penktadienis, gegužės 06, 2011

Gegužę pranašaujamos dvi puikios progos numirti

Gegužę pranašaujamos net dvi pasaulio pabaigos. Štai Taivane policija skelbia, kad tiria "pranašo", kuris pasivadino "Mokytoju VAN" veiklą, mat jo pranešimai apie Paskutiniojo teismo dieną sukėlė paniką. O pabaiga ne taip jau ir toli - "Mokytojas Van" tvirtina, kad gegužės 11 dieną Taivaną sukrės 14 balų žemės drebėjimas ir 170 metrų aukščio cunamis. Išsigelbėti jis siūlė konteineriais, kurie buvo jo nupirkti ir paslėpti salos centre. Policija mano, kad "mokytojas" ruošėsi neblogai uždirbti pardavinėdamas lengvatikiams konteinerius. Daugiau kaip 100 konteinerių išties buvo rasta Puli mieste, ten buvo nusamdyti darbininkai, kurie įrenginėjo konteinerius, statė į juos duris, langus, praneša BBC. Vienas "išsigelbėjimo konteineris" turėjo kainuoti apie 5 500 dolerių. Tiesa, reiktų priminti, kad Taivanio gyventojai baiminasi ne be reikalo - 1999 metais ten vyko 7,6 balo drebėjimas, per kurį žuvo 2400 žmonių, o sunaikinta buvo 50 000 pastatų.
Policijai "mokytojo Van" nepavyksta susekti.
Bet jeigu kas nežus gegužės 11 dieną, nenusiminkite, bus dar viena puiki proga nusibaigti arba patirti Pasaulio pabaigą. Tų įvykių pradžia datuojama 2011 metų gegužės 21 diena.
JAV Nešvilyje iškabinti dideli plakatai, kurie skelbia... Jėzaus grįžimo datą, praneša tennessean.com.
Pagal plakatus, laukti nebedaug, nes grįžimo data  - 2011 metų gegužės 21 diena. O pasaulio pabaiga nurodoma kaip 2011 metų spalio 21 diena.
Plakatus iškabino krikščioniška organizacija "Family Radio Inc", kurios įkūrėjas  - Haroldas Kempingas. Beje, tai ne pirmas kartas, kai JAV paskelbiama tokia data. 1843 metais baptistų pastorius Viljamas Mileris  ir jo pasekėjai, kurie vėliau susiformavo į Septintos dienos adventistų bažnyčią, taip pat laukė Kristaus sugrįžimo. Beje, Haroldas Kempingas irgi jau anksčiau buvo skelbęs "tokias pranašytes", tačiau dabar sako, jog tada buvo gerai neištyrinėjęs Biblijos, o štai dabar...
Bet Jehovos liudytojų organizacija jau aplenkė visus - jie tvirtina, kad Kristaus grįžtančio sulaukė 1914 metais, kuris nusileido nematomu būdu ir dabar per Sargybos bokšto organizaciją iš Bruklino tvarko reikalus.

3 komentarai:

Ramaškė rašė...

Na,žmonių sugebėjimams apsidurninti bus suteikiamas vis laisvesnis kelias.Matyt dėl to,kad kažkuriuo momentu atsisakė pamilt tiesą.

Anonimiškas rašė...

O ar atsiranda kas tuo patiki? Idiotas tuo nepatikėtų. Čia reikia antžmogiškų galių tokiais dalykais patikėti :D

Linas rašė...

Atsiranda atsiranda:) Tokių brutalių nesąmonių pasekėjų irgi yra, ką jau bekalbėti, sakykim, visi Jehovos liudytojai tiki, kad Jėzus jau grįžo nematomu būdu, o katalikai - kad Jėzus nematomu būdu įsikūnija į ostiją ir vyną.