antradienis, spalio 25, 2011

Musulmonės turėtų gauti sekso su 72 nekaltais vyrais...




 Rašytoja iš Bangladešo Taslima Nasrin lyginama su Salmanu Rušdžiu. Ji savo kūryboje daug dėmesio skiria islamui ir jo požiūriui į moterį. Už savo pažiūras ji turėjo bėgti iš savo šalies į Indiją. 49-erių Taslima Nasrin aktyviai rašo internetinį dienoraštį, o spalio 22 dieną jos padarytas įrašas tiesiog susprogdino blogosferą, mat ji ėmėsi pačio populiariausio ir kartu juokingiausio Korano pažado musulmonams vyrams - apie besaikius kūniškus malonumus danguje su 72 didžiakėmis hurijomis, kurias ištikimam musulmonui parūpins Alachas...  
 "Musulmonės turi teisę į seksą su 72 nekaltais vyrais žemėje, kadangi šito negaus danguje",- užrašė ji.  Žinoma, po to buvo visa audra atsiliepimų... Po šito rašytoja stebėjosi, kad nieko nejaudina ir pažadas tikram musulmonui vyrui gauti po mirties 72 nekaltas mergeles, bet visus taip pykdo jos įrašas apie "lygias musulmonių teises".   
Koranas kalba, kad tikri musulmonai - šachidai papuls į džaną - rojų, kur jų laukia karšti mergelių apkabinimai. 52 sura sako, kad mergelės "rikiuosis eilėje" norėdamos atsigulti prie tikratikio. Šachidui(štai beje, kodėl taip musulmonai vyrai veržiasi susisprogdinti, žadama, kad ves rojuje 72 moteris ir be to prieš Alachas galės užtarti 70 savo giminaičių (paaiškinimas kodėl per šachido laidotuves taip džiūgauja giminės) ir t.t. Taslima Nasrin drąsiai parodo šitas islamiško mokymo nesąmones.  
Iki literatūrinės karjeros Taslima Bangladeše dirbo gydytoja - ginekologe ir ten dirbdama matė daugybę mažamečių pacienčių, kurias išprievartavo musulmonai. Pati augusi kaip musulmonė ji 1993 metais išleido knygą "Gėda", kurioje aprašė musulmonų bendromenės patyčias iš induistų šeimos. Po knygos pasirodymo islamistai jai paskelbė mirties nuosprendį. Ji turėjo bėgti į Indiją, kur ilgą laiką gyveno namų arešto sąlygomis, tačiau pastaruoju metu ji vis dažniau gali išvykti į užsienį. 







7 komentarai:

Zita rašė...

Ir vėl moterys... viskas dėl moterų, per moteris, link moterų. O tokie vyrai atrodo tie musulmonai, galvojau, kad tik šitie sugeba suvaldyti moteris. Bet pasirodo, kad šitie net pas savo dievą eina tik dėl moterų kurias tas pažadėjo. Aina sau...:(

Linas rašė...

Jūs jūs -blogio sėkla:)Amžinai ramybės nėra:)

Zita rašė...

A mės ir nežadėjom ramybės :)))

Linas rašė...

tylėt, apsigaubt galvas ir tylos:)

Zita rašė...

musulmonai ir veidus, ne tik galvas, moterų pridengė ir dabar ten taip ramu, kad net ausyse spengia. Veiksminga priemonė :)

linasj rašė...

Man visą laiką labai įdomiai atrodo, kai tikintieji kitose religijose nesąmones sugeba atpažinti, o savojoje - ne.

Linas rašė...

o va kaip ateistai savo kvailumo nemato, tai man irgi didelė paslaptis:)