pirmadienis, gegužės 09, 2011

Haičio prezidentas teigia - be Dievo nieko negalėsiu pakeisti


Haičio prezidentas Maiklas Marteli, buvęs pop dainininkas, pasukęs į politiką, per rinkimus gavo  68% balsų. Praneša  MNN. Jis paveldėjo šalį, kuri turi didžiules problemas, bando atsigauti po žemės drebėjimo. Gegužės 14 dieną jis užims pareigas.
Ronas Sparksas iš "Baptist Haiti Mission" (BHM) pasakojo, kad prezidentas netikėtai apsilankė bažnyčioje. Kai jo apsauginiai užėmė vietas ant scenos, jis paprašė jų nulipti, nes teigė, kad tai vieta  - tik pastoriams.
Po to, kaip pasakoja Ronas Sparksas, atsitiko pats neįtikinamiausias dalykas - jis atsiklaupė prieš bažnyčią, paprašė atleidimo už tai, kaip gyveno ir paprašė melstis už jį. Maiklas Marteli pasakė:"Aš negaliu pakeisti šitos šalies, tik Dievas tai gali padaryti".
Anksčiau opozicija labai abejojo dėl jo gyvenimo būdo ir moralinių vertybių, panašu, kad išrintas prezidentu, jis daug ką pergalvojo savo gyvenime. Kol kas į naujojo prezidento asmenybę daugelis žiūri atsargiai.
Pagal CNL

6 komentarai:

judas rašė...

Va,Kubiliui reiktu tokiu pozityviu teiginiu pasimokyti is Haicio prezidento...:)

Olgerdas rašė...

Ne is Haicio prezidento reik imt pavyzdi, bet is svento backos Lukasenkos:) Ana jis uzdraude spaudoje rasyt apie krize ir vsio- Baltarusijoj krizes "nera" :) Kad taip Kubilius irgi uzdraustu :)- greit mes ta krize nugaletume :)

Anonimiškas rašė...

šiaip Kubilius kiekvieną sekmadienį eina į bažnyčią, būna ten tyliai, nuošaliai ir nesiafišuodamas.

Linas rašė...

Šaunuolis Kubilius, jei kiekvieną eina. kai kuriems daug kalbantiems apie tikėjimą verta būtų iš jo pasimokyti:)

Olgerdas rašė...

Tegu eina, niekas nera pries tai kad jis eitu :). Daug kas juk eina ir tyliai sedi- tiesa vieni tyliai priekyke, kiti gale...

Anonimiškas rašė...

Olgerdai :D