ketvirtadienis, spalio 18, 2012

Haroldas Kempingas vėl griebėsi senų triukų



Na, kaip sakoma, jei jau durnas – tai ilgam. Nevykėlis pamokslininkas pranašas Haroldas Kempingas ir jo „Family Radio“ vėl pradėjo jo tezių, kurių pagrindu guli Biblijos laikų adventistiškas supratimas, platinimą, praneša The Christian Post.
Baptistų pastorius iš Teksaso Trevoras Hemekas  sako: “Jūs turbūt juokaujate. „Family Radio“, jūs jau supratote, ką pridirbote savo beprotišku mokymu apie pasaulio pabaigą (H.Kempingas pranašavo, kad 2011 m. bus bažnyčios paėmimas, prasidės Apokalipsė ir įvyks fizinis pasaulio sunaikinimas), ir vėl grįžtate prie 2001 m. Haroldo Kempingo mokymo, kad bažnyčios amžius baigėsi ir visi turi bėgti iš bažnyčių. Ir jūs vėl tai kartojate?“.
Po nevykėliškų pranašysčių „Family Radio“ pašalino visas skandalingas ir apsijuokusias medžiagas.
91-metis Kempingas pripažino, kad jo tvirtinimai buvo neteisingi ir nuodėmingi, ir kad jis daugiau nenori jokių spėjimų.
Ir štai po kai kurio tylos periodo, kaip liaudis sako „užkliuvo už varčios, ir vėl nuo pradžios“ – interneto puslapyje vėl puikuojasi nė kiek nepakeistas H.Kempingo mokymas – Dievo teismas prieš bažnyčią jau prasidėjo, išgelbėjimo bažnyčioje jau nėra, bėkite iš savo bažnyčių, kurias valdo šėtonas ir t.t. (Beje, toks mokymas populiarus ir net praktikuojamas ir Lietuvoje)
Trevoras Hemekas  nesupranta: “Esu absoliučiai šokiruotas, maniau, jie išmoko pamoką“...

1 komentaras:

sektu labirintuose rašė...

Taip ir yra. šėtonas valdo viską.