trečiadienis, birželio 01, 2011

Nelįsk į grabą anksčiau laiko

Liaudiško posakio "Nelįsk į grabą anksčiau laiko" teisingumu asmeniškai įsitikino vienas Rusijos Amūro srities gyventojas. Prisiskaitęs internete okultinių patarimų, kad ilgą ir laimingą gyvenimą garantuoja para, praleista karste po žeme, įkalbėjo draugą jį užkasti. Tiesa, svajonė apie ilgą ir laimingą gyvenimą netapo realybe - laimės ieškotojas kitą rytą buvo rastas negyvas, praneša "Комсомольская правда"
35-metis vyras buvo tiesiog apsėstas laimės manijos ir ilgai įkalbinėjo draugą jį užkasti. Draugas sutiko, bet liepė parašyti raštelį, kad viskas daroma jo valia.
Taigi, nelaimėlis pats išsirausė kapą, išklojo medžiu, o draugo paprašė uždengti kapą plokšte ir užberti 20 centimetrų žemės. Iš vamzdelių jie padarė ventiliaciją. Be to, savanoriškas "nabašninkas" į kapą pasiėmė mobilųjį telefoną ir antklodę. Telefoną nakčiai išjungė, kad neišsikrautų, sustarė susiskambinti ryte. O svajonę apie ilgą ir laimingą gyvenimą nutraukė netikėtas lietus, kuris užpylė ventiliacijos vamzdį.
Ryte jo draugas neprisiskambinęs požeminiam abonentui, atvyko, atkasė ir rado kūną... Šiuo metu milicija tiria šį įvykį...

Komentarų nėra: