pirmadienis, spalio 01, 2012

Marksistas Jėzaus rankose

Čilietis Roberto Orellana savo muzika sujungė Andų, Karinų ir Argenitinos gaučų skambėjimą. Argentinoje jis įrašė savo pirmąjį albumą "Augimas" (1989), kuris atspindėjo, kad jo gyvenime įvyko pokytis. Būdamas paauglys, Robertas buvo vienas iš dainininkų ir maištininkų, kurie protestavo prieš Čilės diktatoriaus Augusto Pinocheto diktatūros daromas neteisybes. Dėl šios kovos ir marihuanos, jis pateko į kalėjimą, kur kaip pats sako, turėjo asmeninį susitikimą su Jėzumi Kristumi. Tai ir tapo jo kūrybos ištakomis, nes vėlesni albumai "Laisvė" 1991m., "Medžio šaknys "(1993) "Mano nauja meilė","Pietų vėjas"(1994) kalba apie jo tikėjimą. Vėlesnis albumas "Tierra del Fuego" (1999) kalba apie tai, kad pagrindinis sėkmės garantas gyvenime yra Dievas ir širdies nuolankumas. Kiekviename albume Roberto Orellana teigia, kad Jėzus yra mūsų amžina meilė ir kad jūs galite pradėti iš viską naujo, taip kaip pradėjo ir jis.

7 komentarai:

marko rašė...

Linai,tu Jezaus rankose praktiskai, ar tik pagal fakta?

Linas rašė...

Ramiai, Marko, neinsijausk į ganytojo vaidmenį. Geriau paklausyk muzikos

Anonimiškas rašė...

Klausiu kaip neinsijautys i ganytojo vaidmenį,ir muzika- man neatsakymas ir ne ramybe teikiantys vaistai.Tai kaip ten...?:)

Linas rašė...

Kokia laimė, kad dar neklausi, ar man su prostata viskas gerai:) Niekada neatsakinėju žmonėms, kurie patys jau žino atsakymą:)

marko rašė...

neklausiu,nes gi labai medzioji antgamtinius isgydymus,tai kokios ten dar prostatos gali but pas paty :))
taip as atsakyma zinau,bet ar pats zinai?

Linas rašė...

Puiku, tai ir laikyk savo išmintį sau. Skirtumas tarp mūsų tik tas, kad aš kažką darau, o tu kaip tipiška žmona vaikštai paskui ir zirzi kaip blogai darau. Tik priminsiu, kad mes nevedę, todėl tavo pretenzijos yra blogo išsiauklėjimo pasekmė. Pastebiu, ko savo laiku mama vaikelio neišmoko, tai ir Dievas paskui nebegali pakeist:)

marko rašė...

Niekas taip gerai nepasako kokie mes esame is tikruju,kaip tik musu zmonos...:))
Tik mes nelabai jau tai norime priimti,vis spyriojames,vis teisinames... :)