sekmadienis, gegužės 09, 2010

Krikštas Klaipėdos bažnyčioje "Maldos Namai visoms tautoms"


Klaipėdos bažnyčioje "Maldos Namai visoms tautoms", kurios pastoriai yra Miguel ir Rossana Zikov, pirmas vandens krikštas šiais metais. Krikštijosi 3 broliai ir 4 seserys.
Bažnyčia "Maldos Namai visoms tautoms" priklauso LRETKS sąjungai.

13 komentarų:

Emanuelis rašė...

Kaip nuostabu yra krikštas. Mano širdis labiausiai džiūgauja kai žmonės nusprendžia sekti Kristumi ir Jį išpažįsta, o antras dalykas kai krikštijasi, džiugu :)

Zita rašė...

Labai džiugu

Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Emanuelis rašė...

Tadai, nepyk, bet tau tikrai praverstu psichiatro pagalba, nezinau kokia liga tu turi :). M...tavo zodziuose matau tai, kad laikai save teisiu ir vos ne dievu, nes lygini puolima kuriuo buvo puolamas Jėzus ir, kuriuo kaip tu galvoji esi tu "puolamas". Tau rimto gydymo reikia, fizinio ir dvasinio, kartojau šitą jau seniau, kartoju ir kartosiu.

Linas rašė...

Tadai nevark, kol neatvirsi žmogum iš branmanizmo agitatoriasu ir kol neimsi laikyti kitų vertų pagarbos o iš burnos kas nors be pagiežos išeis, tada prašau. Žmogus kalba tai, ko perpildyta širdis. Iš tavo širdies - tik pyktis, nepripažinimas, panieka tiems, kurie šv.Branhamno paveiksliukų kitiems nedalina ir su jo žinia nesupažindina. Raminkis.

Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Cêça Santos rašė...

Jėzus yra visada su mumis. Jis pažadėjo. Niekada nepalikite!

Sveikiname! Stendas firmos!

Šauklys rašė...

Kokiu patarimu turi Emanueli? :)

Šauklys rašė...

Linai, neturiu as jokio pykcio nei pries viena zmogu, o atvirksciai. Patarlės 27:6: Žaizdos nuo draugo yra geriau negu klastingas priešo pabučiavimas.
Man aisku butu maloniau, kad mano zodziai gaivintu sirdi ( Patarlės 27:9: Draugo žodžiai ir nuoširdūs patarimai gaivina širdį kaip aliejai ir brangūs kvepalai.)
, bet kazkam juk tenka ir tokia dalia, kaip mano, Ganytojas turi padejejus, kuriems tenka paloti, kad ir kaip tai nemalonu.
Shalom.

Linas rašė...

Tadai, šunys loja, o karavanas eina, be to, žinai, kad šunys lieka už vartų. Todėl neįsijausk į padėjėjo vaidmenį, nes būsi paliktas už vartų.

Emanuelis rašė...

Tadai ką aš tau patarsiu, tu pats galvotas vyras esi :). Bet kiek ateinu matau, čia amžinai žodžių mūšį, kad tau kliūna vis tas, anas, vis ieškai kažkokio krislo lyg iš šalies taip atrodo, prie ko prikibti.

Dinas rašė...

Na Tadas gyvena demokratinėje valstybėje, jis taip pat turi turėti savo nuomonę. Gal ji ir nekokia, tačiau tai jo nuomonė. O kad žmonės atiduoda savo gyvenimą Kristui tai labai gerai.