitimus visom keturiom.

Andrius rašė...

-->Linas Pagyvensim pamatysim, kiek to noro is duobes islipti yra.

Andrius rašė...

-->S.P. Fariziejai irgi salindavo is savo tarpo moraliai prasizengusius...niekas taip skrupulingai nesilaiko viesosios morales kaip veidmainiai.
TZ jau desimtmeti duobeje sedi, nusalinti nuo pareigu Saulyti reikejo pries 10 metu, o dabar, kai visi murkdosi srutu duobeje ir tik pro siaudeli bekvepuoja dideles reiksmes tas netures, juk vadovaus tie patys seni kadrai, kurie su G.S. plauke vienoje nuklydimo nuo tiesos dvasioje iki tas susikompromitavo, o nebutu susikompromitaves, tai ir toliau kartu plauktu.

S.P. rašė...

Nesutinku su tavim Andriau. Senų "kadravikų" teiginys tinka politikams ir verslo struktūroms. Kaip kad Putinas viešai išsiskyrė ar Brazauskas su Kristina paslapčia atostogavo. Kadrai juos dengė. T.Ž. to nėra ir nepergyvenk. Matau kad esi įsiskaudinęs ant kažkurių pavienių lyderių. Tai juos ir įvardink o nekalbėk bendrai ant visos T.Ž. bendruomenės. Dauguma mūsų narių atsakingai dirba Tėvo vynuogyne ir yra akivaizdūs vaisiai, kuriais naudojasi visi: leidykla, mokykla, giesmės, tikėjimo išpažinimo gynimas visuomeniniuose sluoksniuose. Todėl Andriau nejuodink visų žmonių, susimąstyk dėl savo kartėlio ar neesi kartais tas žmogus kuriam buvo daug atleista o pats skelbi teismus kitiems. Giedriaus neteisinu, užstoju mus kaip T.Ž. bendruomenę.

Tik Tak rašė...

Tikri krikščionys čia susirinko besidžiaugiantys kito nelaime ir TŽ nelaime.... :D Teisiantys ir mokantys "kaip reikia tesingai gyvent". Ir kaip reikia "neklyst" ir pamirštantys pačių didžiausią krikščionybės tiesą, apie kurią rašo Paulius kad "visi nusidėję ir stokoja Dievo šlovės" ir kad visos nuodėmės prieš visagąlį ir šventą Dievą yra vienodai mirtinos. Džiaukitės džiaukitės. Dovydas savo agonijoje (25 psalmė) irgi rašo, kad kritimo metu jo priešai iš jo džiaugėsi, tad niekas nesikeičia jau 2000 metų. Skirtumas tarp Saulyčio ir čia visų likusių tik toks, kad jo nuodėmės visiems viešai žinomos, o jūsų kolkas ne. Kolkas. :)

Anonimiškas rašė...

esu visiškai skeptiška TŽ krypties pasikeitimu. Nes pinu tempu yra aukštinamas, filosofinis teologinis išprusimas. Kurie stovėjo šalia Giedriaus plaukia ta pačia kryptim. Kaip apmaudu, nebėra gyvybės. Kaip man apmaudu. Kaip tai galėjo atsitikti, ta bažnyčia, kuri ėjo per Velykinius maršus ir skelbė Kristus prisikėlė, dabar teturi sausą žodį.

Andrius rašė...

-->S.P. Tai ir yra jusu problema - jus dirbate, o ne tikite. Negi neskaitei, jog parasyta "teisusis gyvens tikejimu", o ne darbais.
Argi ne tie, kurie bus pavaryti nuo Viespaties veido teisinsins kiek jie daug nuveike Viespaties vardu.

Andrius rašė...

-->Tik Tak Esi naivuolis, jei manai, kad Saulycio nuodemes yra zinomos - matai tik ziedelius, o karcios saknys, kuriomis susitepete taip jums ir liko nezinomos.

Tik Tak to Andrius rašė...

Kvaily, rūpinkis savo nuodimėmis, o ne Saulyčio.

Andrius rašė...

--> Anonimiškas rašė...
"Kaip tai galėjo atsitikti, ta bažnyčia, kuri ėjo per Velykinius maršus ir skelbė Kristus prisikėlė, dabar teturi sausą žodį."
Kaip ir galatai pasuko prie istatymo darbu, atsiskyre nuo Kristaus ir prarado malone. Druska praradusi suruma niekam nebetinkama.

TŽ narys rašė...

Andriau, žinok pasiskaitęs komentarus nežinau, kas yra didesnė naudėmė: ar Giedriaus ar tavo. Nes tu džiaugiesi mūsų skausmu. Džiaugiesi mūsų nelaime. Nežinau kokio atpildo tu sulauksi už tai iš Viešpaties...

Mama rašė...

Andriau,
Gal jus apsvieskite tuomet visus dėl Saulycio nuodemiu ir bus visiems ramu ir aisku - gal buvot jo nuodemklausys??? Speju, kad kaip ilgamete TZ lankytoja, buvau sutepta tomis karciomis saknimis tai butu gerai zinoti, nuo ko gi turiu valytis?;) Beje, Giedriaus asmenybei ypatingo prieraisumo niekada nejauciau, bet Dieva atradau butent TZ deka.

Andrius rašė...

--> TŽ narys rašė...
Džiaugiesi mūsų nelaime

Tiesa pasakius, tai kad Saulytis buvo atleistas nera jusu nelaime, o laime. Dabar turesite galimybe pakeisti kursa.

Andrius rašė...

Mama rašė...butu gerai zinoti, nuo ko gi turiu valytis

Nuo religijos.

Mama rašė...

Andriau, na negalima gi taip siaurai ir siurkstokai atsakyti - kuo pasireiskia ta religija, kuo ir kaip tikite jus?

S.P. rašė...

Andriau, nepyk, bet tu "susivėlęs" savo teisime. Sakydamas, kad mes dirbame Tėvo namuose, neturėjau omeny, kad mes darbais gelbstimės. Ir kaip tu tai sumąstai? Į Dievo kvietimą darbuotis Jo vynuogyne atsiliepia ir pasilieka dirbti tik tikintys. Taip kad mes tikintys ir tikėjimą įrodome darbais. O tu kuo įrodai tikėjimą? Pagieža ant kitų? Geriau papsakok savo komentarus savo vyresniąjam (jei tokį turi) ir paklausk jo nuomonės.

Andrius rašė...

--> Mama rašė...
Andriau, na negalima gi taip siaurai ir siurkstokai atsakyti - kuo pasireiskia ta religija

Veidmainyste, sekmingai sekate farizieju pedomis košdami uoda ir prarydami kupranugari.

Andrius rašė...

S.P. rašė... Taip kad mes tikintys ir tikėjimą įrodome darbais.
Religinis uolumas tik irodo, kad esate tikejimo lavonai. Negi nezinojai, jog veidmainiai viasada yra uolus darbininkai. Kuo gi kitu, jei ne uolumu darbuose galima pridengti tikejimo stygiu. Ir kas gi i pabaltus kapus kreipsis Rabi, Rabi, jei tie pabalti kapai nebus uolus studijuodami Rasta, uolus lankyti bendruomenes susirinkimu, uolus viesai meltsis, pamokslauti, skelbti evengelija, uzsiimti visokia labdara?

S.P. rašė...

Neturiau tau Andriau daugiau ką pasakyti. Tu savaip matai kas parašyta. Elkis kaip išmanai.

Andrius rašė...

-->Anonimiškas S.P. rašė...
Neturiau tau Andriau daugiau ką pasakyti. Tu savaip matai kas parašyta. Elkis kaip išmanai.

Matau kitaip...
klausimas kitas: kieno matymas yra regejimas, o kieno matymas yra aklumas? Tiesa juk viena.

H. rašė...

Audriau, tu su tiesa neturi nieko bendro, tai akivaizdu. Taippat ir su krikščionybe, nes neturi savyje nei lašo meilės. Tavyje vien neapykanta, pagieža, smerkimas ir žmonių menkinimas. Lūpos kalba tai, ko pilna širdis...

Andrius rašė...

--> H. rašė...
Audriau, tu su tiesa neturi nieko bendro, tai akivaizdu.

Argi aklam kasnors buna akivaizdu? Juk, tam, kad matytum vaizda reikia buti reginciu. Taigi, klausimas yra toks: esi regintis ar aklasis?

Mateušas Riedutis rašė...

Ar čia tik nebus toks Andrius iš Kuršėnų? Bo labai jau stilius panašus... Kur anas pasirodo, ten visi jau nežino nei ką, nei apie ką kalbėt, nei temos prisimena, nes visas pokalbis krypsta tik į Andriuko "AŠ". Jei nepataikiau, tai atsiprašau kolegos, na o jei atspėjau, tai čia tikras stebuklas tas Andrius - beveik 20 metų praėjo, o pas jį niekas taip ir nepasikeitė. reiktų kokį medalį užkabint už ištikimybę SAU. Amen.

Andrius rašė...

-->Mateušas Riedutis rašė...beveik 20 metų praėjo, o pas jį niekas taip ir nepasikeitė

Kaip sakoma geri dalykai nesikeicia...

H. rašė...

Kaip sakoma kuprotą tik grabas išlygins

Linas rašė...

Lietuvoje, brangieji, sunkiausia nuodėmė, kuri niekada neatleid-iama, yra pasakyti, ką manai ir kas yra žinoma, bet neįvardijama, o visokios ty vagystes, girtuoklystės, tai žiedeliai:)

Andrius rašė...

--> Linas rašė...
Lietuvoje, brangieji, sunkiausia nuodėmė, kuri niekada neatleid-iama, yra pasakyti, ką manai ir kas yra žinoma, bet neįvardijama

Tai sunkiai esi nusidejes Linai ziurek net 15 asmenu nepritare sios
"visiskai slaptai" informacijos paviesinimui. ;)

Gediminas rašė...

Jei manote, kad TŽ kryptis pasikeis pasitraukus Giedriui, smarkiai klystate. Išaugo nauja, Evangeliniame Biblijos institute teologiškai ugdyta karta. Veikiau priešingai, dabar kur kas daugiau filosofijos-teologijos bus, su kuo Lietuvą ir sveikinu.

Gediminas rašė...

Šiek tiek suklydau, tad pasitaisysiu. Teologiškai ugdyta buvo ne naujoji karta, bet dar ta, kuri TŽ buvo nuo Bažyčios veikimo pradžios (apie 1990-1993). Bet Evangelinis Biblijos institutas šiuo metu išsiplėtė ir apima Vilniaus miestą, todėl ir jaunoji karta turi galimybę praturtinti tarnystę Bažnyčioje teologinėmis žiniomis.

Į Bažnyčios pradinio etapo balaganą, chaosą sugrįžta tikrai nebus.

Linas rašė...

Nu jeigu dabar ne chaosas, tai ką aš žinau:0 Mieles galima sustabdyti, pavyzdžiui išnešus į šaltį - 20, nebesichaosina, ramios tokios susimąsčiusios pasidaro,:)

MeistrasR rašė...

Melskime.

Andrius rašė...

--> Gediminas rašė...Į Bažnyčios pradinio etapo balaganą, chaosą sugrįžta tikrai nebus.

Tai ir toliau tenkinsites mirusia religija?

Anonimiškas rašė...

Andriau, parašyk pora sakinių apie savo gyvą tikėjimą. Ką tu geriau darai nei TŽ ar kitos "mirę" konfesijos? Atgaivink mus savo gyvu tikėjimu. Ką?

Irgi iš TŽ rašė...

O kuo blogai teologinis išsilavinimas? :) Argi bukumas - Šventosios Dvasios laidas? :) Jaučiu, kad Paulius nepritartų, Jėzus (rabis) irgi nelabai...

Ne dėl išsilavinimo, o dėl nuodėmingumo, pasaulėjimo, abejingumo, dviveidystės ar keliaveidystės Dievo buvimas traukiasi. Šis sukrėtimas - proga atgailoj suklupt visiems, kurie būdai bažnyčioje, kaip vienam organizme, negalim paneigti savo atsakomybės ar sumest jos ant "blogo vado".

Irgi iš TŽ rašė...

Pataisymas: "būdami bažnyčioje".

Irgi iš TŽ rašė...

Pataisymas: "būdami bažnyčioje".

Andrius rašė...

-->Anonimiškas rašė...Ką tu geriau darai nei TŽ
As ne darau as tikiu. Kuo gyvens teisusis tikejimu ar darymu, kaip skaitai Raste?

Andrius rašė...

-->Irgi iš TŽ rašė...O kuo blogai teologinis išsilavinimas?

Teologinis issilavinis yra gerai tik tuo atveju jei ta issilavinima suteikia Dvasia. Kitu atveju, tai yra nevykusiu Rasto interpretaciju kimsimas i galva. Kitaip tariant tai paprasciausias proto siukslinimas.

Anonimiškas rašė...

--> Andriui

Aš skaitau kaip parašyta Jok2:17-20

17 Taip ir tikėjimas: jei neturi darbų, jis savyje miręs.
18 Bet kažkas pasakys: „Tu turi tikėjimą, o aš turiu darbus“. Parodyk man savo tikėjimą be darbų, o aš tau darbais parodysiu savo tikėjimą.
19 Tu tiki, kad yra vienas Dievas? Gerai darai. Ir demonai tiki ir dreba!
20 Ar nori žinoti, neišmintingas žmogau, kad tikėjimas be darbų miręs?

O tu kaip skaitai?

P.S. Čia Jokūbas rašo save apgaudinėjantiems tinginiams, kurie cituoja Habakuko žodžius "Teisusis gyvens tikėjimu", nes tinginiai tik deklaruoja esą jie tiki o ištikrųjų nieko nedaro. Jei Abraomas būtų tikėjęs kaip tu, jis nebūtų nuėjęs į Pažadėtą žemę, nes būtų sėdėjęs ir "tikėjęs". Tikėjimas visada turi veiksmą. Ko tau ir linkiu prie tavo didelio ir teisingo tikėjimo.

Andrius rašė...

--> Anonimiškas rašė...Aš skaitau kaip parašyta Jok2:17-20 "aš tau darbais parodysiu savo tikėjimą".
O tu kaip skaitai?

Taip skaitau as, o tavo degradaves protas skaito taip: "aš tau [SAVO] darbais parodysiu savo tikėjimą"
Ar matai koki skirtuma?

Anonimiškas rašė...

Pat 10:18: "Klastingos lūpos slepia neapykantą, kas platina šmeižtą, tas kvailys."

Pat 13:16: "Kiekvienas sumanus žmogus viską daro apgalvojęs, o kvailys viešai parodo savo kvailumą."

Pat 14:16: "Išmintingas žmogus bijo ir vengia pikto, o kvailys karščiuojasi ir pasitiki savimi."

Pat 20:3: "Garbė žmogui vengti ginčų, bet kiekvienas kvailys įsivelia į juos."

Pat 26:11: "Kaip šuo grįžta prie savo vėmalo, taip kvailys kartoja savo kvailystes."ia Andriau ne tau ir nesivargink komentuodamas.

Olgerdas rašė...

Олег Скобля — Блудный Сын

http://www.youtube.com/watch?v=ZBr8bGgd31Q

По небу летят журавли
И плачут в дали голубой.
Вы ищите гнёзда свои
И я возвращаюсь домой.
Когда писались стихи
Я Богу хвалу воссылал.
Одолевали грехи,
Я плакал и горевал.
Когда писались стихи
Я Богу хвалу воссылал.
Одолевали грехи,
Я плакал и горевал.

Я поднял и выронил крест
И был суетою гоним.
Но к Богу из дальних мест
Вернулся как блудный сын.
И Он улыбнулся мне,
И я был этому рад.
И слышал как в стороне
Меня осуждает брат.
И Бог улыбнулся мне,
И я был этому рад.
И слышал как в стороне
Меня осуждает брат.

Я молча к нему подошел
И долго смотрел в глаза.
Сочувствия не нашел
И тихо ему сказал,-
Я знаю, я виноват
Пред Богом и перед людьми.
Но ты, ты же мой брат,
Ты хоть меня не кляни.
Я знаю, я виноват
Пред Богом и перед людьми.
Но ты, ты же мой брат,
Ты хоть меня не кляни.

По небу проносится клин
И птицы зовут за собой.
Для Бога я всё таки сын,
Для братьев по вере изгой.
И где-то на облаках,
Где Ангелы Богу поют,
Хотя бы в счастливых снах
Найду для себя приют.
И где-то на облаках,
Где Ангелы Богу поют,
Хотя бы в счастливых снах
Найду для себя приют.

Linas rašė...

skubu parašyt 100 komentarų:) Mano galva, kaip bevartytume, taip ir turėjo būt, į tai buvo eita ne vieną dieną, o GS taip buvo isitikines turbut savo nebaudžiamumu, kad dare bet ka. O ir dabar kaip pastebiu, dalis zmoniu reaguoja pagal sena papratima - tik jau nieko apie lyderį nesakykite... Tačiau reiktų priminti, kad lyderiams visų pirma yra kitokie reikalavimai negu paprastiems

Andrius rašė...

-->Anonimiškas rašė...
Pat 10:18:

Kiek daug pastabu sau pasirasei, bet eilini karta patiri nesekme suprasti, jog skaitydama KNYGA matai spyga....

Anonimiškas rašė...

Andriau, ten apačioje aiškiai buvo parašyta, kad tas komentaras ne tau. Ko tu kaip susireikšminęs kvailys jauti pareigą komentuoti kiekvieną komentarą? Žmonės čia tik išsako savo nuommnę, mintis dėl įvykio TŽ, kurio temą užvedė Linas. Tavo nuomonės čia niekas neklausia. Atsipalaiduok. Atsakinėk, kai tavęs ko nors klaus ;)

Andrius rašė...

--> Anonimiškas rašė...
Andriau, ten apačioje aiškiai buvo parašyta, kad tas komentaras ne tau. Ko tu kaip susireikšminęs kvailys jauti pareigą komentuoti kiekvieną komentarą?

Deja tamsta eilini karta patiri nesekme susivokti tikroveje. Cia ne Tikejimo Zodis, kur gali kita isvadines kvailiu isspirti is bendruomenes ir po to dar apzmeiti, kad su tu isspirtuoju yra kazkas negerai.
Sveikas atvykes i laisva interneta , kur zmones komentuoja tuos, kurie nepageidauja buti komentuojami.Internetas ne Tikejimo Zodzio rezimas, kur gali nurodineti kada kam kalbeti, kada kam uzsiciaupti, o kada nuolankiai pries aklus vedlius galvele nulenkti.
Mano patarimas (kurio tu aiskiai nepageidauji :D) judek nuo sektantisko proto i minties ir zodzio laisve.

Anonimiškas rašė...

Kokiu adresu?

Irgi iš TŽ rašė...

-> Teologinis issilavinis yra gerai tik tuo atveju jei ta issilavinima suteikia Dvasia.

O tai vyksta gyvenant Dievo baimėje. Kitu atveju tiek išsilavinimas, tiek Dvasios dovanos gali niekur nenuvesti, ar nuvesti ne ten (pvz., Mt 7, 23; I Kor 12 ir kt.).

Šiaip jau, visų pirma paprasta Evangelija yra Dievo jėga išgelbėti kiekvienam: ir traktoristui, ir profesoriui.

Man GS "teologinė-filosofinė" (nors filosofijos tai kažkaip neįžvelgiu) kryptis visuomet buvo artima. Ir ne todėl, kad taip reikia (nereikėjo man prieš nieką pasirodyt), o tiesiog kabino tie dalykai, kurie sudarė jos pagrindą - pasišventimas, gyvenimas su Kristumi slaptoje, apsisprendimas laikytis ištikimybės ir nuolankumo visokiomis aplinkybėmis... Bent jau aš būtent tokios dalykus girdėjau iš GS nuo 1998 iki mazdaug 2012 m.

Problema, kad žodžiai ir darbai ėmė skirtis... ir čia jau reik žiūrėt ne tik į GS, bet ir į save.

Irgi iš TŽ rašė...

Andrius niekindamas išsilavinimą turbūt nepripažįsta, kad reik ir Šventąjį Raštą pasiskaityt, bo ten rašoma apie atvirą kalbėjimą: Pat 13, 16; Pat 14,9/

Anonimiškas rašė...

Manau Andrius jau senai Rašto neskaito, nes jis gyvena "dvasia" ir yra "Kristaus" kaip korintiečių grupelė. Jam autoritetų šioje žemėje nėra.

Linas rašė...

Nu nebūtina kaltis:) Išsilavinimas gerai, bet faktas, kad žydai su visu išsilavinimu nepažino Kristaus. Nėra dorybė būti beraščiu, bet ir joks čia ne nuopelnas tapti mokslų daktarų. Mokslas nėra Dievo pažinimas. A profesorius yra siauros srities specialistas, kuris net dalgio pagalūst nemoka. Žmoguje svarbiausia širdis. TZ gali užsispirt, kaip dažnai lietuviai - kai nusprendžia numirt, neperkalbėsi. Bet gali ir peržiūrėt, sunku pasakyt kaip bus.

Anonimiškas rašė...

Linas rašė: "Nu nebūtina kaltis:)"
Amen.

Andrius rašė...

-->Anonimiškas Anonimiškas rašė...
Manau Andrius jau senai Rašto neskaito, nes jis gyvena "dvasia" ir yra "Kristaus" kaip korintiečių grupelė. Jam autoritetų šioje žemėje nėra.

Nieko tokio, mano autoritetu trukuma su kaupu atperka Tikejimo Zodzio autoritetu gausa. Vienas stabukas (Giedrius Saulytis) krito, pasistatysim kita stabuka (Gabrieliu Lukosiu) ir zygiuosim toliau, kaip niekur nieko.

Irgi iš TŽ rašė...

Linai, amen amen, ale mes nesikalam, gražiai čia rods diskutuojamt. Visko reikia Kristaus kūne ir daktarų, ir nedaktarų...

Į mokslo temą - mano penktokė dukra per istorijos kontrolinį parašė: "Jėzuitai buvo žmonės, kurie mokslu skleidė jėzuitų tikėjimą" -> čia ji taip "išaiškino" faktą, kad jėzuitai, kovodami su reformacija, įsteigė Vilniaus universitetą. Nu kaip ir teisingai išaiškino, tik kažkodėl neigiamą pažymį gavo. :D



S.P. rašė...

:D

H. rašė...

Visiems dalyvaujantiems šioje diskusijoje.
Labai rekomenduoju visiems nekreipti dėmesio į šį komentatorių Andrių, nes jis yra trolis. Andrius dalyvauja pokalbiuose tik tam, kad provokuoti jus, kiršinti ir erzinti. Toks yra jo tikslas ir jis džiaugiasi kai jam tai pavyksta. Jūs niekados neišgirsite iš jo nei vieno pritariančio žodžio, jis niekada nepasakys kaip yra gerai. Jis visada tik stengsis užginčyti ir prieštarauti bet kokiai nuomonei. Tai yra toks parazitas-virusas žmogaus pavidalu. Ir geriausias ginklas prieš jį yra: jo komentarų ignoravimas.
P.S. Kas yra trolis galite pasiskaityti čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Trolis_(internete)

H. rašė...

Visiems dalyvaujantiems šioje diskusijoje.
Labai rekomenduoju visiems nekreipti dėmesio į šį komentatorių Andrių, nes jis yra trolis. Andrius dalyvauja pokalbiuose tik tam, kad provokuoti jus, kiršinti ir erzinti. Toks yra jo tikslas ir jis džiaugiasi kai jam tai pavyksta. Jūs niekados neišgirsite iš jo nei vieno pritariančio žodžio, jis niekada nepasakys kaip yra gerai. Jis visada tik stengsis užginčyti ir prieštarauti bet kokiai nuomonei. Tai yra toks parazitas-virusas žmogaus pavidalu. Ir geriausias ginklas prieš jį yra: jo komentarų ignoravimas.
P.S. Kas yra trolis galite pasiskaityti čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Trolis_(internete)

Anonimiškas rašė...

Kas tu toks, kad teisi Kito tarna???

Andrius rašė...

-->H. rašė...
Visiems dalyvaujantiems šioje diskusijoje.
Labai rekomenduoju visiems nekreipti dėmesio į šį komentatorių Andrių, nes jis yra trolis

Ziurek tu man, koki lojalu propagandista turi Tikejimo Zodis :D :D :D vis spamina ir spamina ta pacia zinute per kelias temas.

Linas rašė...

Nu su Andrium aisku, blogs, blogs, blogietis:)

Artūras Ch rašė...

Rašydamas apie išbandymą pažeminimu neturėjau omenyje, kaip tai kai kuriems pasirodė, "pateisinimo teologijos" ar tai, jog gerai yra nuodėmiauti. Gerai yra ne tai. Gerai yra tai, jog viskas yra Dievo rankuose ir gerai, jog Jis vienintelis teisingai pažemina ir išaukština. Jis daleidžia kritimą ir visuotinę gėdą ne iš pykčio, o iš gailestingumo. Mums gi, ko gero, neverta mušti gulintį. Verta padaryti išvadas.
Kam įdomu kaip jaučiasi TŽ tarnautojai, galit paskaityti Aurelijos straipsnį laikraštyje Ganytojas, kurį BTŽ puslapyje jau nerasit. Jame tarp eilučių galėsit išgirsti šių tarnautojų šauksmą ir skausmą. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=666398850073690&set=a.170236996356547.34739.100001107427279&type=1&theater

S.P. rašė...

Artūrai, jau ir Facebokk nuoroda neveikia...
Apie ką ten kalba buvo?

Artūras Ch rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Artūras Ch rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Artūras Ch rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Artūras Ch rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Artūras Ch rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
S.P. rašė...

Dėkui Artūrai už išsaugotą straipsnį. Aurelija labai tiksliai ir aiškiai viską išsakė. Galėtų šį straipsnį atnaujinti btz.lt

N!eK@S rašė...

Nzn, nzn ziauriai skauda... tiesiog sunku apsakyti... kartais norisi verkti... pykti... keikti... atleisti...
Neuzgeso sviesos netycia ir ne is niekur neisdygo lova. Link to ji nunese jo kojos - ne velnias... Tas ir yra skaudu...
Tikiuosi si skaudu perioda pereisim ir visi kurie cia raso forume blogus dalykus, kaip Jobo draugai, bus sgedinti. Lengva smerkti Petra kai jis issizada Viespaties, bet sunku girtuokli apsimyzusi pakelti, nuprausti ir pavalgydinti. Nesmerk ir nebusi smerkiamas. T.Z. yra daugiau negu Saulytis. T.Z. esu ir as :)
Tikiu Dievu nuo pat vaikystes ir toliau tikesiu, tiesiog... Ateisiu pas Ji ir Jis mane tegul guodzia, nes kol kas noriu tik trypti Saulyti ir nekesti :(( TAIP SKAUDU.

iš TŽ rašė...

Puikiai tave suprantu. Kai tai suzinojau, netekau amo, ausys raitojosi. Paskui veliau "atsukant juostele" atgal taip pat apeme pyktis. Ne tiek ant GS, bet ant to kvailumo, per kuri jis tiek daug prarado ir nuvyle daugeli.

O TŽ tikrai nesugrius, bet sustipres. Tiek tu, tiek as ir visi mes praeisime sita laika.

Irgi iš TŽ rašė...

Niekai, nusiramink...

Nėra teisaus, nėra nė vieno. :) Tai mums tam tikra prasme paguoda ir prablaivinimas - negalime būti tikri dėl savęs, kad liksim ištikimi, ir negalime turėti iliuzijų, kad kažkur žemėje rasim teisiųjų, o ne malone išteisintų nusidėjėlių bažnyčią... O ten, kur malone išteisinti nusidėjėliai, neina pasitikėti žmogumi ir laikyti kūną stiprybe.

Mane tai labai supurtė ir kažkaip įkvėpė iš naujo permąstyti požiūrį į bažnyčią, nuodėmę, Dievo baimę ir ištikimybę...

Andrius rašė...

--> Irgi iš TŽ rašė...Mane tai labai supurtė ir kažkaip įkvėpė iš naujo permąstyti požiūrį į bažnyčią, nuodėmę, Dievo baimę ir ištikimybę...

Ir kas is to tavo permastymo, vistiek sena vaga trauksi paskui nauja vedli. ;)

Anonimiškas rašė...

Asiliuk andriau, ačiū už triūsą kištis visur kur nereikia. Prašau nepatingėti pakomentuoti kiekvieną komentarą. Tu juk "minties galiūnas".Tavo nuomonė labai "svari ir svarbi" .

Linas rašė...

TZ ypač skaudu, nes GS jiems kaip popiežius jau buvo, net ir dabar akmenį ką ten į jį, jo pusėn mesti - baisus dalykas:) Gera pamoka, kad Kristus sako - sek paskui mane, o ne paskui asmenį arba bažnyčią...

Anonimiškas rašė...

Tai, kas nutiko, matau prieso stipria strategija kuo maziau zmoniu itikinti galingo Dievo jega.Giedrio Saulycio knygose, pamoksluose sveikas mokymas,Kristaus sekimas.O jei dabar koks netikintis paklaustu, kaip gyvena sis pastorius dabar? Priesas nori apjuodinti Kristaus mokyma, kad jis neturetu priejimo kitiems.Cia didelis kirtis ne tik seimai, paciam asmeniui,baznyciai, bet taip pat aplinkiniams, kuriems dar taip reikalingas isgelbejimas.Sis kirtis parodo,kad dvasine realybe tokia gyva ir tikra,ir setonas pries gala taip siaubingai issigandes ir ipykes,Jis tyciojasi is Kristaus mokslo,is Dievo vaiku. Jis pasaipunas,zinodamas, kad nedaug turi laiko.Bet jis pralaimejusi dvasia.Jis nenugales.Kristus su mumis.

Andrius rašė...

-->Anonimiškas rašė...Kristus su mumis.

Bet ar jus su Kristumi. Daugelis farizieju ir sadukieju tikejo, kad Dievas su jais...ir Dievas buvo su jais...bet jie nebuvo su Dievu.

Iš btz rašė...

Linai, o kam tuos akmenis mėtyt? :)

Taip pat autorės vardu prašytume išimti str., kurį pacitavo Artūras, nes jis šiuo metu nėra viešai paskelbtas ir buvo patalpintas be autorės sutikimo. O dabar jau gali pašalinti tik administratorius. :) Ačiū labai. :)

Andrius rašė...

O, ko jis turetu istrinti ta apgailetina partini Aurelijos Umbrasienes straipsni? Kad kazkos anonimas pasivadines is btz paprase. Tai gal man is VSD uzsirasyti ir paprasyti Lino rakto nuo seifo, kur sudeti pinigai?

Iš btz rašė...

Aš taip pat parašiau Linui el. laišką, kuriame prisitačiau, bet laiškai ne visuomet neueina. :)

Andrius rašė...

Paskubejo pastumti viesai ant savu Umbrasiene ir dabar kazkaip nebepatogu...tai Linai teks trinti, kad Aurelija neraudonuotu. :D

Andrius rašė...

Siaip tai pati autore turetu kreiptis...nebent pateikei irodymus, jog autre suteie tau tokius igaliojimus.

Iš btz rašė...

Andriau, nesinervuok.

Straipsnis geras, ir dėl jo raudonuot tikrai nėra ko, bet šiuo metu jis nėra viešai paskelbtas.

Tiesiog čia gavosi nesusipratimas. :)

Iš btz rašė...

Viskas gerai su mano įgaliojimais. :)

Linas rašė...

Andraiu, jei moteris prašo reikia vykdyt i neatsikalbinet:) Prašymas teisėtas

Iš btz rašė...

Linai, ačiū. Net susidrovėjau :D

Linas rašė...

Atsiprašau Artūro, tu tiek darbo idėjai, kol sukėlei, tikiu norėdamas tik gero, bet autorė nepageidauja jo kol kas publikuot.

ANdrius rašė...

Straipsnis butu geras, jei zodziai neprasilenktu su veiksmais, o kai jokio pasipriesinimo i akis ar vieso barimo visos bendruomenes akivaizdoje nebuvo. Iprastas Tikejimo Zodzio purvo taskymas zmogui (siuo atveju Giedriui Saulyciui) uz nugaros.

Unknown rašė...

Viskas tvarkoj, Linai :) strapsnį įkėliau per porą minučių ir jis pabūvo tiek, kiek reikėjo. Žmonės jį vistiek platina. Aš jį per žmoną gavau iš vienos sesės Kristuje gyvenančios anglijoje. Kaip sako rusai: шила в мешке не утаишь.

Anonimiškas rašė...

Tu Andriau kaip visada pro šoną šaudai.

Šis straipsnis buvo paskelbtas dar prieš GS nušalinimą. Jei neklystu š.m. sausio 6d.

Nežinau kodėl jis atšauktas. Lieka laukti kas bus toliau, į kurią pusę kryps Giedriaus keliai. Stiprybės šeimai.

Lankytojas rašė...

Butų labai įdomu išgirsti ir antros pusės (Giedriaus Saulyčio) nuomonę. Nes dabar tikrai žinom tik tarnystė suspendavimo (ne išmetimo iš bažnyčios) faktą ir daugybę spėliojimų, gandų samprotavimų ir išankstinio nusistatymo. Gal kas žino kokią patikimą informacijos linką?

Anonimiškas rašė...

Kol kas tik VBS agentūra viską žino... (Viena Boba Sakė)

Biozidinys rašė...

Dievo teisusis krenta ir keliasi. Visiem, kutie cia trimituojate atsistoja ant backos - siulau pasiziuteti i veidrodi.

wasdrineris rašė...

Labai geras ir brandus poziuris

Biozidinys rašė...

Dievo teisusis krenta ir keliasi. Visiem, kutie cia trimituojate atsistoja ant backos - siulau pasiziuteti i veidrodi.

Andrius rašė...

--> Biozidinys rašė...
Dievo teisusis krenta ir keliasi. Visiem, kutie cia trimituojate atsistoja ant backos - siulau pasiziuteti i veidrodi.

Teisusis taip, bet ar teisieji buvo tie apie kuriuos Viespats pasake: "Daugelis man sakys, anai dienai atėjus: 'Viešpatie, Viešpatie, argi mes nepranašavome tavo vardu, argi neišvarinėjome demonų tavo vardu, argi nedarėme daugybės stebuklų tavo vardu?!' Tuomet jiems pareikšiu: 'Aš niekuomet jūsų nepažinojau. Šalin nuo manęs, jūs nedorėliai!'"
Visai galimas daiktas, kad Giedrius Saulytis gali atsidurti tarp tu daugelio, kuriu Jezus Kristus nepazinojo, nes jie nesiartino prie jo, kad pazintu, o tik savo kunisku uolumu bande igyventi tas fantazijas, kurios ju manymu buvo is Dievo (pvz. mokek desimtine ir Dievas tave laimins finansiskai arba laikykis Sabo ir t.t.).

Anonimiškas rašė...

Laba diena,noriu pakomentuoti Andriaus komentara.Mielas Andriau, jei tau Biblijos zodziai nera svarbus apie desimtine, prasau to nenuvertinti. As pati patyrusi, kaip per tai mane ir mano seima Dievas laimina ir laiko atvertus Dievo langus bei saugo. Tai dvasinis principas, ir jis veikia, nesvarbu, is kurio lupu jis yra pasakytas.Vertinti kito zmogaus santyki su Viespaciui, ne musu reikalas,mes ne Dievai,niekada negalesime ivertinti,taip,kaip Dievas vertina.Mes matome tik isore,bet Dievas mato sirdi.

Andrius rašė...

→Anonimiškas rašė...
As pati patyrusi, kaip per tai mane ir mano seima Dievas laimina ir laiko atvertus Dievo langus bei saugo. Tai dvasinis principas, ir jis veikia

Tiesa pasakius Devo langus atvertus laiko tikejimas i Jezu Kristu, o ne desimtine. Senosios sandoros laikas seniai jau baigesi....bet tai aisku nesutrukdo daugumai gyventi praeitimi.

Anonimiškas rašė...

Andrius rase: "Senosios sandoros laikas seniai jau baigesi....bet tai aisku nesutrukdo daugumai gyventi praeitimi."

Deja desimtine jau buvo mokama dar pries Senaja Sandora (1 Moze 14:20), ir pats Jezus citavo fariziejams, tai reikia daryti (moketi desimtine), bet visu pirma neapleisti gailestingumo ...(Naujasis Testamentas). Desimtine - tai Dievo garbinimas, fizinis parodymas,kad mes priklausomi nuo Jo. Desimtine - ne praeitis, bet labai reali dabartis,itikejus Kristu. Tikejimas juk be darbu mires. Musu tikejimas Kristumi turi pasireiksti musu kasdienybeje...

Andrius rašė...

→ Anonimiškas rašė...

Deja desimtine jau buvo mokama dar pries Senaja Sandora (1 Moze 14:20), ir pats Jezus citavo fariziejams, tai reikia daryti (moketi desimtine), bet visu pirma neapleisti gailestingumo ...(Naujasis Testamentas). Desimtine - tai Dievo garbinimas, fizinis parodymas,kad mes priklausomi nuo Jo. Desimtine - ne praeitis, bet labai reali dabartis,itikejus Kristu. Tikejimas juk be darbu mires. Musu tikejimas Kristumi turi pasireiksti musu kasdienybeje...

Apipjaustimas ir aviu aukojimas uz nuodemes taip pat pries Mozes Istatyma...tai ar tamsta apsipjautes, ar aukoji avinelius uz savo nuodemes?
Kagi garbink Dievo laikydamasis pasenusio Mozes Istatymo irodinek savo mirusi tikejima kunisko uolumo darbais, o as gyvensiu taip kaip parasyta: "teisusis gyvens tikejimu".

Anonimiškas rašė...

Na kaip Patarlese ir parasyta: "Kvailas zmogus troksta ne suprasti, o tik pareiksti savo nuomone. Kvailio zodziai veda i ginca, o jo kalba saukiasi nuplakimo." (Pat 18:2,6). "Kvailiojo sirdis skelbia savo kvailuma." (Pat 12:23).
Aciu, kad perspejot apie Andriu. As taip pat visus perspeju nekreipti i jo komnetarus. Yra daug svarbesniu dalyku gyvenime, o ne gincai ir priestaravimai,kurie deja Dievui nepatinka, ir gyvenimas tikejimu siuo atveju irgi nepades. Visus perspeju!

Anonimiškas rašė...

Linai, kodėl Andriaus "nepavaišinus" banu? Jis čia tik teršia forumą.

Dr. rašė...

Dėl dešimtinės - Andrius teisus. Nėra tokio daikto naujame testamente. Kaip nėra ir kitų įstatymo darbų - apipjaustymo, avinėlių, balandėlių etc.
Tačiau, naujame testamente yra šimtinė - atiduok viską, ką turi, ir sek Viešpatį.

Kęstutis rašė...

Pritariu Dr. Dešimtinė dabar nėra blogai kaip sprendimas aukoti Dievui,bet yra visiškai nepriimtina kaip priemonė gauti palaiminimą. Charizmatai moko apie dešimtinę kaip apie "atkatą" Dievui už tai,kad Jis leistų kiekvienam jų turėti savo daugiau-mažiau klestintį biznį. Toks mokymas iš esmės yra erezija.

Andrius rašė...

Deja daugelis krikscioniu siandien patiria nesekme suvokti, jog finansinis klestejimas, kaip ir visa kita Naujojoje Sandoroje pasiekiama tikejimu, kaip ir parasyta "tik tikek". Grizdami prie Istatymo darbu, kaip Paulius rase, jie atsiskiria nuo Kristaus ir praranda malone.

Anonimiškas rašė...

Visu pirma turime pagalvoti, kodel Dievas sako, atneskite Visa desimtine i mano namus, ir isbandykite mane, ar as neatversiu dangaus langus ir neisliesiu apsciai palaiminimu.Kodel Dievui reikalinga sitoje zemeje desimtine? Kad mes remtume Jo darba, Jo namus, misionierius, krikscioniska darba, evangelijos plitimui.Kad per daug nesusikoncentruotume i savo asmenini gyvenima, tik i savo asmeninius poreikius.Manau duodami desimtaja dali - mes pareiskiame dvasiniame pasaulyje, kad mes nepriklausomi nuo mamonos dvasios, kuri valdo si pasauli, bet nuo gyvojo Dievo. Is tiesu gera mintis, Dievui reikalingas simtaprocentinis musu atsidavimas, tai kodel mes taip diskutuojame, ir musu kunui taip sunku paaukoti Jam tik desimtaja dali musu pajamu? Ir svarbiausia nepamirsti, kad Dievas myli linksma daveja, kuris duoda su dziaugsmu, atvira sirdimi, o ne is pareigos, tarsi verciamas.

Andrius rašė...

→Anonimiškas rašė...
Visu pirma turime pagalvoti, kodel Dievas sako...

Visu pirma turime pagalvoti, kodel Dievas sako: "mano sandora, kurios laikysies, tarp manęs ir tavęs ir tavo palikuonių po tavęs: kiekvienas vyriškis iš jūsų bus apipjaustytas." Kodel Devui reikalinga sioje zemeje, kad mes apsipjaustytume? Todel, kad tuo mes parodome, jog nesame susikoncentrave i save. Taip pat apsipjaustymu dvasiniame pasaulyje pareiskiame, jog mes atsizadame kuniskumo ir pasisvenciame Dievui.
Gera mintis yra ne siaip is pareigos nusipjauti desimt procentu savo (na zinote ko), bet is linksmos sirdies nusipjauti visus 100% taip visiems pademonstruojant tikra ir nevaidmainiska pasisventima Dievui.

Kęstutis rašė...

Pirmiausia reikėtų pasakyti,kad finansinis klestėjimas aplamai nėra siekinys krikščionybėje. Tų, kurie nori finansinio klestėjimo dievas yra pilvas,o jų garbė - jų gėdoje. Ir - pone Andriau, jūs nusišnekate,ir paprasčiausiai darote gėdą sau bei jūsų atstovajamai Ekklesijai.

Dr. rašė...

to Andrius:

:)
... ir tai darykite su džiaugsmu, nes Dievas myli linksmą nusipjovėją...

Anonimiškas rašė...

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/neteisetos-meiles-kaina-tikejimo-zodzio-pastorius-neteko-pareigu.d?id=63914970 stai kaip taimato pasaulieciai

Anonimiškas rašė...

O taip graziai pamokslavo...
http://www.youtube.com/watch?v=cau77ot8kaI

Anonimiškas rašė...

Sutinku,kad ne mums teisti ,Dievas vienintelis teisejas.susiskaiciuokime savo nuodemes, o tada,jei dar liks vietos, ir kitu.

Andrius rašė...

→ Anonimiškas rašė...
O taip graziai pamokslavo...
http://www.youtube.com/watch?v=cau77ot8kaI

Pilstymas is tuscio i kiauria, o ne pamokslavimas. Paprasciausi kuniski samprotavimai, kuriuos gali pilstyti bet kas, kad ir pagonis, siek tiek pasiskaitinejes "teologiniu" traktatu. Jokio apreiskimo, jokio mokslo, pranasystes ar pamokymo. Vien tik samprotavimai, kurie sukyla pries tikraji Dievo pazinima.

(C) Nieko naujo rašė...

Švč. M. Marijos giesmė

P. Viešpats parodė savo rankos galybę, išsklaidė puikuolius, išaukštino nuolankiuosius.

Mano siela garbina Viešpatį, * mano dvasia džiaugiasi Dievu, savo Išganytoju.
Nes Jis pažvelgė į savo nuolankią tarnaitę, * štai nuo šiol mane palaiminta vadins visos kartos,
Nes didžių dalykų padarė man Visagalis, * kurio vardas šventas.
Per kartų kartas Jis gailestingas * tiems, kurie Jo klauso.
Jis parodė savo rankos galybę, * išdidžius puikuolius išsklaidė.
Galiūnus pašalino iš sostų, * o išaukštino nuolankiuosius.
Gėrybių pripildė alkstančius, * turtuolius tuščiomis paleido.
Jis pakėlė savo vaikus — išrinktąją tautą, * atsimindamas, jog žadėjo jų pasigailėti,
Kaip yra kalbėjęs mūsų protėviams, * Abraomui ir jo palikuonims per amžius.

Garbė Dievui ...
Kaip buvo pradžioje ...
Amen.

P. Viešpats parodė savo rankos galybę, išsklaidė puikuolius, išaukštino nuolankiuosius.

RV rašė...

tikras krikščionių forumas. Viena vertus, tai yra gerai išgirsti kaip mūsiškiai mąsto. Nuomonių kaleidoskopas. Tačiau aš nemanau, kad kalba apie Giedrių, bet apie kiekvieną pasisakantįjį. Vieni piktinasi ir teisia, tik to nesupranta, kiti bando išteisint nusidėjėlį įsivaizduodami, kad tai tik paklaidūnas, kuris atsipeikės ir tuoj atghailavęs sugrįš. Ne man tristi, ne man išteisinti. Tai teisėjo prerogatyva. Man geriau žiūrėti savo kelius. Kodėl aš turiu duoti įvertinimą Dievo tarno gyvenimui? Iš smagumo, kad jis krito? Geriau žiūrėti savęs, baisiai jau pavojingu laiku gyvenam. O jei iš tikrūjų ko norėčiau, tai vieningos bažnyčios, kur ne teologija vienija ir skiria, o Kristus.Tik kol matosi tokie teismai ŽMOGUI suklupus, ta viltis labai miglomis traukias. O Jėzus meldėsi, kad visi kurie įtikės būtų viena, kaip ir Jis yra viena su Tėvu. Tik , kad vis mes viens už kitą teisesni rsndsmės........

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

"Poetui":
Dievo bijok, Chame...

Anonimiškas rašė...

dėl Dievo ir teisybės atskirkite dvasias, paskui chamizuokite jei patinka.

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Teisingai pasakyta, kas dvasia ištyrė, tas chamu ir tampa:)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Algimantas rašė...

Algimantas

Labai daug zodziu,mazai Dieviskos isminties.Geriau broliai ir seserys visi gryzkime prie pradziu pradzios.Pradzioje Dievas......Ne zmogus o Dievas stovi pradzioje .Malone ir ramybe tebunie su jumis visais

Linas rašė...

Ale tu matai, pabegusiu is vasaros gatves prisistate:) Vartokite vaistus, nenutruakite

AUKSE rašė...

pritariu RVrase... ,per gincus "kas GERESNIS" pamirsom KRISTU,... AR NEBEBIJOM Dievo, brangieji?!

Anonimiškas rašė...

Pat 6:32
Zmogus, kuris svetimauja, sveiko proto neturi; tai darydamas jis zudo pati save.

Andrius rašė...

→ AUKSE rašė... AR NEBEBIJOM Dievo, brangieji?!

O, kada mes jo bijojome? Gaila, kad tas "perversmas" tebuvo virsuneliu rokiruote, o ne revoliucija is apacios.

Unknown rašė...

Kristus ne tas I ka tu ziuri o tu pats.

Ritex rašė...

"Nėra žemėje teisaus žmogaus, kuris visad gera darytų ir niekad nenusidėtų". (Ekl 7:20) Ačiū Dievui už Jėzaus Kristaus auką...

Anonimiškas rašė...

Keista,kad Gyvojo Dievo baznycioje ivyko toks perversmas,kai bendruomenes ikurejas yra nusalintas ir paliktas vienumoje,o is dabartines TZB vadovybes jokio paaiskinimo tikintiesiems.Visi nusidedame ir klystame,kaip atsitiko,kad niekas is tikinciuju broliu nepastebejo,ar neispejo apie velnio klastas,jeigu is tikruju taip ivyko.Kodel vyresnieji tyli,slepdamiesi kaip struciai smelyje? Giedrius buvo ir visuomet liks Tikejimo baznycios ikurejas ir augintojas.Kam naudinga ji buvo nusalinti,argi nereikejo jam istiesti pagalbos ranka?Kodel visi tylejote,broliai? Meldziames uz Giedriu ir jo seima,Dievas yra galingas,Jo yra pergale.

Andrius rašė...

→Anonimiškas rašė...
Keista,kad Gyvojo Dievo baznycioje ivyko toks perversmas,kai bendruomenes ikurejas yra nusalintas ir paliktas vienumoje,o is dabartines TZB vadovybes jokio paaiskinimo tikintiesiems.Visi nusidedame ir klystame,kaip atsitiko,kad niekas is tikinciuju broliu nepastebejo,ar neispejo apie velnio klastas,jeigu is tikruju taip ivyko.Kodel vyresnieji tyli,slepdamiesi kaip struciai smelyje? Giedrius buvo ir visuomet liks Tikejimo baznycios ikurejas ir augintojas.Kam naudinga ji buvo nusalinti,argi nereikejo jam istiesti pagalbos ranka?Kodel visi tylejote,broliai? Meldziames uz Giedriu ir jo seima,Dievas yra galingas,Jo yra pergale.


O tai, kas kliudo nueiti i susirinkima ir bendruomenei susirinkus paklausti? Nes priesingu atveju tai laikytina bailio mekenimu uz nugaros.

Lina rašė...

Man tai gaila, kad taip atsitiko. Bet manau didiems dvasiniams lyderiams skiriami dideli isbandymai. Tik va, jei tu isbandymu nepraeina, daznai su pasekmemis reikia kovoti ne tik paciam puolusiams, bet ir jo pasekejams, siuo atveju bendruomenei.. Bet musu zvilgnis tebuna nukreiptas i gelbetoja Jezu Kristu, o ne i zemiskuosius autoritetus. Nes zmones klysta..

Edmundas rašė...

didiems dvasiniams lyderiams skiriamos ir didzios baimes;
Kol lyderis neiveikia tos baimes tol didi dvasine bendruomene lieka ir sukaustyta tos baimes.

Anonymous rašė...


Grįžti kartu su savo ex yra labai sunkus iššūkis ir aš daug kartų nepavyko, kai mano sužadėtinis sugriovė su manimi. bet po to, kai aš perskaičiau apie Dr Ilekhojie meilę rašybos ir nusprendė susisiekti su juo ir kai jis atsakė į mano laišką, aš atradau, kad man taip paprasta gauti savo sužadėtinę per 48 valandas. Daugiau informacijos apie tai, kaip susisiekti su dr. Ilekhojie, el. Paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp jį +2348147400259

Anonimiškas rašė...

Sveiki visi, tai puikus liudijimas, kuriuo privalau pasidalinti. Niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktarės Ogalos. Po 3 metus iširusios santuokos žmona paliko mane su dviem vaikais. Beveik nusižudžiau, buvau emociškai palūžęs. Dėka burtų leidėjo, vadinamo dr. Ogala, kurį sutikau internete. Vieną ištikimą dieną, naršydama internete, radau daugybę atsiliepimų apie būtent šį ratuką. Vieni žmonės tikino, kad jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį, kiti tikino, kad jis atstatė jų gimdą, išgydė vėžį ir kitas ligas, kiti tikino, kad jis gali užburti, kad sustabdytų skyrybas. Aš taip pat susidūriau su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo moteris, vadinama Sonia, ji paliudijo, kaip jis sugrąžino savo buvusį mylimąjį per mažiau nei 2 dienas, ir pasibaigus liudijimui ji atsisakė jo el. Pašto adreso (Drogalad02@gmail.com) . Perskaičiusi visus šiuos atsiliepimus, nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo jo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam savo problemą. Vos per 48 valandas mano žmona grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ogala yra tikrai talentingas vyras, aš nesiruošiu nustoti jo skelbti, nes jis yra nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo ir tikro rašybos ratuko, kuris už jus išspręstų visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su jo galiomis. Jis gali paversti jūsų svajones realybe.
.................................
Tai taip pat gali jums padėti:
1. Grąžinkite savo vaikiną ar draugę
2. Grąžinkite savo vyrą ar žmoną
3. Laimėkite loteriją ir akciją biuruose
4. Padėkite pastoti, jei jums reikia kūdikio
5. Visiškai išgydyti bet kokią ligą susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, el. Paštas: Drogalad02@gmail.Com .. galite paskambinti / „WhatsApp“ naudodami šį mobiliojo telefono numerį +2347049668119

annonymous rašė...

Savo santuokoje išgyvenau pragarą, kai sutikau panelės, vadinamos Ann, liudijimą, ji apibūdino, kaip sugebėjo išsaugoti savo santykius naudodama burtų ratuką, vadinamą dr. Ajayi, nes vyras paliko ją kitai moteriai be jų neturėdamas jokio reikšmingo nesusipratimo, bet burtų leidėjas daktaras Ajayi, kurį palaimino jo protėviai, padėjo burti, o jos vyras grįžo sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo, turėjau beveik panašų atvejį, nes mano vyras nori paduoti skyrybų bylą, bet aš nenoriu sulaužytų namų, nes esame kartu jau 15 metų perskaičiusi Ann liudijimą. Aš susisiekiau su burtų raštu daktaru Ajayi ir paaiškinau jam savo situaciją, jis man pasakė kai kuriuos dalykus, kuriuos reikėjo padaryti ir įvykdžiau jo nurodymus po savaitės užkeikimo, mano vyras man pasakė, kad gailisi visų skausmų, kuriuos jis man ir vaikams davė, žadėdamas, kad jis bus šalia mūsų, o nuo to laiko mes gyvename ramiai. Jei turite panašių problemų, tokių kaip mano, ar bet kokių problemų gyvenime, nesvarbu, ar tai būtų darbe, mokykloje ar su sveikata susijusios problemos, susisiekite su dr. Ajayi burtų šaukliu, jo darbas garantuojamas 101%. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com „Viber“ arba „Whatsapp“: +2347084887094

Unknown rašė...


LGBT bendruomenė. Mano istorija čia yra tikra ir tikra. Aš esu čia, kad liudyčiau, kaip DR Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane, mano vyras išsiskyrė su manimi dėl kito vyro, kurį jis sutiko savo darbo vietoje. DR Ilekhojie yra labai galingas, tikras ir unikalus žmogus, turintis ypatingų galių. Bandžiau gauti pagalbą iš daugelio vietų ir šaltinių, kad sugrąžinčiau savo vyrą, bet niekas nepadėjo, bet kai susisiekiau su DR Ilekhojie, jis man pasakė, kad viskas bus gerai ir turėčiau būti optimistiškas, kad mano vyras grįš. jis davė man instrukcijas, kurių reikia laikytis, ir aš jų laikiausi. didžiausią nuostabą, mano vyras man paskambino kitą dieną ir pradėjo manęs maldauti ir verkti telefonu, kad atleisčiau jam, aš jam atleidau ir priėmiau savo vyrą atgal, o dabar mes gyvename labai laimingi kaip šeima, dr. Ilekhojie vėl privertė mane nusišypsoti. mano vyras per 24 valandas grįš pas mane su savo ypatingomis galiomis ... Jei susiduriate su santuokos, santykių problemomis ir turite panašių problemų, susisiekite su DR Ilekhojie, dabar jis jums padės. Čia yra DR Ilekhojie kontaktas: EMAIL on :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP IR CALL: +2348147400259

«Seniausi ‹Senesni   1 – 200 iš 204   Naujesnis› Naujausi»