antradienis, gegužės 24, 2011

Haroldas Kempingas - beveik nesuklydau

Jei žmogus kvailas, išdidus ar užsispyręs - tai jau ilgam... kurgi dingo pasaulio pabaigos šauklys Haroldas Kempingas? Paskelbęs, kad Jėzus sugrįš gegužės 21 dieną jis vis dėlto neatsiprašė suklaidintų žmonių. Pasimetė jis gana trumpai, o atgavęs kvapą vėl ėmė tvirtinti, kad jo "skaičiavimai" iš dalies pasitvirtino ir tuoj pat paskelbė naują datą - spalio 21 dieną 18 valandą pagal visas laiko juostas prasidės pasaulio pabaiga. Šį kartą tikrai jokios klaidos būti negali, tvirtino 89 metų skaičiuotojas, pranešė ИТАР-ТАСС. Taigi, jei nekreipti dėmesio į garbų amžių...
O savo klaidą H.Kempingas laiko tik nežymia - atseit viskas išsipildė, bet tik "dvasine prasme", o štai dabar tai jau bus spalio mėnesį... Beje, panašiai teigė ir Jahovos liudytojų organizacija, kai Jėzus taip ir nesugrįžo paskirtais metais. dabar iki šiol Jehovos liudytojai tvirtina, kad "Jėzus grįžo" nematomu būdu ir iš Bruklino vadovauja visai organizacijai.
Pagal CNL

10 komentarų:

Zita rašė...

Manau, kad reiktų dar vieną versiją iškelti - Jėzus, grįžo ir pasiėmė savuosius, o tie kurie liko....:)

Anonimiškas rašė...

dar didesniu idiotu nemaciau:))))

Olgerdas rašė...

Nieko, palauksim iki rudenio :) Trecias kartas gal nemeluos :)

Anonimiškas rašė...

Deja, trečias kartas nemeluos. Rudenį Šiaurės Amerikai bus šakės. Pamatysit. ;) Prieš dešimt metų teroristų pilotuojami lėktuvai sunaikino Amerikos didybę, šįkart sunaikins gamta.

judas rašė...

da vienas Haroldas...:)

Olgerdas rašė...

Nujo, su motule gamta nepajuokausi- kai ziebs, tai maza nepasirodys :)

Olgerdas rašė...

Beje, idomus toks posakis- beveik nesuklydau. Labai primena posaki- beveik nescia :)

Kęstutis rašė...

Trečias kartas nemeluos, o ketvirtas - garantuos ;)

Sigitas Kalinas rašė...

Ką reiškia "grįš"? Nusileis kaip angelas? O gal tiesiog gims žmogus, kuris žmoniją pakeis, bet tai paaiškės tik po kurio laiko? Tokių pavyzdžių jau galima rasti. Pvz Lietuvoje gyveno toks keistuolis žydas Zamenhofas, kurio pasekėjai visame pasaulyje skelbia taiką. Keistuoliai ir jo pasekėjai, bet protingi žmonės (dvasininkai, profesoriai ir tt).

Linas rašė...

Apie tai rašo Apaštalų darbų 1 skyrius, paskaityk:)