trečiadienis, sausio 06, 2010

4-metis berniukas nušautas JAV bažnyčioje


Tragedija įvyko į Decatur bažnyčioje Džordžijos valstijoje JAV. Sutuoktiniai Petersai buvo šventinėse pamaldose su 4 metų sūnumi Makvelu. Staiga kūdikis, kuris sėdėjo tarp motinos ir tėvo, krito po jų kojomis, praneša "prochurch.info".
Tėvai negalėjo suprasti, kas atsitiko su sūnum, tačiau pamatė, kad iš galvoje esančios žaizdos liejosi kraujas.
Tik po to, gydytojai pašalinta kulka, jie suprato, kad jų vaikas buvo nušautas. Deja, berniukas mirė. Kaip paaiškėjo, kulka įskrido į bažnyčią per stogą ir pataikė į berniuką. Kelly Fit, buvęs FTB balistikos ekspertas, žurnalistams sakė, kad tikėtina, jog kulka buvo atleista iš AK-47 šaudant prieš Naujauosius metus.
Mama sakė, kad nelaimė įvyko likus 20 minučių iki Naujųjų Metų, kai visa šeima laukė koncerto pradžios.
"Labai mažai tikėtina, kad šaulys žinojo, kad jis nužudė vaiką, - sako Fit. - Aš abejoju, kad policija galėtų jį rasti, jei ginklo nebuvo įtrauktas į duomenų bazę".

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Ech kas gi daro stiklinius stogus nu...Nors zinoma gal per stoglangi ileke.Kaip ten bebutu gaila seimos...

Unknown rašė...

oj, nesmagi naujiena.. tik labai keistos aplinkybes, kažkas turėjo nuo kokio kalno ar aukšto namo stogo šaudyt žemyn į miestą arba į bažnyčią ir iš netoli, kad kulka pramuštu bažnyčios stogą, arba stogas iš ties stiklinis.. ir labai abejoju ar JAV nors kiek rusiškos ginkluotės yra įtraukta į ginklų duomenų bazes :)