pirmadienis, sausio 24, 2011

Nedrįskite gydyti mano homoseksualizmo

Kokiais būdais homoseksualai bando užčiaupti priešininkų burnas, rodo istorija Didžiojoje Britanijoje, kur  psichologę krikščionę Lesli Pilkington homoseksualistų aktyvistas, apsimetęs norintis atsikratyti homoseksualizmo, apskundė ir apkaltino norint gydyti jo homoseksualizmą. Dabar psichologei gresia licencijos praradimas, praneša Regions.ru.
Lesli Pilkington 20 metų dirba psichoterapeute. Žurnalistas ir homoseksualistų aktyvistas Patrikas Stradvikas kreipėsi į ją krikščioniškoje konferencijoje, kurią organizavo JAV  nacionalinė homoseksualizmo gydymo ir tyrinėjimo asociacija, ir pareiškė norintis atsikratyti homoseksualizmo. 
Moteris pasikvietė žurnalistą į psichoterapijos seansus.Homoseksualus žurnalistas slapta įrašė jų pokalbius.
Po susitikimų žurnalistas apkaltino ją "bandymu gydyti jo homoseksualizmą ir primesti Stradvikui savo pažiūras, pagal kurias homoseksualistai gali nebebūti homoseksualistais".
Dabar moteriai gręsia licencijos praradimas, nors jos "Seksualinės orientacijos pakeitimo metodai"   (Sexual Orientation Change Efforts, SOCE), yra ir oficialūs ir efektyvūs.
Įdomu, kaip elgtųsi teisėjai, jeigu pacientas, pats pasiprašęs gydyti jo vėžį, po to apkaltintų gydytoją, kad drįso jį gydyti?

6 komentarai:

geras ateistas rašė...

Įdomu, kaip elgtųsi teisėjai, jeigu pacientas, pats pasiprašęs gydyti jo vėžį, po to apkaltintų gydytoją, kad drįso jį gydyti?

Kadangi homoseksualumas ne liga, tai - labai neteisinga analogija.

Teisingesnė analogija būtų:
jeigu aš tave įtikinčiau, kad TV žiūrėjimas išgydys tave nuo vėžio ir bandyčiau parduoti tau TV žiūrėjimo programą, tai būtų paprasčiausias sukčiavimas.

Linas rašė...

Ir netvirtinu, kad liga. Bet jeigu ne liga, tai kam eiti pačiam prašyti gydytis? Nuėjai ir pasakei - jūs giliai klystate, jei tai tik įsitikinimų reikalas

Kam meluoti, provokuoti, gaudyti ant žodžio, po to į teismą ir t.t.
Blogom priemonėm gero rezultato nepasieksi

geras ateistas rašė...

Kam meluoti, provokuoti, gaudyti ant žodžio, po to į teismą ir t.t.

Deja sunku kitaip šarlatanus į viešumą ištraukti.

geras ateistas rašė...

O šiaip sutinku, provokacija padaryti nusikaltimą ar padaryti durną dalyką paprastai nėra geras metodas nusikaltėliams ir šarlatanams gaudyti.

O štai žinant, kad jie daro nusikaltimus ir įkalčiams surinkti tai gali būti tinkamas būdas.

Linas rašė...

Tai va ties tuo ir pasirašykim:) Yra žmonių, kuriems patinka būti homoseksualistais, yra tų, kuriems nepatinka.Kuriems nepatinka, tie ir ieško būdų kaip pakeisti mąstymą. Todėl jie turi rasti kažkur pagalbą ir šarlatanizmu tai labai jau drasu vadinti.

O dėl kitko, tai kuo skiriasi LT religiniai veikėjai, kai stengiasi visus užspausti įstatymais, ir vakarų homoseksualistai ir deja, ateistai, kurie taip pat daro įstatymais? Niekuo. Ta pati prievarta ir tas pats diktatas kitiems, ir abeji dėl "gero tikslo". tai tas pats fanatizmas,brutalumas tik kita forma.
Kokia bebūtų prievartos forma - ji yra blogis.

Ramaškė rašė...

Linai,krikščinys nėra homofobai,-atvirkščiai:skatinantys homoseksualų plitimą.Kadangi kiekvienam reikės už gyvenimą duoti labai išsamią apyskaitą,tai kad neprarastų užmokesčio,geriau duoti kelią,kaip ir Biblija sako:"netyras toliau tesielgia netyrai"(Apr.22:11)Aš visiškai pritariu šiems žodžiams,nes pasaulis pagal suplanavimą To,kuriuo jis netiki,turi pasiekti savo dugną,kad atlyginimas būtų ne pagal krizę.