trečiadienis, sausio 27, 2010

Baigėsi vienybės savaitė


Šv. Jonų bažnyčioje Vilniuje sausio 25 dieną baigėsi maldos už krikščionių vienybę savaitė. Pamaldoms vadovavo kard. Audrys Juozas Bačkis. Liturgijoje kartu dalyvavo Lietuvos Evangelikų Liuteronų kunigas Ričardas Dokšas, "Tikėjimo Žodžio" vyr. pastorius Giedrius Saulytis, Evangelikų Reformatų bažnyčios kunigas Raimondas Stankevičius, pranciškonų provincijolas kun. Astijus Kungys, kun. Arūnas Peškaitis ir Stačiatikių bažnyčios atstovas.
Ekumeninės pamaldos šią savaitę taip pat buvo švenčiamos Bernardinų, Liuteronų ir "Tikėjimo žodžio" bažnyčiose. "Tikėjimo Žodžio" bažnyčioje pirmą kartą susirinkę įvairių konfesijų dvasininkai ypatingai akcentavo visų krikščionių atsakomybę už laisvės dovaną. Pamaldose "Tikėjimo Žodžio" bažnyčioje giedojo choras „Maranata“, Liuteronų bažnyčios choras „Adoremus“ ir Arkikatedros grigališkasis choralas.
Kituose miestuose taip pat vyko ekumeninės pamaldos, jose be minėtų konfesijų dar dalyvavo baptistai, "Išgelbėjimo armija".

12 komentarų:

Šauklys rašė...

žmonės atrodo skaitantys bibliją ir laimina tai ką Viešpats prakeikė, Jis liepė išeiti ir nesusitepti, o jie dar labiau voliojasi vėmaluose.
Apr.8:2 O jis šaukė galingai, stipriu balsu: "Krito, krito didžioji Babelė! Ji pavirto demonų buveine, visų netyrųjų dvasių pastoge, visų nešvarių ir nekenčiamų paukščių narvu.
18:3 Nuo jos ištvirkimo įniršio vyno buvo girtos visos tautos; žemės karaliai su ja ištvirkavo, o žemės pirkliai pralobo iš jos nežabotos prabangos".
18:4 Ir aš išgirdau iš dangaus kitą balsą, skelbiantį: "Išeikite iš jos, mano žmonės, kad nedalyvautumėte jos nuodėmėse ir nepatirtumėte jos negandų!

Anonimiškas rašė...

Rekomenduočiau pasiimti Žodžio alkotesteri ir pasitikrinti ar kartais paleistuvės vyno neprigėrėt. Juk Viešpats kurį vadinate savo Dievu liepė gerti tik Gyvaji Vandeni

Linas rašė...

Nu vyrai, jūs ką, juk čia žmonės meldėsi drauge, kalbas sakė, vienas kitą gyrė, gražu. Kam taip žiauriai?

Tadas rašė...

Ten pilna nuostabių žmonių, bet kad jie geria gyvatės nuodus tai tame bėda, nors išrinktieji prasiblaivys ir paliks tą žudymo sistemą. Kaip sako jie ims gyvatės nuodus:16:17 Ir kurie tikės, tuos lydės šie ženklai: mano vardu jie išvarinės demonus, kalbės naujomis kalbomis,
Mk.16:18 ims plikomis rankomis gyvates ir, jei išgertų mirtinų nuodų, jiems nepakenks. Jie dės rankas ant ligonių, ir tie pasveiks".
Jei biblija sako, kad miestas ant septynių kalvų yra (kam neuztenka isminties siais laikais yra google-iveskite miestas ant septyniu kalvu)demonų buveine, visų netyrųjų dvasių pastoge, visų nešvarių ir nekenčiamų paukščių narvu.
Kam patinka prišnerkšti narvai, gal kirminams kokiems, vakarykštė maną tik kirminai berods rijo.
Oficialiai 80 milojonu kitatikiu išžudžius, šventųjų kraujuje maudosi, sunku suprasti, kaip blaivaus proto žmonės gali laiminti tos velnio organizacijos sumanyta ekumenizmo projektą. Man asmeniškai vien iš istorios pamokų mokykloje buvo aišku kas per paleistuvė popiežiaus imperija.

Tadas rašė...

16:17 Ir kurie tikės, tuos lydės šie ženklai: mano vardu jie išvarinės demonus, kalbės naujomis kalbomis,
Mk.16:18 ims plikomis rankomis gyvates ir, jei išgertų mirtinų nuodų, jiems nepakenks. Jie dės rankas ant ligonių, ir tie pasveiks".
Kaip aš išvariau demonus iš savo gyvenimo? jn.8:32 ir jūs pažinsite tiesą, ir tiesa padarys jus laisvus". Tik Tiesos Žodžiu mes galime išvaryti visus demonus bandančius savo melu iškreipti žmonių gyvenimus, tik Jo vardu.
Kai manyje nebeliko tu melo demonų aš pradėjau kitaip gyventi, pradėjau kitaip kalbėti, aš kalbu kita kalba, biblijos-tiesos kalba, kurios svetimieji nesupranta ir suprasti negali, man kasdien tenka imti visokias gyvates ir gerti jų nuodus, bet jie man visiškai nieko nereiškia, nes aš geriu priešnuodį Viešpaties kraujuojantį Žodį, aš geriu Tiesą ir jokių gyvačių iškraipymai negali manęs nugaleti, nes Žodis man apreikštas.
Mt16:17 Jėzus jam atsakė: "Palaimintas tu, Simonai, Jonos sūnau, nes ne kūnas ir kraujas tau tai apreiškė, bet mano Tėvas, kuris yra danguje.
16:18 Ir Aš tau sakau: tu esi Petras, ir ant šios uolos Aš pastatysiu savo bažnyčią, ir pragaro vartai jos nenugalės.

Linas rašė...

man kasdien tenka imti visokias gyvates ir gerti jų nuodus, bet jie man visiškai nieko nereiškia - Tadai, ar neturi kitų užsiėmimų? Palik tas gyvates ramybėj, o be to, kur tu jų gauni viduržiemy?

tadas rašė...

Charizmas tai tas elementas kuris sujungs motina paleistuvę su dukterimis kurios iš jos išėjo(Dvasinė paleistuvė- kataliku organizacija ir jos dukterys, kurios iš jos išėjo, bet vėliau susiorganizavo,iškeitė Žodį i savo doktrinas ir dabar grįžta pas religinių organizacijų motiną)
Kažkas sakė Dvasia tiek pas vienus tiek pas kitus, net katalikai kalba kalbomis, jūs visiškai teisūs- lietus lyja ir ant teisių ir ant piktžolių, saulė šviečia visiems ir Dievo sėkla ir piktojo sėkla vienodai džiaugiasi, bet vyksta melo sėklos surišimas(ekumeninis). Jūs sakysite na broli tu perdedi, mes gi kalbome kalbomis, pas mus išgydimai, stebuklai, aš jums sakau tu gali buti niekas, Judas gydė ligonius, išvarinėjo demonus pabučiavo amžinybės duris ir nuėjo į pražudį.
Jūs kalbate angelų kalbomis, bet ar puolusių ar ne parodo tai ar jūs iškraipote Žodį ar ne.
Tu gali kalbėti kalbomis ir būti pražuves.. atėjo tobulumo metas kai Paulius sake kalbos baigsis, atėjo metas kai Dievo tauta pradėjo kalbėti ne angelų kalbomis, o Viešpaties kalba, Biblijos kalba, tu gali kalbėti angelu kalba, bet jei tu nekalbėsi Dievo kalba, tiesos kalba, kaip tu susikalbėsi Danguje? tavęs ten neileis, beliks eiti su puolusiais angelais ir ten galėsite pratesti savo pokalbius.
Kas biblijoj išaukinėdavo mirusius? ir ką Dievas pasakė apie tokius? katalikų organizacija tai pati didžiausia spiritizmo bažnyčia, ji išaukinėja mirusius, marija ir šventuosius.
Kun.20:6 Jei kas kreiptųsi į mirusiųjų dvasių iššaukėjus bei žynius ir su jais paleistuvautų, Aš atsigręšiu į juos ir išnaikinsiu iš jų tautos.

tadas rašė...

Universitete priverstas skaityti katalikų rašliavas, tai turiu gerti.

Linas rašė...

Patariu vis tiek rašyti savo žodžiais, o ne to ano, mums žinomo veikėjo, mintim, žinok komiškai atrodai Tadai. negi savo minčių neturi? Aš tave perspėjau, kad tu jau ne Bibliją skaitai ir jos žinią skelbi, o tuos raštus abejotinos kokybės. Sustok, imkis evangelijos.

Šauklys rašė...

Dar viena maža mintis:
1Kor.6:3 Ar nežinote, kad mes teisime angelus, tad juo labiau - kasdieninius dalykus?

Angelai yra davsinės butybės kurios tarnauja Dievui, taip pat tarnauja Dievo sūnūms. Kaip tu būdamas Dievo sūnus, gali remtis į tarno kalba, tu turi kalbėti kita kalba, karališka kalba, savo Tėvo kalba, savo Tėvo Žodžiais, mielieji broliai, vykytės tobuluma, pranašytės kalbos baigsis, tik Viešpaties Žodis nepraeis.
Jūs juk netarnai, kad vakytumėtės užmokesčio ir dovanų, Dievo vaikams ir taip viskas priklauso, verčiau veržkitės į tobulumą, ieškokite Jo Charakterio, bukite tobuli Mt.5:48 Taigi būkite tobuli, kaip ir jūsų Tėvas, kuris danguje, yra tobulas".
Ieškokite Jo karalystės, o visa kita bus dadėta.
1Kor.13:10 Bet kai ateis tobulumas, tai, kas iš dalies, pasibaigs.
Hbr.6:1 Todėl, palikę pradinį Kristaus mokymą, veržkimės prie tobulumo, užuot vėl dėję pamatus iš atsivertimo nuo negyvų darbų, iš tikėjimo Dievu,
6:2 iš mokymo apie krikštus, rankų uždėjimo, mirusiųjų prikėlimo ir amžinybės teismo.
6:3 Jei Dievas leis, ir tai padarysime.

Šauklys rašė...

Jei tau kas pasakys aš kalbu kalbomis, ar tu gali jam atsakyti aš kalbu Karaliaus kalba?
Jei tau pasakys, o mes meldžiamės, prašome krikščionių vienybės, mūsų pastoriai viska žino, mes susijungsime(ekumenizmas) ir mūsų niekas nenugalės.
Ar gali pasakyti: broli, sese ar žinai, kad ne organizacijas reikia sujungti, o su Kristumi reikia susijungti.
Pat.11:21 Nors ir susijungtų, nedorėliai neišvengs bausmės, bet teisiojo palikuonys bus išgelbėti.

Linas rašė...

Tadai, kaip multike pasakysiu - Barankinai, buk žmogus, netrancliuok kaip radija svetimų pranešimų. Ar tu pats nejauti kad ne tai kalbi?