trečiadienis, gruodžio 08, 2010

Alwyn Matt Vilniaus "Ekklesijos" bažnyčioje


25 metų evangelisto ir pastoriaus Alwyn Matt iš Australijos tarnavimas Vilniaus "Ekklesijos" bažnyčioje.
Kauno krikščionių bažnyčioje Alwyn Matt ves du susirinkimus.
Gruodžio 9 d. Ketvirtadienį 18.30 val.
Gruodžio 12 d. Sekmadienį 10.00 val.
Susitikimai vyks Donelaičio g. 33 (V aukštas) Kaune.

Gruodžio 11 dieną UNITY jaunimo susirinkimo, kuris įvyks 18 val. Kauno Krikščionių Bažnyčios patalpose, Donelaičio g. 33, Kaunas.

8 komentarai:

Olgerdas rašė...

Sis video primine man senus laikus... Man yra ne viena karta "pranasave", ir net ne vienoj bendruomenej. Ir ka gi? Ir nieko... Nieko neisipilde... Kaip bebutu gaila, bet teko tiems pranasams pritaikyti va situos zodzius:

Jei sakytum: ‘Kaip mums pažinti žodį, kurį Viešpats kalbėjo?’Ženklas bus toks: jei pranašas paskelbtų ką nors iš anksto Viešpaties vardu ir tai neįvyktų, tam Viešpats nekalbėjo, bet pranašas kalbėjo iš savo pasipūtimo, ir todėl jo nebijok”(Pakartoto Įstatymo 18:21-22)...

Nesinoretu, kad siai merginai tektu naudoti tas pacias eilutes... Na, galbut as ir kalbu is savo karcios patirties, taciau geriau tokia patirtis, nei gyventi sapnuose.

Linas rašė...

Na, man neteko:) Aišku, kad būna visko, bet iš kitos pusės, Olgerdai, nereikia maišyti ST ir NT pranašysčių. NT pranašystės yra tarsi gairės, jos labaiu susijusios su Jėzaus žodžiais:"Daug pašauktų, mažai išrinktų". Dievas parodo gaires, bet į tai dar reikia įeiti. Apie Paulių mes nekalbėtume šiandien, jeigu jis būtų likęs Jeruzalėje. Apie jį buvo pasakyta, kad jis - rinktinis indas, bet tapti tuo indu jis turėjo pats. Tai galioja visiems. Mačiau nemažai pašauktų, kurie taip ir netapo išrinktais.

Olgerdas rašė...

Na jau, ne, Linai, pranasyste yra pranasyste, ar ST, ar NT. Na, o be to, mano ausys dar gerai girdi(veliau zinoma gali visaip buti :), ir gerai girdejau ka sis zmogus sake merginai. Antra dalis nebuvo jokios gaires. Be to, manyciau, su kai kuriais zodziais geriau reikia atsargiau(pvz kaip cia apie tas vedybas). Juk mergina gali desperatiskai imti ieskoti vyro koledze(neva tik ten Jis bus is Dievo) ir atmes visus kitus. Manyciau, cia nepaliekama vietos pasirinkimui, o tai jau burtininkavimas. Ir vabsee, Dievas juk nesikisa i seimyninius reikalus(partnerio pasirinkima), palieka tai mums. Zinoma, yra bendruomeniu, kurios nurodineja kam ir uz ko teketi(zenytis), teko tokias lankyt, bet cia jau visiska anomalija ir zmoniu negerbimas. Dar prideciau- bereikalinga zmoniu kontrole, na ir zinoma vaikiskumas...

Beje, video maciau ne viena seniai matyta veida... Viorelas beveik ir nepasikeite(cia tas kur verte) :).

Linas rašė...

Ai, Olgerdai,aušinam be reikalo burną, kadangi tu ar taip ar taip netiki Dvasios Dovanom, kad jos veikia bažnyčioj, tai kam vargsti? Video įdėtas ne analizei, o tam, kad pamatyti gyvą žmogų, kaip jis tarnauja. Ar čia tavo programa ir tarnavimas gelbėti "paklydusius"?:)

Olgerdas rašė...

Najo, sutinku, kad laiko gaisinimas... Tik va dar norisi pridurti, kad Dvasios dovanos visgi yra skirtingos ir ju gali buti labai ir labai daug, o ne tik kalbos ar isgydymai, o jau balbatavimas arba varzybos kas daugiau zmoniu nugriaus:), kaip amerikancai moko- tuo labiau neturi nieko bendro su Dvasia. Esu isitikines, kad daznai net neisivaizduojame kiek daug tu dovanu gali buti, o mes isikande tik kelias, kurios mums atrodo patraukliausios( ir tas daznai imituojame). Nu tai tiek...

Linas rašė...

Olgerdai, kas atmeta vieną dovaną, atmeta ir patį dovanų teikėją. Negali Jis duot 10 tikrų, o 10 netikrų dovanų. Arba viskas tikra arba nieko tikro. Nepavyks išlaviruoti per vidurį:)

Arunas rašė...

Linai, si karta tu neteisus. Siame epizode mes nematome pranasavimo dovanos, kaip aiskiai aprasyta laiske korintieciams. Cia girdimas, kaip Olgerdas raso, isikisimas- tarpininkavimas tarp zmogaus ir Dievo. Tokie dalykai jau tikrai kazka primena. Dvasines dovanos butinos Baznycioje, bet Zodis ispeja, kad istirtume dvasias. Nes zmogus yra zmogus, vienu metu jis yra vienoje dvasioje, kitu metu-kitoje. Net ir NT Jezus nedare tokiu dalyku, Jis daugiau sakydavo pamokymus ir gydydavo, bet ne smulkiai pranasavo asmenini gyvenima (nebent kad jus tapsite zmoniu zvejais). As uz gyva, svaria, sventa Baznycia, be jokiu priemaisu, be denominaciju, be filosofiju kurie matomi VISOSE konfesijose (nebent gal kas zinote tokia? Tikrai prisijungciau)

Linas rašė...

Na, Arūnai, manau, kad tu niekur neprisijungsi, nes bijai susitepti:) Jėzus pranašavo Petrui ir Pauliui, kaip jiems bus, panašios pranašystės užfiksuotos ir Apaštalų darbuose,