ketvirtadienis, gruodžio 09, 2010

Alwyn Matt tarnaus Kaune


Lietuvoje tarnaujantis evangelistas ir pastorius iš Australijos Alwyn Matt dar turės keletą susirinkimų Kaune. Kauno krikščionių bažnyčia išplatino detalesnę informaciją  apie šį 25 metų tarnautoją: “Alwynas - tai tikrai palaiminimas iš  Australijos.
Jis gimė ir užaugo Kuveite. Šioje musulmoniškoje šalyje jis buvo dalis 7.000 narių sekmininkų bažnyčios, kuri rengdavo 27 tarnavimus per savaitę. Kiek 25 metų jaunuolis pamena – jo visi giminės iš kartos į kartą buvo krikščionys ir tikrai matosi, kad Dievas laimina iki tūkstantosios kartos tuos, kurie laikosi Jo įsakymų.
 Kai Alwynas buvo 15 metų Viešpats jį pašaukė evangelisto tarnavimui, o jau po kelių metų jaunuolis pradėjo tarnauti tarptautiniu lygiu. Didžiuliuose evangelistiniuose susirinkimuose Azijoje ir Afrikoje, kuriuose Alwynas skelbdavo Dievo Karalystę, Jėzaus vardu pradėjo vykti ženklai ir stebuklai – žmonės pasveikdavo nuo įvairiausių ligų – vėžio, astmos, tiesiog susirinkimo metu nukrisdavo augliai, ataugdavo kojos, kurtieji pradėdavo girdėti, o vieną sykį Afrikoje, kuomet Alwynas meldėsi už aklą žmogų tuščiose akiduobėse atsirado naujos akys!".
Kauno krikščionių bažnyčioje tarnavimai vyks:
gruodžio 9 d. Ketvirtadienį 18.30 val.
gruodžio 12 d. Sekamdienį 10.00 val.

Komentarų nėra: