penktadienis, sausio 07, 2011

Rebecca St. James susižadėjo su vyru, kurio laukė

Gerai žinoma ir mylima krikščioniškos muzikos atlikėja Rebeka Seint Džeims (Rebecca St. James) paskelbė apie tai, kad susižadėjo. Ji ištekės už vyro, kurio laukė – Džeikobo Finko, kuris dvejus metus dirbo misijose, o dabar irgi daro muzikinę karjerą. Rebeka draugams parašė:"Mes buvome pritrenkti kaip mūsų idealai ir svajonės įsikūnijo mūsų meilėje. Esame dėkingi Dievui už šią brangią dovaną".
Šiais metais jos laukia ne tik vestuvės, bet ir naujo solinio disko pasirodymas, be to, Rebeka išleis jau 9 savo knygą. Visa tai atitinka jos įsitikinimus, kurie išreikšti jos firminiu posakiu: "Gyvenk radikalų gyvenimą dėl Dievo. Skaityk Bibliją, melskis, kovok už savo įsitikinimus ir pakeisk šį pasaulį”
Ji gimė 1977 metais Australijos mieste Sidnėjuje. Pirmąjį savo šlovinimo albumą, kuris vadinosi “Refresh My Heart” (“Atnaujink mano širdį”), ji įrašė, kai jai tebuvo 14 metų.
Kiek vėliau jos tėvui pasiūlė darbą JAV ir Smalbonų šeima pardavė visą savo turėtą turtą ir išskrido į Nešvilį Tenesio valstijoje. Vieną kartą žymus dainininkas Edis Degarmo (Eddie DeGarmo iš DeGarmo & Key) išgirdo, kaip ji dainuoja Pirmojoje Franklino miesto baptistų bendruomenėje, kurios nariai buvo jų šeima.
Jai buvo 16 metų, ji įrašė pirmąjį savo albumą “ForeFront Records” studijoje ir 1994 pasirodė jos albumas “Rebecca St James”, kuris buvo parduotas 100 000 egzempliorių tiražu ir pelnė jai pirmąjį “Dove” apdovanojimą kategorijoje “Metų naujokas”.
Dar po metų pasirodė naujas jos albumas “Pray” (“Melskis”), kuris laikomas vienu iš įdomiausių jos darbų. Albumas grindžiamas Pakartotojo Įstatymo knygos ištrauka 7;14. “Aš mėgstu melstis ir negaliu gyventi be maldos,- sako Rebeka,- nuo pat albumo atsiradimo idėjos, jis buvo tiesiog “padengtas mūsų maldomis. Aš nuoširdžiai viliuosi, kad šis albumas atgaivins ir sustiprins žmonių maldos gyvenimą ir taip pat ves prie Dievo garbinimo ir žvilgsnio, nukreipto į Jėzų.
Už šį albumą dainininkė gavo “Gremi” apdovanojimą, kurio, tiesa sakant, visiškai nesitikėjo. Be jokios abejonės Rebeka yra viena iš labiausiai mylimų ir gerbiamų krikščioniškos muzikos atlikėjų pasaulyje. Kodėl? Ne vien dėl unikalių muzikinių sugebėjimų ir dvasinės gelmės jos muzikoje, bet ir dėl jos veiklos už muzikinio pasaulio ribų. Jos klauso ir ją gerbia visų pirma todėl, kad radikalus gyvenimas dėl Dievo – tai jos gyvenimas. Ji ne tik kalba, bet ir gyvena tokį gyvenimą.

Komentarų nėra: