pirmadienis, balandžio 19, 2010

Turkijoje po žudynių bažnyčia apsivalė


Turkijoje po prieš trejus metus vykusių žudynių bažnyčia apsivalė. Malatjės mieste prieš trejus metus žvėriškai papjauti buvo trys evangeliniai krikščionys, kuriuos tiesiog išmėsinėjo grupė jaunuolių, kurių teismas vyksta iki šiol, praneša ProChuch.info.
Tai pats žiauriausias susidorojimas su krikščionimis šiuolaikinėje Turkijoje. Bažnyčios "Vakfi" pastorius Karlosas Madrigalas sako, kad šios žudynės išvalė bažnyčią, po įvykio žmonės, kurie ateina pas Kristų, žymiai rimčiau žiūri į savo pasirinkimą". Dauguma šios bažnyčios narių - buvę musulmonai, jie prašo melstis už juos, kad bažnyčia Turkijoje sustiprėtų. Iš 70 milijonų turkų tik 5 tūkstančiai lanko evangelines bažnyčias.
Pastorius sako:" Aš įsitikinęs, kad daugelis žmonių kažko ieško gyvenime, neįtardami, kad ieško Jėzaus. Savo maldomis jūs atveriate jiems duris.Aš tikiu, kad kankinių sėkla duos vaisių".

2 komentarai:

Judas rašė...

As taip pat tikiu,kad kankiniu sekla atnes vaisiu.Taip visada budavo ir bus.Turkija priklauso Viespaciui Jezui,ir ten bus ryskus Viespaties zibintas.Kaip dangus nusprende-tai ir ivyks.
Viespatie-Turkija priklauso tau!Amen!

Linas rašė...

amen