ketvirtadienis, gegužės 06, 2010

Kovotojas su gėjais atostogavo su berniuku


Lietuvoje neramumai dėl gėjų eitynių, o va JAV tikras skandalas. JAV vienas iš judėjimo, kuris laiko homoseksualizmą rimtu nukrypimu, svarbiausių pranešėjų buvo pagautas atostogaujantis... su berniuku pagal iškvietimą.
Kaip išsiaiškino žurnalistai National Association for Research and Therapy of Homosexuality (NARTH) valdybos narys, Džordžas Rekersas, baptistas, išsinuomavo berniuką internetu iš Rentboy.com (nuomojamas berniukas),kuriame galima išsirinkti vaikinų įvairiems tikslams, praneša "The Times".
Džordžas Rekersas neneigė, kad išsinuomavo 20-metį puertorikietį kelionei į Londoną ir Madridą, bet aiškino, kad jam jo reikėjo, nes po operacijos pats negalėjo nešti daiktų. Tačiau žurnalistai jį užfiksavo Majamio oro uoste tempiantį savo čemodanus.
20-metį puertorikietį, Rentboy.com įvardytą slapyvardžiu "Geo", kovotojas su gėjais, matyt, pasirinko neatsitiktinai - jis apibūdinamas kaip "Laukinis, jautrus ir turintis gražų užpakalį bei vykdantis visus norus".
Daktaras Rekersas skaito paskaitas, kuriose kritikuoja seksualines mažumas, visame pasaulyje, yra daugelio knygų autorius.
Homoseksualistų teisių gynėjai po šio įvykio paragino jį atsistatydinti.
Pagal "Newsru"

2 komentarai:

Cêça Santos rašė...

End Of Time!

Linas rašė...

Essas histórias, até mesmo engraçado. Esta é uma tragédia.