pirmadienis, spalio 17, 2011

Zimbabvėje sulaikyta moterų gauja, rituališkai prievartavusi vyrus

Noras būti jauniems ir magijos bei burtų ritualai kartais įgauna nusikalstamą formą. Zimbabvės vyrai gali atsikvėpti, jiems bent jau kurį laiką negrės pavojus -  sulaikyta moterų gauja, rituališkai prievartavusi vyrus. Pasirodo, jos vyrus prievartaudavo siekdamos gauti spermos, kurią Afrikoje plačiai naudoja žyniai, teigdami, kad ji atjaunina žmones ir atneša sėkmę.  
Gveros mieste sulaikytos trys moterys, kurių automobilyje rastas 31 panaudotas prezervatyvas, praneša The New Zimbabwe. 24 Rozmari Činkvizira, 26 Sofi Nokvara ir 24 Netsi Nokvara ir šiaip užsiėmė prostitucija, tačiau to pasirodė maža  - per 2 metus jos išprievartavo 10 vyriškių, mat spermos pripildytą prezervatyvą Afrikoje žyniams galima parduoti už  400 JAV dolerių... Zimbabvėje šiais metais buvo užfiksuoti 5 epizodai, kai paslaptingos moterų gaujos rituališkai prievartauja vyrus. Nusikaltėlės apsvaigina aukas, o po to prievartauja, policija mano, kad šie išprievartavimai yra mistiniai - ritualiniai, praneša allAfrica.com.
Paskutine auka tapo policininkas. 26 metų vyras laukė automobilio, kai prie jo sustojo autobusas, kuriame moterys pasisiūlė pavežti. Įsėdęs jis buvo apsvaigintas kažkokia medžiaga, prarado sąmonę, o atbudo nuogas ir prievartaujamas iš eilės trijų moterų, po to vėl nualpo. Moterys kūno atsikratė pakelėje. Autobuso numerio auka neprisiminė.Šiuo atveju, kaip ir kitais, veikė grupės moterų, beje, kartais joms padeda ir vyrai, kurie laukia sargyboje, kol auka bus išprievartauta.

 Policija dabar suka galvą, ką daryti ir kaip nubausti moteris, mat Zimbabvės baudžiamajame kodekse bausmė už išprievartavimą numatyta tik vyrams,  paskutiniu atveju, kai buvo išprievartautas policininkas, bylą užvedė pagal straipsnį dėl užpuolimo, mat moterys vyruką dar ir apiplėšė.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

ir dar yra kremai daromi...
labai jau brangus tie kremai...