ketvirtadienis, balandžio 21, 2011

Pirmoji musulmonė nusirengė "Playboy" žurnalui

Globalizacija ir emancipacija pasiekia ir musulmonus. Nors jie stengiasi savo moteris priversti nešioti įvairius dangalus, pradėjo vykti ir atvirkščias procesas.  Turkė Sila Salich tapo pirmąja musulmone, kuri nusimetė rūbus prieš "Playboy" fotografų objektyvus. Vokietijoje gyvenanti aktorė dabar didžiuojasi savo drąsa, tačiau persipyko su šeima, praneša The Independent.
25 metų Sila Salich, planuodama fotografuotis sakė, kad nori būti absoliučiai laisva nuo visko, kas kaustė ją vaikystėje. Ji kviečia ir kitas merginas musulmones pasekti jos pavyzdžiu.
Po žurnalo pasirodymo Sila Salich sakė, kad jos tėvai liko nelabai patenkinti. Beje, jeigu jos tėvas, taip pat aktorius, tik susirūpino, kaip dabar jo lauks susidūrimai su turkų ir musulmonų bendruomenėmis, tai motina tiesiogine prasme įtūžo taip, kad lig šiol nesikalba su dukterimi.

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Puikios naujienos.
Vakar mačiau Klausimėlį kuri vainikavo eroditė anykštėnė su pareiškimu kad Jogaila į Lietuvą įdiegė musulmonybę ir labai gerai padarė

Linas rašė...

Klausimėlis falsifikuoja atsakymus ir parodo Lietuvą kaip durnių šalį. bet Jogaila buvo nedoras, nedoras:)

Kęstutis rašė...

Na nuotraukos su plika merga, net jei tai ir musulmone, manau nebūtina dėti :) užtektu ir nuorodos į puslapį, kur jau labai norintys galėtu apžiūrėti ir įvertinti apnuogintą islamą :)

Linas rašė...

Radau kita foto, pasitaisau, atsiprasau:)

Ruta rašė...

Puikus pvz, ka gali dvasine itaka...cia apie zurnala P...pypt pypt...vienas apsestas dede taip stipriai itakojo daugelio mastyma... hrrrrr,bjaurus zurnaliukstis,,,,

judas rašė...

Stiprus tas "Playboy",neduoda daugeliui krikscioniu sventai gyventi...oi kaip neduoda.:)

Olgerdas rašė...

Judai, o tau paciam duoda ?... :) Asmeninis zinoma klausimas, gali ir neatsakyt :)

judas rašė...

Tegu kiekvienas i tai atsako asmeniskai sau ir pries Dieva...