trečiadienis, gruodžio 22, 2010

Krikščioniška stovyklavietė „Energijos Deimantas“

                 Brangūs broliai ir seseris rašome jums, norėdami supažindinti su Krikščioniška  stovyklaviete „Energijos Deimantas“ ir pakviesti atvykti pas mus  pailsėti bei  praleisti  laisvalaikį su savo broliais ir draugais krikščioniškoje aplinkoje ir dvasioje. Mūsų krikščioniškoje stovykloje galima susitikti tikinčiųjų  iš įvairių bendruomenių,  pabendrauti ir kartu pasimelsti.
                 Taip pat pas mus galėsite organizuoti savo bažnyčios stovyklas, poilsį, seminarus, suvažiavimus ir  kita. Stovyklavietė yra Trakų rajone, Užkryžių kaime, 10 km šalia Trakų miestelio, labai įspūdingoje ir gražioje vietoje, tarp dviejų ežerų Monio ir Monaičio. Jūsų paslaugoms poilsiavietė turi150 miegamų vietų, stovyklos tipo vasarinius namelius, lauko tualetus, prausyklas, dušus, salę ir valgyklas. Galėsite naudotis 500 vietų palapine susirinkimams, evangelijos renginiams ir šlovinimo koncertams rengti. Turime laužavietę vakaro susitikimams, futbolo, tinklinio, krepšinio aikšteles,  pliažą, vandens dviračius ir valtis ir visa tai Jūsų paslaugoms.
                  Mūsų poilsiavietė nėra geriausios kokybes, tačiau kukliam, bet geram krikščioniškam poilsiui yra tinkama. Nors mūsų stovyklavietė atvėrė savo duris tik šiais metais, bet jau turėjo didelę paklausą . Joja įvyko septynios stovyklos, vandens krikštai, alfa grupių susitikimai iš įvairiausių bendruomenių. Vynuogyno, Biblijos kelio, Laisvųjų krikščionių bendruomenės, Tarptautinė Krikščionių Studentų Sąjunga, Eklezijos, Kristaus Paliepimo bendruomenės, Tikėjimo žodžio bažnyčia, Baptistų sąjunga surengė mūsų bazėje puikias vasaros stovyklas ir kitokius renginius. Tai pat turėjome daug svečių iš užsienio krikščioniškų bendruomenių. Pas mus vyko Dovydo Padangtės ir  Padėkos Šventės, kuriose dalyvavo  šlovintojai iš įvairių Lietuvos miestų, tarp jų grupės „Apaštalai“, „Aukštyn Bures‘‘, „Aš Esu“,“ bendruomenės Biblijos Kelias šlovinimo grupė ir kitos. Stovyklavietė pasitarnavo Evangelijos Švenčių pasirengimui ir kitiems renginiams. Priėmėme tarnautojus, evangelistus ir pastorius.
                  Taigi išties galime pasidžiaugti, jog šie metai mums buvo labai dosnūs ženklais ir stebuklais iš Viešpaties. Tikimės, kad  ateinantys bus dar geresni ir palaimingesni. Norėtume, kad juos lydėtų malda ir šlovinimas viso vasaros laikotarpio metu, kad butų išlaikyta dvasiška, krikščioniška aplinka. Jeigu Jūs pageidausite pergyventi naujus įspūdžius, gerai pailsėti, atsigauti fiziškai ir dvasiškai Jus nuoširdžiai raginame atvykti pas mus ir visa tai pamatyti savo akimis, kad dar aukščiau pakilti ant tikėjimo sparnų.  Juk daug ką gali teisiųjų maldos ir šventųjų šlovinimas.

   Krikščioniškos stovyklavietės „Energijos Deimantas“
   Administracija. Vitalijus Rumbutis tl.+370 68240247
 

Komentarų nėra: