antradienis, gegužės 04, 2010

Antroji užtarimo malda „IŠGYDYK MŪSŲ TAUTĄ“


Panevėžio "Gyvojo Dievo" bažnyčia rengia antrąją šiais metais užtarimo maldą.
Kviečiame prisijungti prie antrosios šiais metais užtarimo maldos „IŠGYDYK MŪSŲ TAUTĄ!“. Kadangi įvairiuose miestuose planuojami įvairūs evangelizaciniai renginiai šį karta siūlome melstis už bažnyčių pasiruošimą skelbti Evangeliją ir žmonių širdis kurios būtų paruoštos Dievo žodžio sėklai.

1 Tim 2,1-4 Taigi visų pirma prašau atlikinėti prašymus, maldas, užtarimus ir dėkojimus už visus žmones, už karalius bei visus valdininkus, kad tyliai ir ramiai gyventume visokeriopai dievotą ir kilnų gyvenimą. Tai gera ir priimtina akyse Dievo, mūsų Gelbėtojo, kuris trokšta, kad visi žmonės būtų išgelbėti ir pasiektų tiesos pažinimą.
Ef 6,15 ir apsiavę kojas pasiruošimu skelbti taikos Evangeliją.
Ef 6,19 ir mane, kad, man atvėrus lūpas, būtų duotas žodis drąsiai atskleisti Evangelijos paslaptį,... .
2 Tim 1,8 Todėl nesigėdyk mūsų Viešpaties liudijimo,... .

Tikime, kad šiandien yra ypatingai palankus metas skelbti Evangeliją. Tai liudija nesenai vykę ir šiuo metu vykstantys evangelizaciniai renginiai mūsų tautoje. Žmonių, norinčių išgirsti vilties žinią, daugėja. Todėl turime veikti. Lietuvą vėl aplankys garsus Kanados evangelistas Barry Moore, kurio evangelizacijos numatytos Panevėžio ir Kauno miestuose. Rugsėjo mėnesį dar kartą į Siemens areną atvyksta David Hathaway. Rygoje vyks Franklin Graham organizuojamas „Vilties festivalis“. Dalyvauti šiame festivalyje pakviestos šiaurinėje Lietuvos dalyje esančios evangelinės bažnyčios. Į Pabaltijo šalis krypsta evangelistų žvilgsniai. Ir tai akivaizdu. Todėl raginame visus susijungti užtarimo maldoje „IŠGYDYK MŪSŲ TAUTĄ“ ir ruoštis evangelizacijoms.
Praėjusiais metais pasiūlėme užtarimo maldos kryptis. Šiais metais raginame išlaikyti kryptis bet drąsiname ieškoti asmeniško Dievo Dvasios įkvėpimo ir vedimo. Šį kartą tikime, kad esame raginami melstis už evangelijos skelbimą mūsų tautoje. Primename užtarimo kryptys: 1) asmeniniai santykiai su Dievu, pažadinantys tikinčiuosius ir bažnyčią, 2) tautos pabudimas, bei atsigręžimas į tikrąsias vertybes ir 3) jūsų bažnyčios poreikiai.
Kviečiame organizuoti savo bažnyčiose ar namų grupėse naktinę užtarimo maldą gegužės 7-8 d. nuo 20.00 val. iki 2.00 val., kad vienu metu apglėbtume visą Lietuvą malda: nuo šiaurės iki pietų ir nuo vakarų iki rytų.
Maldos tikslas – kartu, bei vienu metu, melstis dėl asmeninių santykių su Dievu atnaujinimo ir augimo; atgailauti už nuodėmes ir nusižeminti Jo Artume; šauktis Dievo gailestingumo mūsų tautai ir, žinoma, susijungti maldoje už dvasinį tautos prabudimą. Mes tikime, kad prabudimą ir Šventosios Dvasios ugnį į Lietuvą atneš krikščionys, giliai pažįstantys Dievą ir pasiruošę mokėti kainą.
Kad suorganizuoti šią naktinę maldą, bažnyčių ir krikščioniškų organizacijų vadovams bus išsiųsti laiškai, kviečiantys dalyvauti šioje maldoje. Taip pat bus paskelbta informacija Lietuvos krikščioniškose masinėse informacijos priemonėse.
Ramūnas Kairys
Panevėžio "Gyvojo Dievo" bažnyčios pastorius

Komentarų nėra: