sekmadienis, balandžio 24, 2011

Įrodyta - Jis prisikėlė

"Formalios naujienos" siunčia nuoširdžiausius sveikinimus lankytojams. Krikščionis sveikiname su Prisikėlimo švente, ateistus, abejojančius ir nešvenčiančius  - su papildomu laisvadieniu.

16 komentarų:

Olgerdas rašė...

Dekui, laisva diena yra ne pro sali :)

judas rašė...

Irodyta-Jis prisikele,belieka tai irodyti savo gyvenimu...:)

Zita rašė...

Tai kur jūsų džiaugsmas?
Džiaukitė, kaip tos moterys skubėdamos nuo tuščio kapo pranešti džiugią žinią :)

Linas J rašė...

Tikrai įrodyta?

Olgerdas rašė...

Judas jau irode gyvenimu, tai mums likusiems nelieka nieko daryt kaip tik sekti Judo pavyzdziu :)

Linas rašė...

Lietuviai džiaugiasis santūriai. Man asmeniškai įrodė, o dabar tik priminimas.

Anonimiškas rašė...

Man labai liūdna ;( Švenčiau pirmą kart šv. Velykas su praktikuojančiais katalikais ir stačiatikiais. ir ką... alkoholis, žemo lygio juokeliai ir ... malda.

Linas rašė...

Kągi, derinys neblogas. Kuo daugiau šnapso, tuo karštesnė malda:) užuojauta, bet reikia žiūrėt, ką darome. Ekumenizmas yra tik dvasioje ir tarp atgimusių žmonių. "Praktikuojantys" katalikai dažnai išmokta reikiamą terminologiją ir ją gali pademonstruoti - ir mes va tokie pat. Tačiau jų esmė taip ir nepasikeičia, vieni lanko teresėlės būrelį, kiti charizmatinį, treti pranciškonų:) Gerai tai, kad pamatei iš arti, kokį vaisių atneša katalikybės mokymas net ir patiems ištikimiausiems - jokio, tik uždeda kaukę.

Anonimiškas rašė...

Gal jie mano, kad taip ir reikia švęsti, bet aš pasibaisėjęs. Reikia kažką daryti, kitaip Lietuvoje niekas negerės :(

Linas rašė...

Baisėtis nėra ko, sakyti reikia - atgailaukite, Dievo karalystė prisiartino, religija jūsų neišgelbės, ji jau baigia tautą pražudyt. Tokia yra realybė su tais vadinamais "gyvais" katalikais.

Sigitas Kalinas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sigitas Kalinas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Sigitas Kalinas rašė...

O ką daryti, jei tie katalikai dirba bažnyčioje?

Linas rašė...

Na, žinai Cybersig, tai jokia naujiena, visoj Lietuvoj parapijose tas pats, tik gal yra vienas kitas žiburiukas, kurį sistema iškelia kaip oi oi. katalikybėj visada taip buvo, kad vieno mokoma, o elgiamasi kaip papuola:) Matydamas tik katalikybę ilgą laiką maniau, kad krikščionybė išvis veidmainių sumanymas, kad ten nėra nieko tikro, o ir pats Dievas tėra fikcija, žmonių projektas ir būdas valdyti kitus. Turbūt taip dabar mano ir dauguma Lietuvoj tų, kurie nors kiek mąsto ir ieško Dievo. Jėzus mokė apie netikrus:"Juos pažinsite iš vaisių". Jie moko gero, bet patys to nedaro, nes nepažindamas Dievo žmogus negali gyventi pagal tai, kaip Dievas nori.
Vienas pažįstamas 15 metų dirbo bažnyčioj, bet Dievo taip ir nepažino, gyveno kaip papuola, pasigrauždavo ir taip toliau sau. Jį tik Evangelija išlaisvino ir nuo tuščios religijos ir nuo savęs paties menkumo. Ką daryti? Mylėti juos ir sakyti - pažinkite, išsilaisvinkite

Sigitas Kalinas rašė...

Sutinku. Bendrauju su meksikiete humaniste ir "Jėzaus fane". Jai, kai buvo labai sunku, padėjo tikintieji, o dabar ji padeda žmonėms. Prisimenu jos žodžius - love is our future, not hate, not fair. Manau, jei žmonės šiais žodžiais tikėtų, visi gyventume geriau ;)

Linas rašė...

Nu jo, aš su brazilais bendrauju, tai jie išvis griežtai sako kad KB yra erezija, o ne krikščionybė, ir okultizmas, todėl tokie ir vaisiai. Šūkis geras:)