šeštadienis, birželio 11, 2011

Per parodą vienuolės susimušė dėl "batiuškos" - meilužio

Ko tik gyvenime nebūna. Kol žmogus gyvas, aistrų net ir po vienuoliškais apdarais nepaslėpsi. Tuo labiau, kad nėra baisesnio dalyko, kaip apvilta moteris, net jei ji būtų ir vienuolė. Štai Rusijos Rostovo mieste vykusi paroda «Православная Русь» (Stačiatikių Rusija) lankytojams įsiminė ne meno kūriniais, bet dviejų vienuolių moterų muštynėmis.
Parodos lankytojai pasakoja, kad aistros po vienuoliškais abitais buvo išties karštos - moterys ne tik plūdo viena kitą, bet ir į darbą paleido kumščius, nagus ir kitas moteriškos kovos priemones. Vienuoles nuraminti pasirodė ne taip jau paprasta - teko kviesti miliciją.
Paaiškėjo, kad pradžiai vienuolės ėmė kaltinti viena kitą visokiomis nuodėmėmis. Viena iš jų pareiškė, kad konkurentę užklupo jos meilužio - vienos iš Odesos cerkvių šventiko - glėbyje. Po to situacija, matyt, tapo sunkiai valdoma, mat vienuolės ėmė aistringai aiškintis, kuri nuo kurios nuviliojo "batiušką".
Tačiau to nepakako, stebint apstulbusiems parodos lankytojams, damos, apsirengusios vienuolių rūbais, kibo viena į kitą, galiausiai jų rankos susipynė mirtinais gniaužtais - kiekviena įsikibusi į konkurentės plaukus nebenorėjo paleisti. Apsaugininkai iškvietė miliciją, nes nesugebėjo jų išskirti.
Tiesa, kaip sako Rostovo milicininkai, vis dėlto vienuolės į policiją nesikreipė ir konkurentės pareiškimų nerašė - matyt, sumušimai nebuvo stiprūs. O gal staiga jos prisiminė ir vienuolišką nuolankumą.

1 komentaras:

Zita rašė...

Kol į plaukus neįsivelia kaip žinosi, kad priešė. O tada jau ir atleisti galima priešui. Ko gero ir mylėti priešus "batiuška" pamokė :))))