antradienis, gegužės 31, 2011

Tuokis kiek tik nori, jei esi milijonierius


Vienų būsimų vestuvių istorija... Birželio 10-ąją Palangos bažnyčioje rengiamasi išskirtinėms krikštynoms. Čia turėtų būti krikštijama milijonieriaus Antano Boso ir dabartinės jo žmonos Dainos Bosas duktė Magdalena Urtė.
"Lietuvos rytas" rašo, kad artėjant krikštynoms vis plačiau sklinda kalbos, kad Palangos bažnyčioje A. ir D.Bosai ne tiktai švęs savo atžalos krikštą, bet, tikėtina, ir patys priims Santuokos sakramentą.
Tokias kalbas dar labiau pakurstė ir žinia, kad Katalikų bažnyčios tribunolas, vos prieš pusmetį gavęs garsaus verslininko skyrybų prašymą, skubiai baigia išnagrinėti bylą.Formali priežastis nutraukti bažnytinę santuoką ta, kad ankstesnė sutuoktinė buvo liuteronė, o sudarant ankstesnę bažnytinę santuoką esą negautas vyskupo raštiškas leidimas.
Civilinę santuoką A. ir L.Bosai nutraukė 2005-aisiais. Darbo partijai priklausantis verslininkas tuo metu buvo Seimo narys.Neilgai trukus A.Bosas asmeninį gyvenimą susiejo su penkiolika metų jaunesne ir dukart išsiskyrusia D.Randers.
Ir Dainai Randers, ir Antanui Bosams dabartinė civilinė santuoka – trečioji.
Įdomi istorija, ką ir bepasakysi. Katalikų bažnyčia visada pompastiškai pasisakanti, kad saugo santuokos ir šeimos institutą, kažkaip prisimerkė šį kartą - tačiau kartu ir parodo, kiek vertas tas Santuokos sakramentas. Gyvenk bet kaip ir bet su kuo, svarbu popieriukus susitvarkyk laiku.

Komentarų nėra: