penktadienis, balandžio 22, 2011

Grupė GYVAI išleidžia velykinį singlą "Amžinai gyvent"


Grupė GYVAI išleidžia velykinį singlą "Amžinai gyvent". Gero klausymo.

9 komentarai:

Ramaškė rašė...

Na,pagirtinos pastangos,bet iki šios grupės techninio profesionalumo dar laaabai toli.
...Ar tu išprotėjai Ramaške??Lyginti šias dvi grupes,tai nedovanotina klaida...
O ko ne? Oranžuotė tokia pati,stilius-tas pats,žanras-identiškas.Na,gerai jau gerai,-žodžiai gi skiriasi,ir dar...tikintys kaip ir.O jei žodžių nesuprantu ir anų nepažįstu,tai koks man,netikinčiam metaliūgai skirtumas,kur galvą su nušiurusiais gaurais pakratyti,- su Nightwish ar su Gyvai.

Ramaškė rašė...

Oi,pamiršau nuorodą įdėti palyginimui:

http://www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=relmfu

Linas rašė...

Džiaukimės kad kažkas kažką kuria. Gyvai verta klausyt. Kažką bando daryt Ichtius,Apaštalai bet labai slabni ten dalykai. O "Gyvai" klausyt visada malonu

Ramaškė rašė...

Tai ir sakau,kad pagirtinos pastangos... Geriau,negu nieko.

Linas rašė...

Nu don Ramon, išpuikai ty Ispanijoj:)

Olgerdas rašė...

Nu da Gyvai puse bedos, ale bent jau man ner nieko baisiau is lietuviskos krikscioniskos muzikos, nei Quest spygavimai :)

Ramaškė rašė...

Neišpuikau,Linai.Tiesiog krikščioniška lietuviška muzika kol kas yra ankstyvojo brendimo fazėje,nesurandanti savo nišos nei savo identiškumo tautoje.Ir nieko keisto nėra,juk mes visi pradedame kažką daugiau ar mažiau imituodami,kol pasiekiame tai,ką Dievas iš tiesų yra įdėjęs į mus.

Kestutis rašė...

Lietuviska krikscioniska muzika daugiau kopijuoja vakarietisku krikscionisku muziku ivaizdi, bet ne charakteri - gyvenimo buda, todel ir neislipa is pradines stadijos... profesionalumas turetu buti dedamas ant pasisventimo Dievui pagrindo. Na bet kol kas Lietuveles krikscioniskam pasauly jie geriausi - de facto. Ir uz tai jiems sveikinimai.

Ramaškė rašė...

Nesutiksiu,kad turėtų kopijuoti kitų grupių (ar krikščioniškų-tai dar klausimas)charakterį ir gyvenimo būdą.Užtenka užmesti akį į kai kurių jų prioritetus facebook`e ir panašiuose "bookuose".Mylintiems Kristų,daugeliu atvejų,tai joks pavyzdys.