šeštadienis, gegužės 07, 2011

Teisiamas evangelistės apsaugos tarnybos viršininkas


JAV Ilinojaus valstijoje teisia apsaugos viršininką, kuris, įsitraukęs į meilės romaną, įtariamas nužudęs savo žmoną ir du vaikus. 34 metų Vaterlo Kristoferis Kolmanas sėdo į kaltinamųjų suolą, kaip rašo STLtoday, kai teisėsaugininkai įtarė jį triguba žmogžudyste. Taip jis turėjo atsikratyti savo šeimos - 31 metų žmonos Šeri, 9-metų sūnaus Gevino ir 11-os Gareto.
2008 m. Vaterlo Kristoferis Kolmanas susipažino su savo žmonos vaikystės drauge Tara Linc, kurią beje, jam pristatė pati Šeri. Po mėnesio jie jau buvo meilužiai. Nusikaltėlio kompiuterio įrašai labai iškalbingi - jie dažnai susitikinėjo ir net filmavo savo susitikimus, planavo bendrą gyvenimą. Vyras net buvo sugalvojęs savo būsimai dukrai vardą. Meilužė vis spaudė vyrą skirtis, bet buvo problema - vyras dirbo garsios evangelistės Džois Majer apsaugos viršininku ir suprato, kad jeigu išsiskirs ar D.Majers sužinos apie jo romaną, jis neteks gerai apmokamo darbo ir galimybės keliauti po pasaulį. Galų gale vyras sugalvojo planą, kurį ruošė 6 mėnesius. Per "Gmail" jis nusiuntė anoniminį grasinimą savo šeimai, kad jie perduotų D.Majer, kad ji nustotų pamokslauti, nes kitaip maniakas susidoros su apsauginio šeima.
2009 m. gegužės 4 dieną jis meilužei parašė, kad jis praneš žmonai apie skyrybas. Rytą visa šeima buvo mirusi - moteris ir vaikai buvo rasti nužudyti miegantys, sienos išrašinėtos raudonos spalvos užrašais: "Aš viską matau", "Nubausti" ir "Jie sumokėjo".
Vaterlo Kristoferis Kolmanas iš karto buvo įtartas inscenizuota žmogžudyste ir suimtas. Pats jis neigia viską, o tiesioginių įkalčių prieš jį nėra, tiesa, jis pripažino, kad turėjo "meilės romaną", o turėjai atsekė kad jis pirko raudonus dažus, kuriais namuose buvo padaryti užrašai. Kol vyksta teismas FTB neatskleidžia visų turimų įkalčių.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Rom 3,10-12 kaip parašyta: 'Nėra teisaus, nėra nė vieno. Nėra išmanančio, nėra kas Dievo ieškotų. Visi paklydo ir tapo netikusiais; nėra kas darytų gera, nėra nė vieno!

Visi mes nusidėjėliai :) Sirtumas tarp mūsų ir pagonių tik tas, kad mes suvokiame savo nuodėmės klaiką todėl ir NUOLAT kartojame Mea CULPA, Kyrye Eleison. O pagonys (nesvarbu kaip jie besivadintu) yra užkietėję savo įsivaizduojamame teisume, kuris Dievo akivaizdoje yra kaip purvini skarmalai (Iz 64,6) :)

Linas rašė...

Anonime, galėtum, kokį vardą susigalvot, pav Vladas:)