pirmadienis, sausio 04, 2010

Pankų karalienė tapo krikščione


Vokietijos pankų karalienė tapo krikščione. Nina Hagen parašė knygą apie gyvenimą su Dievu. Tai pranešama dainininkės tinklalapyje. Planuojama, kad knyga pasirodys kovą, praneša "invictory.org".
Nina Hagen, kuriai dabar jau 55-eri, sako, kad nuėjo ilgą kelią nuo jaunystės ateizmo komunistinėje Rytų Vokietijoje iki susitikimo su Dievu.
Dainininkė Hagen "Bild" interviu teigė, kad buvo pakrikštyta praėjusį rugpjūtį ir nori pasidalinti su savo gerbėjais laime surasti Jėzų. "Krikštas išgelbėjo man gyvybę", - sakė ji.
"Ji gali pasakyti daugiau, nei tik "seksas, narkotikai ir Rock 'n' Rollas". Nina rašė, kaip ji iš ateistinės aplinkos susiduria su uždraustu, bet žavingu Dievo pasauliu -sakė jos knygos "Išpažintis: Mano kelias pas Dievą" leidėjas.

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Na bus matyt...Kol kas man tai panasiau i paprasta ekstravagantiskos asmenybes uzgaida.Madona juk irgi metosi tarp ivairiu religiju ir neranda sau vietos.Nors kaip zmogus man asmeniskai labiau patinka eskravagantiska Hagen nei istvirkeliska Madona.

Linas rašė...

Nu jo, su tom garsenybem visko būna, neatskirsi, kada nuoširdu, o kada piaras. Apie Hagen jau seniau buvo pranešimų, tai vis da palaukiau, gal sakau, jai praeis:) Bet jei knygą rašo...