penktadienis, gruodžio 16, 2011

Dievas Mechmetą pašaukė interneto forume


Mechmetas užaugo Turkijoje alavitų šeimoje(tai islamo atšaka, kurios pasekėjai neina į mečetes, nesimeldžia 5 kartus per dieną, nepasninkauja per Ramadaną). Atėjo laikas, augant, kai Mechmetas atmetė islamą ir tapo ateistu, tiksliau „deistu“ – tikinčiu Dievo egzistavimu, bet nesekančiu nė viena religija.
Atvykus į Londoną, jį įsuko Vakarų pasaulio nuodėmės – alkoholis, moterys, azartiniai lošimai. „Nebegalėjau galvoti apie nieką, kas būtų gera“,- pasakoja Mechmetas. Norėdamas pakeisti gyvenimą, jis atvyko į Vokietiją, bet čia nerado darbo, todėl daug laiko praleisdavo internete, netyčia rado forumą „New Testament Good News Turkish Christian” (Naujojo Testamento krikščionys Turkijoje).
„Buvau šoke, pagalvojau – iš kur Turkijoje krikščionys? Nusprendžiau ten užeiti, kad juos išjuokčiau“,- pasakoja Mechmetas. Staiga, jis pajuto, kad jo nuotaika pasikeitė. „Man tapo labai liūdna, bet negalėjau suprasti, kas su manim vyksta. Lankiau šitą forumą keletą dienų iš eilės, o tada kambaryje išgirdau balsą, kad man reikia patikėti. Taip aš tapau krikščionimi.Aleliuja“,- pasakojo Mechmetas.
Jis grįžo į Londoną, užmezgė ryšį su „Yeni Yaşam Fellowship” organizacija , lapkričio mėnesį pasikrikštijo. Jis pasakoja, kad Dievas pavertė norą išjuokti giliu nuodėmės suvokimu, kas atvedė jį prie atgailos ir išgelbėjimo. Dabar Mechmetas pats liudija turkams musulmonams šiame forume.
Pagal Charizma

Komentarų nėra: