penktadienis, gruodžio 02, 2011

Vatikanas ruošiasi krikštyti ateivius


Popiežiaus vyriausiasis astronomas Dr Guy Konsolmano pažėrė visą eilė „perliukų“, kurie atspindi oficialią Vatikano poziciją – pirma, tai, kad bet koks padaras turi sielą, antra, Vatikanas susiruošęs keliauti užkariauti kosmoso.
Popiežiaus vyriausiasis astronomas Dr Guy Konsolmano sakė, kad būtų labai malonu susitikti su nežemiškomis protingomis būtybėmis, ir dar daugiau jam būtų malonu turėti galimybę juos atversti į krikščionybę - gruodžio 1d, pranešė britų leidimas Telegraph ".
G.Konsolmano paaiškino, kad Katalikų Bažnyčia neatmeta nežemiškų civilizacijų egzistavimo. "Būčiau laimingas, jei kažkur kitose planetose atrastų gyvybę, ir dvigubai laimingas, jei ji būtų  protinga", - sakė jis. "Bet koks padaras, nepriklausomai to, kiek jis turi čiuptuvų, turi sielą."
Dr Guy Konsolmano įsitikinęs, kad tikri sielos požymiai - tai yra protas, sugebėjimas mylėti ir daryti laisvą pasirinkimą, būdingi ne tik žmogui.
Pasak jo, Vatikane net  svarstoma galimybė ateityje pradėti siųsti misionierius į kosmosą.

3 komentarai:

Zita rašė...

Turiu namuose padarą trispalvį, protingą, gerai išmanančią neverbalinį bendravimą - mano veido išraiškos jai kaip atvira knyga apie mano nuotaikas :) sugeba daryti laisvą pasirinkimą kuriuos žmones mylėti, o kurių nekęsti ir, akivaizdu, kad nėra krikščionė. Tad gal katalikai norėtų pasipraktikuoti su mano kate. Būčiau labai dėkinga už katę krikščionę :)

Linas rašė...

O jei dar ir peles pakrikstyti tai būtų tikras Lietuvos peizažas - krikščionis su ūsais krikščionį su ųsais, tik mažesnį, ėda:)

Zita rašė...

:)))
nu labai jau plačiai pažvelgei:)