pirmadienis, gruodžio 27, 2010

"Playboy" įkūrėjas - už šeimą

Ne veltui sakoma, kad ne toks velnias juodas, kaip apie jį kalbama. Kas galėjo pagalvoti, kad 84 metų "Playboy" įkūrėjas Hju Hefneris yra sentimentalus ir vertinantis tokią visuomenės atgyveną kaip šeima. Ogi ėmė nevaržomu seksualiniu gyvenimu ir moralės normų nepripažįstantis vyriškis ir pasipiršo 60 metų jaunesnei savo draugei Kristal Haris, kitaip sakant sumanė susisukti šeimos lizdelį. Apie tai jis paskelbė pats "Twitter" tinkle.
Tiesa, šeimos reikaluose jam ne taip ir gerai seksi - 24 metų K.Haris taptų trečiąją jo žmona.
H. Hefneris vyrams skirtą žurnalą įkūrė 1953 metais. Šiandien žurnalas leidžiamas daugiau kaip 150 šalių.

2 komentarai:

Klaida rašė...

O kąž jam belieka, vyrai dabar jau nebenori žiūrėti į nuogas merginas, vis daugaiu vyrų nori pamatyti nuogą vyrą (tarsi veidrodyje negalėtu) štai ir apyvarta krenta, taigi arba pradėti spausdinti nuotraukas su apsinuoginusiais vyrais, arba palaikyti tradicinę šeimą nu kad vėl visi norėtu į moteris žiūrėti )))

Linas rašė...

:) Nu ko norėjo, ko siekė, tą ir gavo vyrai patinka vyrams.Aš sakyčiau, neblogai - koks skirtumas kuo skatinti paleistuvystę -vyrais ar moterimis? Ateizmo ir humanizmo pasekmės akivaizdžios vakaruose. net ir patys ateistai, kurie tiek kovojo prieš krikščionybę Vakaruose, pasimetę - jų sukilimas baigėsi degradacija. Štai tokia yra proto pergalė:)