pirmadienis, sausio 20, 2014

Perversmas bendrijoje "Tikėjimo žodis" - Dr. Giedrius Saulytis atleistas

Perversmas bendrijoje "Tikėjimo žodis" - Dr. Giedrius Saulytis atleistas iš bendrijos vyr. pastoriaus pareigų. Bendrijai vadovaus pastorius Gabrielius Lukošius, laikinuoju Vilniaus "Tikėjimo žodžio" pastoriumi tapo Darius Širvys.
Dėl kokių priežasčių įvyko atleidimas, tiksliai nežinoma, bendrija praneš pati. Neoficialiais duomenimis, kaip ir dėl šeimyninių dalykų...  Sprendimas priimtas šeštadienį. Jau vasarą G.Saulytis buvo pareiškęs, kad jam reikia sabato poilsio metams ir išvyko į JAV.

204 komentarai:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 204 iš 204
Anonymous rašė...

Šiandien esu laimingiausias žmogus žemėje, nes šiandien mano penkerių metų bėgantis meilužis grįžo pas mane ant kelių su ašaromis akyse ir maldavo man atleisti ir priimti jį atgal. Mačiau jo dėkingumo įrašą internete, kur mergina paskelbė apie tai, kaip daktaras Ilekhojie padėjo jai susitaikyti su 5 metų meilužiu. Nusprendžiau su juo susisiekti ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, nes jis ketina už mane atlikti susitaikymo maldas. Per vieną maldos naktį Phelanas, kuris mane beveik metus ignoravo, pirmasis paprašė mūsų eiti į pasimatymą, kuris vėliau baigėsi labai smagiai. dabar mes laimingi kartu ir gyvename kartu. Tai tarsi svajonė, bet aš ją išgyvenu. Jei buvote mano batai ir jums reikia pagalbos, rašykite el. Paštu daktarui Ilekhojie (gethelp05@gmail.com) arba siųskite jam žinutę +2348147400259

Unknown rašė...

Kelis kartus Kenny grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas man papasakojo apie burtininką internete dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms santykių ir santuokos problema dėl meilės burtų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti. procesus ir patikino mane savo noru. „Wiithin 28 Hours“ Kenny paskambino man ir pradėjo atsiprašyti, kad pabudo apmąstydamas viską, ką man padarė. Buvau labai sukrėstas, nes Kenny ne visada yra tas, kuriam nieko gaila, bet nuo to laiko jis tapo mylintis ir rūpestingas. Jei jums reikia panašios pagalbos, čia yra jo kontaktas .. SKAMBINTI/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 arba el. (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

Tai veikia! Mano buvęs užblokavo mane visose platformose. Tai užtruko šiek tiek laiko, maždaug du mėnesius, bet jis mane atrakino tik po kelių valandų po to, kai užkalbėjo DR ILEKHOJIE! Nepasiduok! TAI VEIKIA! kreipkitės pagalbos į daktarą Ilekhojie. mes vėl kartu. Pasitikėk šiuo procesu..Čia jo kontaktas..Kas jam skirtas: +2348147400259 arba parašyk jam elektroniniu paštu: (gethelp05@gmail.com)

Unknown rašė...

gailime tavęs piktdžiuga tujen

«Seniausi ‹Senesni   201 – 204 iš 204   Naujesnis› Naujausi»