ketvirtadienis, gruodžio 23, 2010

Britų musulmonai iškabino plakatus "Kalėdos yra blogis"




Britanijoje radikalūs musulmonai ėmė aktyviai kovoti prieš Kalėdas. Jie nusprendė išplatinti tūkstančius plakatų, kuriuose tvirtina, kad Kalėdos kaltos dėl paauglių neštumo, abortų, palaidumo, išprievartavimų, pedofilijos ir kitų nusikaltimų, praneša pranešaThe Daily Mail.
Taip jie tikisi "sunaikinti Kalėdas" ir anglus atversti į islamą.
Plakatai skelbia, kad Kalėdos kaltos dėl pagonybės, narkomanijos, gyvenamojo ploto trūkumo... Dar vienas Kalėdų "nusikaltimas" pagal musulmonus - tvirtinimas, kad Dievas turi Sūnų.
Galiausiai plakato apačioje iškilmingai skelbiama "Islame mes esame apsaugoti nuo šito blogio.Mes turime šeimas, garbę, vertę, vyrų, moterų ir vaikų teisės ginamos".
Kampaniją surengė 27-metis Abu Ramaisachas, kuris tvirtino, kad veikia vienas. Jis tvirtino, kad jo nejaudina teiginiai, kad jis išniekina Kalėdas. "Kalėdos yra melas ir mes, musulmonai, matom savo pareigą naikinti Kalėdos... Tikimės, kad žmonės supras, kad islamas - vienintelis būdas išvengti blogybių, ir jie taps musulmonais",- įsitikinęs jis. 
Tuo tarpu britų policija ėmėsi tirti šį atvejį, kaip galimą religinės neapykantos kurstymą.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

tie nuopisos musulmonai lai ciuoz y sava juodasiknyja ir ten garbin sava dievus,kokia bb jie krikscioniskose salyse pis mum prota???