penktadienis, gegužės 07, 2010

Oksamita dainuoja kaliniams


Dainininkė - evangelistė Oksamita sėkmingai tarnauja kalėjimuose. Jos tarnavimai, organizuoti bažnyčios "Naujoji karta" misijos, kuriai vadovauja Dmitrijus Makarenko.
Prieš pusmetį Oksamita surengė pirmą koncertą kaliniams, nuo to laiko jos koncertai Ukrainos kolonijose tapo neatskiriama jos tarnavimo dalimi. Dainininkės žodžiais, ją paskatino akivaizdus Šventosios Dvasios veikimas tokių turų metu. Dainininkė pasakojo, kad paprastai susitikimai prasideda nuo dainų, vėliau seka konkursai, pačios Oksamitos pasakojimas apie save, rodomas filmas apie tai, kaip ji buvo sportininke, po to kaip atrado Kristų. Dar vėliau, pamokslauja vyrai, kviečiama atgailai ir malda dėl fizinio išgydymo. Dainininkė sako, kad nuteistieji visai komandai rodo tiesiog unikalų dėmesį.
Dainininkė sako, kad kaliniai atsako į kvietimą atgailai, praeitą savaitę per vieną dieną meldėsi 150 žmonių, dar anksčiau 220. "Kai kviečiame žmones ateiti maldai, išeinančiųjų daugiau, negu lieka sėdėti. Argi tai ne prabudimas",- sako Oksamita.
Pagal "In Vyctory"

4 komentarai:

Olgerdas rašė...

Nebloga dainininke, visai patinka man jos dainos, gal tik sceninis ir klipu ivaizdis nelabai. Nu ir perdaug pigaus peroksido:), kuris cia Lietuvoje nelabai kokias asociacijas turi...

Linas rašė...

Nu zinok, savo gedai, neklausiau ne vienos jos dainos:)

Olgerdas rašė...

Nu kad matai, jinai daugiau jaunimui paaugliams tinkancias dainas dainuoja:)... popsas:)

Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.