ketvirtadienis, gegužės 06, 2010

Katalikų kunigas pasirinko evangeliją ir tiesą


Peru Sousa miestas buvo šokiruotas, kai katalikų kunigas tapo Evangelijos tarnautoju. Kunigas Lourival, kuris kunigystei paskyrė daugiau kaip 10 metų, ėmė studijuoti Bibliją ir greitai aptiko, kad daugelis Katalikų bažnyčios doktrinų yra priešingos Šventajam Raštui. Jis ėmė mokyti žmones, kad Biblija draudžia garbinti drožinius, kad Gelbėtojas yra Jėzus Kristus, o ne bažnyčios tradicijos. Jis tęsė mokymą, kad Biblija yra būdas paskatinti žmones vykdyti Dievo valią ir priartėti prie Dievo, jog žmonės turėtų tarnauti Jam visa savo širdimi, o ne tik darbais, nes išgelbėjimas yra pasiekiama Dievo malone per tikėjimą, kuris yra Dievo dovana, o ne darbais, kad niekas negalėtų pasigirti(Efeziečiams 2:8-9).
Po pakartotinių Biblijos studijų ir apmąstymų ex-kunigas Lourival pradėjo jausti didelį norą būti Evangelijos tarnu ir prisijungti prie bažnyčios, kur tikrieji garbintojai garbina Tėvą dvasia ir tiesa.
Jis iš lėto suprato, kad Dievas kreipia jį į Dievo asamblėjos bažnyčią.
Ir praėjusį trečiadienį buvęs katalikų kunigas laikė paskutines Mišias ir atsisveikino su žmonėmis ir pasakė viešai, kad daugiau negali būti kunigas, nes patikėjo Jėzui savo gyvenimą. Bažnyčia buvo perpildyta, jis paprašė atsiversti Biblijos vietą iš laiško Timotiejui, kurioje teigiama, kad "yra tik vienas Dievas ir vienas tarpininkas tarp Dievo ir žmogaus, žmogus Jėzus Kristus" ir pasakė: "Parašyta, kad yra tik vienas tarpininkas tarp Dievo ir žmogaus - Jėzus Kristus, ir nuo šiandien aš nebebūsiu katalikų kunigas, o išeinu į "Dievo asamblėjos" bažnyčią"...
Žmonės negalėjo patikėti savo ausimis, piktinosi, verkė, kiti sakė, kad kunigas išprotėjo, kiti šaukė ... giminės, tėvai, broliai ir seserys buvo šokiruoti ir sukrėsti.
Peru sekmininkai prašo melstis už naują brolį, kadangi jis patiria didelį spaudimą iš katalikų bažnyčios, miesto visuomenės ir artimųjų pusės.
Buvęs kunigas sako, jog Jėzus liepia mums palikti viską dėl Jo. "Kas myli tėvą ar motiną labiau negu mane, nevertas manęs, kas myli sūnų ar dukterį labiau negu mane, nevertas manęs"(Mt 10:37).

http://csantosonline.blogspot.com/

10 komentarų:

Judas rašė...

Dievas isveda savo zmones is religines sistemos.

Unknown rašė...

jo, bet čia tai rimtas bičas, visiems paskelbė kad išeina ir kodėl išeina.. tokiose katalikiškose šalyse kaip Brazilija, katalikų kunigai yra dideli autoritetai, ir kai toks žmogus pareiškia tokius dalykus, būna labai stipru... bet dar stipresnis dalykas, kad tos sistemos atstovas, mokytojas apskritai taip išeina į šviesą.. vat čia tai stebuklas :)

Šauklys rašė...

Dievo asambleja taip pat religine sistema.

Linas rašė...

Tadai, rūpinkis savo denominacija, kuri skelbia ne evangelija o "pranašo" Branmano žinia po pasaulį platina, ir nustok žmones piktinti. Nematai savo stabmeldystės ir draskai visiems akis. Prašiau būt mandagesniam, krikščionybe iš tavęs net nekvepia, kažkoks pyktis ir panieka kitiems. pasižiūrėk į savo vaisius ir suprasi, kad tupi klaidžiamokslyje.

Judas rašė...

Tadai,per savo religinius akinius,-tebematai tik sistemas,bet visiskai jau nebematai Dievo darbo.Ar sis kunigas isejo is katalikybes pats,ar Dievo vedamas?Paskaicius straipsni,dauguma sutiks,kad Dievo,nes tik Dievas gali tai padaryti,gyvai kalbedamas per savo zodi.Tu sito jau nebepastebi,todel,issakydamas savo nuomone,tiesiog paniekini Dievo darba.Negi manai,kad Dievas turi butinai vesti zmogu ten,kur tu noretum,kad jis butu,ir taip,kaip tu to nori?Gal Dievas vedimas neapsiribos tik asambleja...O be to,tokio kunigo isejimas is katalikybes,-gali labai teigiamai paveikti daugeli,-ieskanciu Dievo...
Tadai,Dievas yra ne tik Brancham Dievas,bet visu zmoniu,o ypac tikinciuju,Gelbetojas,kuris gelbeja ir toliau,isvesdamas is visu Br..-izmu,kat..-izmu ir t.t.

Linas rašė...

Vsio, Tadai, malonės laikai baigėsi,pats nesusipranti, kol neatvirsi žmogum, komentarai tavo bus šalinami. Ideologų aš komunistų laikais prisižiūrėjau.

Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Emanuelis rašė...

Ulala, va cia tai Dievo galybe, aleliuja!

Emanuelis rašė...

As jums broliai ir seserys visiems siulau nuo siandien kartu pradeti melstis del Tado ir jo isgelbejimo/proto prasviesejimo, gal Viespats bus gailestingas ir atvers jam akis, a? Ogi koks galingas yra Dievas :)

Rimantas rašė...

Aciu Linai uz konkretuma turiu omeny klaidziamoksliu atzvilgiu