pirmadienis, spalio 22, 2012

Musulmonės nebenori gimdyti




 Operacija "Arabų gimda" žlugo. Musulmonai, nusprendę užkariauti pasaulį tiesiog gimdydami vaikus, dabar turės patys rūpintis savimi, mat pasirodė, kad ir kaip daugeliu kitu atvejų, tai tiesiog buvo triukšmas.
„Algemeiner“ publikavo duomenis, nuvainikuojančius mitą apie musulmonų demografiją. Pasirodo
72% palestiniečių moterų, kurių amžius 15-49 metų stengiasi išvengti nėštumo, taip pat daro 78% marokiečių, 71% jordaniečių, 69% egiptiečių ir libių,  68% sirių, 63% irakiečių ir 61% jemeniečių moterų. Duomenis pateikė „American Enterprise Institute“.
Straipsnio duomenimis, visame musulmonų pasaulyje gimstamumas dramatiškai krenta. JTO duomenimis visose  48 valstybėse, kuriose daugumą sudaro musulmonai, gimstamumas krenta jau 30 metų. Šeši iš aštuonių didžiausių sumažėjimų – musulmonų šalyse, keturi iš jų – arabų. Joks kitas regionas taip neveikiamas.
Sakykim, 2012 m. gimstamumo lygis Irane 1,8 vaiko moteriai, blogiau negu daugelyje Vakarų valstybių, (Tiesa, Vakaruose gyvenančių musulmonų gimstamumas didesnis negu tų šalių piliečių) Saudo Arabijoje ir gretimose valstybėse – 2,5,Egipte ir Sirijoje - 2,9.
Įdomu, kad tokiose sąlygose Palestinos autonomija griebiasi neįprastų triukų – pasauliui pateikiami duomenys, kad palestiniečių yra milijonu daugiau – įtraukti 400 tūkstančių arabų, kurie gyvena užsienyje, o 300 tūkstančių Jeruzalės arabų įtraukti dvigubai – į Izraelio ir ir Palestinos autonomijos duomenis. Beje, palestiniečiai taip pat klastoja ir mirčių bei gimimų duomenis, neįtraukia emigracijos.

Komentarų nėra: