pirmadienis, sausio 17, 2011

Karalystė jėgoje - Jėzaus vardas


Biblija kalba, kad Dievo Karalystė yra ne kalboje, o jėgoje. Pastorius Krisas demonstruoja ir aiškina  Jėzaus vardo jėgą.

6 komentarai:

ramaškė rašė...

Linai,kadangi tai formalios naujienos,labai viliuosi,kad tavo pozicija šiuo filmuku yra neutrali...:((

Linas rašė...

Paaiškink plačiau. Ar tai reiškia, kad prieš persikeldamas į Ispanijos žemę išsitraukėte ir apsikapojote savo charizmatines šaknis?:)

ramaškė rašė...

Labas,Linai.Galvoju,kad man neišeis kažką paaiškinti plačiau,kadangi tema ir taip jau yra per plati ir neapžiojama komentarų lauke.Ir taip pat nemanau,kad charizmatinės šaknys yra išreikštos konkrečiu (filmuko) atveju.Čia jau kiekvienam tikinčiajam būdinga nuspręsti,ką jis laikys charizma.

Linas rašė...

Ramaške, taip gražiai lietuviškai rašai, ar tai reiškia, kad esi grįžęs?:) Gerai jau gerai, paerzinau tavy:) Prašom nepykti:)

ramaškė rašė...

Nieko,viskas ok.Nepykstu.Kartais supykstu,bet nepykstu(lituanistai iššifruos šį žodžių žaismą).Negrįžau,tik lietuvišką klaviatūrą instaliavau.Va.

Linas rašė...

Aišku, tu, Ramaške, nebijok, žinok Lietuvoj charizmatai praktiškai išnykusi rūšis yra keli troglodidai,kurie čiaudo nuo filosofijos ir teologijos gelmių, o daugiau, anot Maironio:"Mano gudrūs draugai greit į žmones išėjo":)