trečiadienis, gruodžio 29, 2010

Stebuklas - gėjų pora susilaukė vaiko


Mokslo dėsniai paneigti - gėjai ne tik šeimas gali kurti, bet ir vaikų susilaukti. Tiesa, kol kas jiems dar reikia nežymios pagalbos. Garsusis daininikas Eltonas Johnas ir jo gyvenimo draugas Davidas Furnishas tapo kūdikio, kurį Kalifornijoje pagimdė surogatinė motina, tėvais, pirmadienį paskelbė JAV savaitraštis „US Weekly“.
Spauda iškilmingai praneša, kad berniukas, kuriam suteiktas Zachary Jacksono Levono Furnisho-Johno vardas, tapo pirmuoju 62 metų britų muzikanto ir 48 metų kanadiečio kino kūrėjo Davido Furnisho vaiku. Sprendžiant iš pranešimų, taio gali būti ne paskutinis jų vaikas.  
„Šią ypatingą akimirką mus užplūdusi laimė ir džiaugsmas, - „US Weekly“ citavo poros pareiškimą. - Zachary yra sveikas ir išties puikiai jaučiasi, o mes esame labai išdidūs ir laimingi tėvai“.
Jų sūnaus vidurinis vardas tikriausiai yra užuominą į E.Johno 1971 metais sukurtą dainą „Levon“, kurios žodžius parašė ilgą laiką su atlikėju bendradarbiavęs britas dainų kūrėjas Bernie Taupinas. Sukurti šią dainą įkvėpė roko grupės „The Band“ būgnininkas ir dainininkas Levonas Helmas.
Taigi, galima sakyti, jog jau įrodyta - moterys nereikalingos.

Komentarų nėra: