penktadienis, spalio 19, 2012

Jehovos liudytojai - paslėptas satanizmas

Tai yra skanuotas  Jehovos liudytojų pagrindinio leidinio "Sargybos bokštas" 2010 m. balandžio 1d.specialus numeris. Jame vienoje iš skilčių "Skaitytojai klausia" aprašoma, kuo iš tikro laiko Jėzų Kristų ši organizacija. Ogi... arkangelu Mykolu. Manau, greit ateis diena, kai Jehovos liudytojai išleis naują Biblijos vertimą, kuriame vietoj vardo Jėzus, atstatydami istorinę tiesą, naudos vardą Mykolas.  Tačiau vėl siūlau atkreipti dėmesį į piešinėlius, ne visuose žmonės mato  tai, kas būdinga praktiškai visiems Jehovos liudytojų leidiniams - pagal masonišką tradiciją, kadangi ši organizacija ir yra masonų kūrinys, juose pilna paslėptų masonų simbolių ir pasąmonę veikiančių paslėptų piešinių. Žiūrėkite į Jėzaus piešinį viršuje. Atrodo, koks kilnus tas Jehovos liudytojų Jėzus-Mykolas, nes ginkluotas, su sparnais ir pasiruošęs nugalėti blogį.
O dabar pažiūrėkite į apvestą vietą - iš po sparno į skaitytoją stebeilijasi iš pirmo žvilgsnio nepastebimas demono veidas. Šie "veidai" skirti veikti žmonių pasąmonę, todėl patys to nežinodami Jehovos liudytojai labai pamilsta "Sargybos bokštą" ir nė už ką nesutinka atsisakyti šio leidinio, nes jame "šviesa". Tik kieno šviesa? Demonų šviesa?  Beje, jeigu atidžiau pažiūrėsite, po kitu Jėzaus-Mykolo sparnu yra dar vienas demono atvaizdas, tik ne toks ryškus.

8 komentarai:

Unknown rašė...

Taip Jehovos liudytojai, it maras pasklidęs po pasauli. Na, bet jie nenori žinoti tiesos, ir priedo dar ir žmonės klaidiną.

Unknown rašė...

Taip, čia jie kaip maras sklindantis po pasauli.

Anonimiškas rašė...

is tokiu uzuominu man susidaro ispudis ,kad gyvenam viduramziu religiniais prietarais apgaubtais mistikos.

Anonimiškas rašė...

cha..o kad tu suprastum kas yra blogis vlenias ir satanizmas, nes panasu kad nori sumaisyti sviesa ir tamsa, deja matau autorius net nenutuokia kaip atrodo demonai ir ju kunigaiktis! Kitas dalykas matau kad kazkiek yra zinoma apie JL tame straipsnyje, nes jie isleido Biblijos vertima kuriame vietoj titulo Viespats naudoja Dievo savivardi-Jehova. Jezus yra vardas, kurio reiksme Jehve yra isgelvejimas. tad saugokites kad netaptumete Dievo priesininkais!

Anonimiškas rašė...

galiausiai neturint ko prikisti, ieskoma ko nors kas suformuotu skaitytoju pasamoneje neigiamas emocijas..

Linas rašė...

Turima turima:) Masonų įkurta Jehovos liudytojų organizacija eina kaip jai numatyta. Atidžiau "Sargybos bokštą" skaitykite.

Aistucci rašė...

Jehova? Hebrajiškojoje Biblijos dalyje Dievo vardas, parašytas keturiomis raidėmis (יהוה), randamas beveik 7000 kartų. Manoma, kad šis vardas yra hebrajiško veiksmažodžio ha·vah′ („tapti“) priežastinė forma ir reiškia „jis — tapimo priežastis“. Kitaip tariant, Jehova išmintingai pasidaro kuo tik jam reikia, kad pasiektų savo tikslus. Jis tampa Kūrėju, Teisėju, Išganytoju, gyvybės Palaikytoju ir taip toliau, kad ištesėtų pažadus. Be to, ši hebrajiško veiksmažodžio forma reiškia tęstinį vyksmą. Tai rodo, kad Jehova vis dar tampa savo pažadų tesėtoju.

יהוה - jo vardą galima rasti įvairiose pasaulio kampeliuose, tad geriau pasidomėkite ir suprasite, kad darote klaida.

Anonimiškas rašė...

Straipsnio autoriui,
Mažiau gerk ir nesivaidens tau jokie demonai...
Kažką labai protingo nerėjai parašyt...