šeštadienis, balandžio 09, 2011

JAV gėjai gausina gretas

JAV pretenduoja tapti lydere šalių, kuriose gyvena daugiausiai netradicinės seksualinės orientacijos žmonių. JAV, tyrimų duomenimis, gyvena apie 9 milijonus gėjų, lesbiečių, biseksualų ir transeksualų.
Apie 1,8% suaugusių JAV gyventojų praneša apie savo biseksualumą, 1,7% - apie homoseksualumą, 0,03% - transeksualumą rodo Kalifornijos universiteto tyrimas.
Apie 8,2% gyventojų pareiškė turėję seksualinių patirčių su tos pačios lyties atstovais.
Beje, neseniai San Franciske atsidarė ir pirmasis muziejus, skirtas gėjų kultūrai. "The Gay Lesbian Bisexual Transgender History Museum" įsikūrė Kastro rajone, nuo seno garsėjančiame tuo, kad ten renkasi ir gyvena netradicinės seksualinės orientacijos žmonės.
Muziejuje daugiausia vietos užima (o ar galėtų būti kitaip?) įvairūs sekso reikmenys. Beje, tarp eksponatų yra politiko Harvio Milko, kuris pirmas pasiskelbė esąs gėjus, daiktų.
Pagal Mignews

14 komentarų:

judas rašė...

Dievo vaikams tampa jau nebesvarbu ka rasyti,kokias nuotraukas deti...

Linas rašė...

:) Aš tai aš, bet Judai tu gi tikras esi, buvai žadėjęs, kad tik teigiamai rašysi, parodysi, kaip reikia kalbėti, ką teigti. Deja antra savaitė - neišgirdau nė vieno teigiamo žodžio, tik neigiamus. Tai kas ten tavo viduj gyvena?:)

judas rašė...

Teigiamai gi ir rasau,kad Dievo vaikams netinka rasyti apie tokius dalykus...Netinka.
ar Sv.Dvasia skatina tave tai daryti,kuri gyvena tavyje?Jei ne,tai kas tave veda,brolau?

Linas rašė...

:0 kiekvienas teigiamumą suprantam savaip, matyt:) as gi neliepiu tau skaityt bet ko. Bet tu komentuoji tik tai, kas tau nepatinka, a cia kokia dvasia?:)

judas rašė...

Del manes gali buti ramus,as tikrai neskaitau,bet yra daug tokiu,kurie skaito,ziuri ir susitersia.nemanyk,kad cia taip jau viskas paprasta ir jokios zalos nebus.Jei atstovautum kam nors kitam,tai bala nemate tu rasiniu,bet juk pats atstovauji Viespati,ar ne?
Susimastyk.

Olgerdas rašė...

As tai jau pvz nematau prasmes ir ka komentuot. O tai vel atfutbolintas busiu, jei sakysiu savo nuomone, o ne taip kaip privaloma :). Gal ir tikrai tylejimas - auksas ? :) Tadum geriau patylesiu :)

Linas rašė...

Judai, tai jeigu neskaitai, nežiūri, tai kam komentuoji?:0 Ar visi jau tokie bambukai kad tik paveikiami? Tavęs gi nieks nepaveikia. Judai esi tipiškas lietuvis skaitytojas, kuris virkauja,kokia bloga žiniasklaida, kad daugiau reikia kultūros, gėrio... o kai paklausi, kokį paskutinį straipsnį skaitė apie kultūrą... negali nieko pasakyt, bet visus blogus straipsnius moka mintinai.Tai juokinga. Kur tavo teigiami komentarai?
Olgerdai, tu nepyk, ale tavo arsenale kol kas tik viena dainelė ir ta pati neigiama. Plėsk repertuarą, nes aną mintinai moku.Siekimas pakenkt, įgelt, pažemint nėra kita nuomonė, jeigu ką. Mokykis kalbėti ne iš pasalų.

judas rašė...

Neskaitau tokiu straipsniu,po kuriuo cia komentuoju...
Cia gi slamstas,kuri net ne visi pasaulieciai valgo...
Sakai manes niekas nepaveikia?Paveikia.Paveikia,kad krikscionys visai nesidrovedami minta tokia informacija ir ja dar viesina.

2Pt:2:8 nes tarp jų gyvenantis šis teisusis diena iš dienos vargino savo teisią sielą, matydamas ir girdėdamas nedorus darbus.

Lotas,kuris buvo atitoles nuo Dievo ir ko pasekmeje buvo atsidures Sodomoje ir tas kente sielos skausmus gyvendamas tarp palaidunu,o siu dienu krikscionys,kurie yra gime is Dievo,-nieko nebejaucia,va,cia mane tai tikrai paveikia toks fenomenas...
Kas atsitiko?

Linas rašė...

Tikrai Judai, kas atsitiko, kad nieko teigiamo nesulaukiu tavęs parašant, tik kažkokius priekaištus, niurzgėjimą, nepasitenkinimą? Net ir gimtadienis - jau kriminalas tapo:)Koks skirtumas kokias žinias pranešu, tavo reakcija visada vienoda ir neigiama. Suprantu, kad tu visų reikalų ekspertas.Bet nuo eksperto iki gyvenačio kritika - 1 žingsnis. Ar tuo turi gyventi? Priminsiu, kad gyvenantys kritika nieko niekada nesukuria ir nesukurs. Tai geležinė taisyklė. Suardyti jie gali, nes jų jėga - iš neigiamumo, todėl ir ardanti, bet sukurti, suburti, padėti - niekada. Ne tas dvasinis polius. Pagalvok, ar tau to išties reikia, o gal galėtum tai, ką žinai, ko išmokai naudoti kūrybai ir statymui?

judas rašė...

I neigiama reaguoju teigiamai.Stai kas atsitiko.Teigiamai atiliepti apie neigiama,tai reiskia ivardyti neigiama dalyka kaip neigiamu... Pvz.:nuodeme reikia vadinti nuodeme,bloga dalyka blogu,nestatydinanti-nestatydinanciu,šiukšlę-šiukšle,ir t.t.Bet kai prarandama uosle tokiems dalykams,tada atbunkama,susitapatinama su jais,ir prarandama sveika orentacija...tad nenuostabu,kai tokie isgirde is kitu "neigiamai" atsiliepiancius apie jiems "teigiamus" dalykus-susierzina ir gina savo pozicijas.
Kai ateina sviesa,ji apsviecia visa kas yra tamsoje ir visa kas priklauso tamsai.Sviesa jau atejo,bet ji nesviecia daugelyje,nes jei ji sviestu,tai visi vaiksciotu sviesoje,ir tamsos darbus skirtu nuo sviesos taip lengvai,kaip,kad, savo desine skiria nuo kaires...

Linas rašė...

Kažkodėl nešviesėja nuo tos tavo šviesos. Prisimink kad ir Liuciperis irgi šviesą nešė:) Daugelis kritikų būtent tokią "šviešą" ir neša - žudanti, neigiama, nestatydinanti ir nekurianti. Lietuvoj dauguma todėl ir nesusišneka, kad vieni yra šviesesni už kitus, tiesiog iliuminatai:) Judai, esi gerai balansuotas, daug žinai, daug moki, kaip tau neatsibosta urgzti? Panaudok kūrybai. Siūlau ir tau - parašyk teigimą, pilną tiesos, šviesos ir gėrio žinią ir aš ją įdėsiu į formalias. Ir dar pasimokysiu iš tavęs

judas rašė...

Kad sviesetu,tai reikia pirma padirbeti su savimi.Ypac su savo sirdimi.Man dabar nereikia prisimineti kas ka nese,tiesiog uztenka tik paziureti,ka krikscionis raso,kokias nuotraukas deda ir tampa aisku kur jis randasi,nors pats jis to ir nezino...o kai pasakai,kad tai daryti yra gedinga krikscioniui,tada gauni visada standartini atsaka:kritikas,urzgikas ir t.t.
Yra parasyta,kad visa ka darote,darykite Dievo slovei (1 Kor:10:31).Jei rasai straipsnius -tai rasyk juos tik Dievo slovei,o ne ir Setono.Negali juk tarnauti dviems seimininkams.
Anksciau ar veliau viska suprasi apie ka as cia,ir jei paciam dabar patinka buti ten kur esi,ir daryti tai kas netinka tikinciajam,-buk ir daryk...

Anonimiškas rašė...

Nesuprantu taves Judai. Tik ir ieškai mažiausio krislelio prie ko prikibti. Tai tas, tai anas. Parašė va Linas faktus iš JAV, apšvietė mumis apie pasaulio padėtį, aš dėkingas dėl to, o nuotrauka kaip nuotrauka. Tavo mintys matyt susivėlusios pirmiausia, o ne nuotrauka.

judas rašė...

Ir nesuprasi.Biblija daugiau "kabinejasi" negu as :).