pirmadienis, birželio 20, 2011

Prancūzija - laukiantys pasaulio pabaigos apgulė kaimą

Prancūzija - laukiantys pasaulio pabaigos apgulė mažiuką Biugarašo kaimą, praneša Prancūzijos valstybinė antisektinė tarnyba MIVILUDES. Šis kaimas gerai žinomas dėl to, kad prie jo yra vadinamasis "apverstas kalnas", kurio viršutinės uolienos ura senesnės už apatines. Kaimas gerai žinomas nežemiškų civilizacijų ieškotojams ir "New Age" pasekėjams, tikima, kad Biugarašas - vienintelė vieta išgyventi apokalipsę 2012 metais.
MIVILUDES pranešime sakoma, kad kaimas bus stebimas iki 2012 gruodžio 21 dienos, kai pagal majų kalendorių turi ateiti pasaulio pabaiga.
Kaime gyvena tik apie 200 gyventojų, dabar jis pilnas turistų, o niueidžo pasekėjai jame rengia visokius mokymus ir seminarus. Ypač aktyvūs amerikiečių švietimo mokyklos "Ramtha" pasekėjai. "Ramtha" laikoma viena iš geriausiai žinomų dvasinių mokytojų. Jis nėra žmogaus įsikūnijimas, jam 35 000 metų. Kažkada buvo užkariautojas bet vėliau patyrė Nušvitimą ir Pakėlimą, savo instrukcijas jis perduoda per moterį Džein Zi Nait.  Biugaraše taip pat yra ir raelitų, kurie tiki, kad žmonija sukurta ateivių.
Beje, miestelio meras labai patenkintas ir sako, kad kaimas pasiruošęs priimti visus lankytojus. Kas jau kas, o jis žino, bus ar ne pasaulio pabaiga, bet naudos kaimas gaus.

1 komentaras:

Zita rašė...

"instrukcijas jis perduoda per moterį..."
Kas jau kas, o prancūzai žino, kad visi "darbeliai" per moterį :)