pirmadienis, gegužės 10, 2010

Europos Sąjungoje kuriama vyriausybė


Po truputį artėjame prie laiko, išpranašauto Biblijoje. Europos Sąjungoje ima kurtis vyriausybė.
16 euro zonos šalių vadovai surengė viršūnių susitikimą dėl skolų problemų Graikijoje. Prancūzijos prezidentas Nikolia Sarkozi (Nicolas Sarkozy) paskelbė apie visuotinę mobilizaciją, skirtą atremti ataką prieš eurą."Daugiau nebekalbama apie Graikiją. Dabar kalbame apie sisteminę euro zonos krizę, prieš kurią nedelsiant bus imtasi visų būtinų priemonių. Visos Europos institucijos, ES Taryba, Europos Komisija, Europos centrinis bankas (ECB) bendromis pastangomis sieks atremti ataką prieš eurą. Europos atsako planą vienbalsiai palaikė visos valstybės. Tai visuotinė mobilizacija. Euro zona - tai vieninga Europa, ir mes neleisime spekuliantams griauti tai, kas buvo kuriama dešimtmečiais, - pareiškė Prancūzijos prezidentas. - Kovai su krize Europos Sąjunga paskelbė kurianti ES ekonominę vyriausybę“.

5 komentarai:

R. A. rašė...

Tu čia apie kokią pranašystę?

Linas rašė...

apie apreiškimą ir vieno asmens pasirodymą

Emanuelis rašė...

Uje, masonai valdo... :). Dar papildant Lina, jei jis leistu, pridurciau apie apreiskimo Jonui 13 skyriu, zveri ir zenklus kaktoje ir rankoje del pirkimo.

Šauklys rašė...

10 mergeliu buvo patarimas eiti ir nusipirkti Aliejaus, cia dvasineje prasmeje jei nemastysi taip kaip zveris (mastymas-zenklas ant kaktos) ir nedarysi darbu (darbai- zenklas ant rankos-nebusi ekumenineje sajungoje kuriai vadovaus Lino minimas asmuo) negalesi nei pirkti- klausyti Dievo Zodzio, nei parduoti-pamoklslauti. O ekonomineje prasmeje taip pat gali buti.

Šauklys rašė...

t.y 5paikoms mergelems, ir dar laodikejos periodui sakoma patariu tau pirkti isgryninto aukso ir tepalo... zodziu pirkimas-pardavimas tai pamokslavimas ir klausymas.