antradienis, gruodžio 13, 2011

Satanistas mylimąją sukapojo į gabalus

Rusijoje Čeliabinsko regione, policija suėmė 22 metų vyrą, kuris įtariamas žiauriai nužudęs savo nepilnametę meilužę.
Užpuolikas nukirto aukos galvą ir paslėpė ją šaldiklyje  bendrabutyje. Pagal vieną iš versijų, žmogžudystė -  ritualinė. Suimtas įtariamasis Anatolijus Ohabkin priklausė satanistams, klausė sunkiojo roko muziką, vaikščiojo juodai apsirengęs ir lankydavo satanistų sueigas. Gruodžio 8 d. Anatolijus Ohabkin buvo bendrabučio kambaryje Ozersk gatvėje. Į svečius atėjo 16-metų Tanya Gysin, kuri buvo įsimylėjusį į jį. Per tarpusavio konfliktą jaunuolis pasmaugė ją laidu. Po to, norėdamas nuslėpti nusikaltimą, jis atskyrė kaukolę iš kūno, sukapojo kūną, o kas liko, atnešė į kiemą ir padėjo ten, kur renkamos buitinės atliekos.
Šiuo metu tyrėjai svarsto kelias versijas, bet pagrindinė versija yra ritualinė. Beje, Tanya Gysin ne kartą sakė, kad ji mielai priimtų mirtį nuo savo vaikino rankos. Prieš mirtį ji socialiniame tinkle paskelbė žinią, kuri tapo grėsminga pranašyste: "Būti su juo, o jis toks tolimas, jei stosi jo kelyje, gali ir užmušti... Baisi meilė žmogui, kuris gali atimti gyvenimą ... "
Baudžiamoji byla buvo iškelta pagal Baudžiamojo kodekso (nužudymas) 105 straipsnio 1 dalį. Satanistui gresia 15 metų kalėjimo.
Panašus ciniškas nusikaltimas buvo 2009 m. Sankt Peterburge. Ten floristas  ir poetas Maksim Glavatskih kartu su bendrininku, abu propagavę satanizmą, nuskandino vonioje ir sukapojo moksleivę, kuri buvo įsimylėjusi jį. 16-metų Karina buvo aistringa jo talento gerbėja...
 Pagal Newsru

Komentarų nėra: