antradienis, balandžio 20, 2010

Kaune krito auksas


Savaitgalį Kaune bažnyčios "Naujoji karta" kvietimu viešėjo pastorius Andrejus Šapovalovas iš JAV. Jis čia surengė penkis tarnavimus. Konferencijoje dalyvavo žmonės iš 11 šalių, salė buvo pilna, iš viso dalyvavo apie 500 žmonių.
Pastoriaus Andrejaus Šapovalovo tarnavimus lydėjo antgamtiniai pasireiškimai, vienas iš jų - visoje salėje pasklido aukso dulkės, kurios padengė žmonių veidus, rankas ir plaukus.
Dalyvavę susirinkimuose žmonės liudijo, kad žymiai svarbiau už antgamtinius pasireiškimus buvo žinia, kurią Lietuvai atvežė šis pamokslininkas.

44 komentarai:

Judas rašė...

Turtingas,tas Sapavalovas...:)

Anonimiškas rašė...

Kur biblijoje parašyta, kad Dievas barstys aukso dulkes? Paprasčiausias būdas apmulkinti žmones — tai išpilti dulkių. Pigu (galima pamaišyti su kito metalo dulkėmis) ir labai efektyvu. Geras šou, tokie amerikoje turėtų būti populiarūs. Pasauliečių emocijoms pamaitinti mėto spalvotus popierėlius, o čia "aukso" dulkes.
Kaip sakė Marksas: religija liaudies opiumas, ir jis šiuo pasakymu visiškai teisus, nes religingam žmogui, taip pat neblaiviam, prakiši bet kokią nesąmonę, svarbu pasakyti burtažodį — Dievas. O koks ten dievas niekam nerūpi. Ar jūsų Dievas buvo nukryžiuotas tam, kad kristų dulkės?

Linas rašė...

Gerbiams, anonims, bus paprasčiau, jei pasirinksi kokį nicą. Nebijok. Klausi "Ar jūsų Dievas buvo nukryžiuotas tam, kad kristų dulkės?"
Ne, Jis buvo nukryžiuotas, kad išdidieji kristų kaip dulkės:)

Olgerdas rašė...

O kur jie dejo tas dulkes kai sou baigesi? Atgal i cemodanus man rodos:). Esu mates klubuose dumu ir sniego masinas, gana efektingai atrodo sniegas vasaros metu... Ir cia panasiai, tik zinoma niekas cia aukso nenaudoja, chemija kazkokia musiet... Ko tik nepadarysi, kad pinigus surinkt?

Linas rašė...

O Olgerdas pasisakė, jau vadinasi visi:) Sakai tau labai pinigai rūpi?:)

Olgerdas rašė...

Na, as sezono neuzdarau dar galit rasyt kas norit :)
O del pinigu, jei as juos rinkciau rupetu,o kadangi ne as- tai ne

Emanuelis rašė...

JAV šitas triukas naudojamas jau ne pirmą dešimtį metų, o po to ištyrius tas dulkes paaiškėjo, kad ten ne dulkės, o kažkokie milteliai, gi dar buvo, nežinau aišku kaip čia, bet turiu savo nuomone... :)

Linas rašė...

Emanueli, o kodėl neužsiimi - ir išgarsėtum, ir populiarus taptum ir litas vienas kitas nukristų?:)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Emanuelis rašė...

Anonimas, nebūk surūgėlis, kuris nesupranta juokų :).

Linas rašė...

Anonimui pasiuliau susigalvot vardą, pavyzdžiu Tadas, Petras ar pan

Šauklys rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Nu va Tadai, ar buvo sunku?:)
Rašai:"Man nesvarbu, kokie ženklai, stebuklai, emocijos — visa tai turi būti pagal Žodį, bet jūs iškeičiate Bibliją į bet kokį ženklą, o žmogus bus gyvas tik Žodžiu".
Štai tau žodis - "Nedaryk sau jokio atvaizdo ir jokio paveikslo". Eik ir vykdyk - išsirankiok visus paveikslus su ženklais ir pašalink juos.
O šiaip esi lengvai perskaitomas. esmė čia ne dulkėse, o tame, kad tai įvyko ne per TAVO denominacijos konferenciją. Va jei ten Branhmano paveikslą aukso dulkės būtų padengę, tada tai būtų tikra ir pagal raštą ir be emocijų:)
Tadai, perspėjau, nori kritikuoti kitus, išsivalyk savo trobą, paskui kibk prie svetimų.

Šauklys rašė...

Suprantu, Linai, kad žiūri į mane per išankstinės nuomonės akinius ir visiškai nematai, kas tau sakoma. Tai primityvu, bet laukiu pasikeitimų tavo gyvenime
( http://www.youtube.com/watch?v=_kXZy64dU0Y ) .
Cituoju tave: „ Štai tau žodis - "Nedaryk sau jokio atvaizdo ir jokio paveikslo". Eik ir vykdyk - išsirankiok visus paveikslus su ženklais ir pašalink juos.“
Mano tinklarštyje patalpintos fotografijos ir Hofmano paveikslo nuotrauka. Tu paėmei iš konteksto eilutę ir iškraipai tiesą. Jei dabar vadovautis šia eilute, tada išimk visas nuotraukas iš savo blogo, išmesk video kameras ir fotoaparatus — jie daro atvaizdus. Išmesk savo vaikų, artimųjų, sutuoktuvių nuotraukas, atsisakyk asmens dokumentų, nes juose atvaizdai. Dėl tokių interpretacijų darymo (pvz. kurią tu pateikei) pilnas pasaulis fanatikų. Katalikai garbina paveikslus, tai visi protestantai pasuko į kitą kraštutinumą ir Jėzaus atvaizdo bijo kaip velnias kryžiaus. Dievas nedraudžia daryti fotografijų, tapyti paveikslų, bet draudžia garbinti juos. Dievas netgi kiekvienam asmeniškai po du puikius fotoaparatus padovanojo — akis. Tu esi žmonių mokytojas ir tokiuose elementariuose dalykuose sugebi susipainioti, už savo žmones, Linai, neši atsakomybę ir pamiršk tą pašaipos dvasią, nes pridarysi problemų ne tik sau, bet, svarbiausia, žmonėms, kurie tavęs klauso. Dievas prieš šitą juokelių dvasią, nes dėl tos dvasios žmonės pamiršo blaivų mąstymą, ir jei kalbi rimtus dalykus, tave laiko bepročiu. Ekl2:7 Geriau eiti į gedulo negu į puotos namus, nes tai visų žmonių galas ir gyvieji susimąsto.
Kas liečia dulkes,tai man nesvarbu, koks ten tarnautojas, koks jis geras žmogus, tų dulkių tirti dėl jų tikrumo netgi nėra prasmės, nes Biblijoje Dievas pasakė, kad dulkės — gyvatės maistas ir ji gyveną dulkėse ir jei kas nors teigia, kad dulkes (kokios jos bebūtų — aukso, sidabro — tai žemė, purvas) pasiuntė Viešpats, kad pamaitintų savo tautos emocijas — tai melas, nes tik vienas asmuo nori matyti žmones, ryjančius dulkes — gyvatė. Kam patinka gyventi dulkėse tas gyvatės vaikas. Teigti, kad Viešpats terliojasi su dulkėmis, tolygu pasakyti, kad Jis yra gyvatė. Koks skirtumas, ar tai aukso dukės, ar krauju verkianti Marijos statula, jei tai neturi jokio pagrindo Biblijoje.

Linas rašė...

Jo, skrituliai virš "pranašo" Branhmano galvos turi pagrindą, todėl jo nuotraukos iškabinėtos visose tavo denominacijos bažnyčiose.
Tadai, kol neapsivalysit patys, kol nenustosit asmenybės kultą propaguot, užčiaupkit burnytes, kaimietiškas patarimas. Ir nenorėčiau grįžti prie tos temos.

Šauklys rašė...

Būtent, kad patvirtintas Biblijos, bet tu tiki tik išskirtinėmis Biblijos eilutėmis, kurios tau patinka.
Jei izraelis 40m. turėjo malonę matyti Ugnies Stulpą ir tas pats Stulpas suteikė malonę Jį vėl matyti, tai ar aš turiu atmesti Jį,nes apie tai nemoko seminarijos ir koledzai?
Jei tu man nepatari laikyti nuotraukos su Ugnies Stulpu, tada reikėtų paskelbti pvz. vaikų Bibliją antikrikščioniška, nes ten taip pat Ugnies/Debesies Stulpo paveikslai, ir kitų veikėjų. Ko gero ne viena šių "vaikų Biblijų" guli įvairiose Lietuvos bažnyčiose, gal net ir tavo namuose? :)

Linas rašė...

Tadai baik, net jau nebejuokinga, pirmą kartą matau susirietusį lanku stulpą:) Čia ufonautų lankas, o ne stulpas. Kaip kaimietis pasakysiu, kad visi stulpai yra tiesūs:) Taigi, kažkas su tavo regėjimu?

Judas rašė...

"Jei izraelis 40m. turėjo malonę matyti Ugnies Stulpą ir tas pats Stulpas suteikė malonę Jį vėl matyti, tai ar aš turiu atmesti Jį,nes apie tai nemoko seminarijos ir koledzai?"

Apie tai nemoko net pats N.T.O jei nemoko,tai ir atmesti reikia.Su tais stulpais cia,tai lygiai tas pats,kas su aukso dulkemis...

Šauklys rašė...

Be to Paulius sutiko ta pati Ugnies Stulpa pakeliui i Damaska. Bet su juo buve zmones to Stulpo nemate, kaip ir siandien Jis akivaizdziai pasirode, bet kazkas Jo nemato ar nenori matyti, nes tai neparanku.

Judas rašė...

Gal pasiskaityk Biblija pirma,nepamokslaves apie ugninius stulpus...kazkokia tai, ugniniu stulpu evangelija varai...

Šauklys rašė...

Taip mielas Judai, Ugnies Stulpas atejo Sekminiu diena ir padalino Save 120 mokiniu, tiesiog dziugu, paskui Saulius persekiojo tuos broliukus ir sutiko Ugnies Stulpa vardu Jezus. Jei tu dar nieko apie tai nezinai tai skelbiu tau geraja Naujiena siulau tau gelbetis ir priimti Ji i savo sirdi: Apd.2-38: Petras jiems tarė: „Atgailaukite, ir kiekvienas tepasikrikštija Jėzaus Kristaus vardu, kad būtų atleistos jūsų nuodėmės, ir jūs gausite Šventosios Dvasios dovaną.
Taigi jei taip pasielgsi Tas Ugnies Stulpas ateis ir i tave, tau tereikia atgailauti ir pasikrikstyti i Viespaties Jezaus Kristaus varda, o kita dali jau turi ispildyti Viespats, nes Jis savo Zodzio laikosi.
Dievo malones tau.

Linas rašė...

Nu jo susidūrėm su stulpininku.Maniau šita vienuolijos rūšis jau išnykusi, o šia kad nori - gyvi

Judas rašė...

Mielas Tadai,tau reikia isgelbejimo nuo persekiojancio ugnies stulpo.Kalbi taip,lyg butum gaves ugninio stulpo smugi,ir dabar, visur tau stulpai tik tematyti.
Nei vienu atveju,is tavo paminetu,Rasto vietu,nera kalbama apie Ugnies Stulpa.Vienu atveju,tai tarsi ugnies liezuviai,kitu atveju,tai ryski sviesa is dangaus.

Tadai,gal gali pasakyti,kuo skiriasi ugnies stulpas nuo debesies stulpo?

Šauklys rašė...

Padekim nuo abeceles :)
Jehova-Ugnies Stulpas vedes Izraeli, buvo kaip Sviesa Sventyklos svenciu Svenciausioj.
Tada Tas Jehova, paliko Sventykla ir persikelėe i kuno Palapine vardu Jezus, apie kuria Jis sake: sugriaukite Sita Sventykla ir As Ja atstatysiu per 3dienas. Po to tas Jehova padalino Save 120 mokiniu, sudek 120 Ugnies liezuviu i viena ir gausi Ugnies Stulpa. (Свет Шекина)Ta pacia Sviesa sutiko Saulius, tai taip paprasta.
Del debesies Judai, tai karta klausei apie kokius reiskinius ir debesis rasau, pasiskaityk atidziau.
O del persekiojimo is dalies tu teisus, nes jei Dievas zmogaus neieskotu tai zmogus zuves, parasyta: nera teisaus nera nei vieno, nera kas Dievo ieskotu. Jei Dievas paeme zmogu i Savo rankas, tai niekas jo is Viespaties ranku neistrauks, bet vargas tam, kuris pries pasaulio sukurima nebuvo Jo numatytas.

Judas rašė...

Na ir stumi,Tadai:).Sakiau,kad gavai stulpini smugi...:) Ko tik zmogus neprisigalvos,kad tik islaikyti savo denominacijos mokyma.
Na,as sudedu 120 liezuviu i viena,ir gaunu viena dideli ugnies liezuvi,o ne stulpa.Pauliui dienos metu apsireiske ryski sviesa is dangaus,bet ne ugnies stulpas.Pamirsti,kad Dievas Izraeli dienos metu vede debesies stulpu,tad,jei stovi uz stulpus,tad turejai sakyti,kad Pauliui apsireiske debesies stulpas :),kas butu logiskiau...

Be to pabrezi tik ugnies stulpa,o debesies stulpas tau ne tiek svarbus,ane.?Bet juk abu stulpai,tiek ugnies,tiek debesies-simbolizuoja Dieva.
Mokykis,Tadai,mokykis bent teisingai abecele pateikti..:)

Arunas rašė...

Mark 16:20: O jie ėjo ir visur pamokslavo, Viešpačiui drauge veikiant ir patvirtinant žodį lydinčiais stebuklais. Amen.

Dinas rašė...

Aš ten buvau,nebuvo ten jokio aukso ,tai dar kartą įrodo kad šie tarnavimai yra neaiškus ir pavojingi,kam Dievui mėtyti tą auksą.Žmonės neapsigaukit.Tuose tarnavimuose jutau lyg butu atsivėres pragaras ir pats šėtonas butu atėjes.Tiek klykimo ir rėkimo niekur nebuvau dar girdėjes na buvau ,dar viena panaši bažnyčia yra Vilniue,gal ir daugiau yra,tačiau aš žynau vieną.YRA lIETUVOJE DAUG NEPATENKINTU,O KAI KAS TUOM NAUDOJASI.

Linas rašė...

Nu klykti tai jau tikrai negerai, nebent kažko labai bijai arba duntį skauda:) O jei rimtai, Dinai, tai ir parašei atsakymą - būkim patenkinti

rimantas rašė...

Ačiū Linai už principingumą. Linkiu islikti Zodzio tiesoje, kuris yra tikras maistas sielai. Viespatie padek neisivelti i tuscias diskusijas ir skelbti Kristaus evangelija, laikytis savo misijos kuri kaip suprantu i pati pavadinima ideta.

asta greita rašė...

buvau pries kelis metus.pirmi pabego vaikai,o po to ir as.man tas vaizdas primena masine sizofrenija.nerekomenduoju niekam...

Kęstutis rašė...

Čia viskas apie Šapovalovo "bažnyčią" :

(2 Tes 2,7-12) "Nedorybės paslaptis jau veikia, kol bus patrauktas tas, kas jį sulaiko. Tada pasirodys nedorėlis, kurį Viešpats sunaikins savo burnos kvėpimu ir sutriuškins savo atėjimo spindesiu. Ano nedorėlio atėjimą, šėtonui veikiant, lydės visokios jėgos, ženklai ir netikri stebuklai ir visokia neteisumo apgaulė žūstantiems už tai, kad atsisakė mylėti tiesą savo išgelbėjimui. Todėl Dievas jiems pasiųs stiprų paklydimą, kad jie tikėtų melu ir būtų nuteisti visi, kurie netikėjo tiesa, bet pamėgo neteisumą."

Todėl nei vieno suklaidinto ten nėra. Šioje "bažnyčioje" visi kurie to yra verti. Tokios "bažnyčios" turi būti - tai Dievo darbas.

Linas rašė...

ir krito ugnis iš Kęstučio lūpų ir supleškino nedorėlius:)

Anonimiškas rašė...

kad ir kiek ten to auksiuko byretu, ar "brilikais" butu galima pilnas kisenes prisikimsti, be grynuju rinkimo vis delto neapseis...
nu "zurim" toliau...

Ilona rašė...

Mano fakultete, deja, netruksta destytoju (ko lyg ir neturetu buti bent jau teoriskai), kurie atvirai sau leidzia tyciotis is zmoniu, kurie turi regejimus, yra tiesioginiame santykyje su Dievu (ne taip, kaip daugellis musu, kurie tik Sv. Rasta skaitydami galim ji pazinti) ir apie tai kalba. Ir jiems nesvarbu ar tai butu kunigas, ar vienuolis, ar vienuole, ar paprasta kaimo bobute. Jie, neziuredami i nieka (ne i viena is galimu variantu, kuriuos reikia patikrinti, kad isitikintum ar tai tikra neatsizvelgia) rezia, kad tie zmones savo haliunkes sapalioja. Ar tik, kartais ir Jus, Linai, panasiai nesielgiate? Is anksto atsiprasau, jei ne taip ka supratau.

Linas rašė...

Na, Ilona, žmonių visada visokių buvo, visokių ir bus,bet manau nėra specsuper žmonių, turinčių atskirą liniją ryšiui su Viešpačiu. Arba tų, kurie turi monopolį kalbėtis su Dievu. O regėjimai yra, bet ne visi jie yra iš Dievo.

audriusfaze rašė...

Čia matosi , jog kažkas susimokė prieš Šapovalovą ir nori jį apšmeižti , ir tuos kurie tiki stebuklais bei ženklais kurie eina nuo Dievo . Aš toje konferencijoje nebuvau kai tarnavo Šapavalovas , nes Dievas neragino manęs ir del to jaučiausi gerai . O kas dalyvavo ir matė tuos visus ženklus su aukso dulkėm , ir su deimantu kurį Dievas davė vienam iš NK bendruomenės vilniaus tai yra tiesa . Be to kai žmogelis tą brangakmenį parsivežė į savo bendruomenę jo vos iš tos bendruomenės neišvarė , pavadino išdaviku "religijos" liepė atsikratyti to brangakmenio ir kitaip jam plovė smegenis . Nežinau koks jo dabar likimas bet tas reikalas labai smirdėjo šudu , nuo tokiu pat tikinčiųjų kaip jūs .Nereikia čia varyti ant Dievo pateptų vyrų , kaip šapavalovas ir jį visaip šmeižti .Jaigu brangieji sesės ir broliai jūs gyvenate nuodėmėje , šlovinat stabmeldystę , religiją , tradicijas ir viską tik ne patį DIEVĄ , tai nenuostabu jog jūsų gyvenime niekas ir nevyksta . Mes kai meldžiamės namuose šeimoje beveik kiekvieną kartą kieno nors veidas pasidengia blizgučiais , ar aukso dulkėmis tai norma pas mus . Buna maldos metu pakeli galvą ir matai kaip angelų plunksnos krenta , esame jų yvairių pririnkę prifotografave , baltų ir spalvotų . Na mes pagalvių nekišim iš tu plunksnų , tai tik irodo teisingą širdies poziciją prieš DIEVĄ . Nes Jėzus pasakė ,jog Dievo vaikus lydės ženklai ir stebuklai . Vadinasi yra tendencija jog jūs NE DIEVO vaikai . Susimastykite kokią bendruomenę lankote ir kokias pasakas klausote . Gali būti jog vieną dieną su ilgom litanijom paklusite į pragarą nes JĖZUS pasakys jog jūsų nepražysta .Ir viskas bus vėlu . Aš perspėju jus kurie akli , sėdite nuodėmėje ir nematote kas yra kas . Jėzus pasakė jog mes darysime dar didesnius darbus nei jis .O rezultate matau tik ginčus o vaisių jūsų gyvenime jokių , apie kuriuos rašo biblija . Jog tikintieji gidis ligonius , išvarinės demonus , darys stebuklus , nes iš to atskirsime ar jis tikras krikščionis nuo apsišaukėlio .

Anonimiškas rašė...

egipto faraono burtininkai dar didesnius stebuklus dare...
plunksneles ir tie brilikai tai nesvarbu...
svarbiau ka "andriucha" sneka...
pateptasis....

consolatio fratrem rašė...

Be reikalo jūs taip ant Shapovalovo, nei jūs jo pažįstat nei ką. Nors po jo konferencijas nevažinėju, bet skaičiau jo knygą - Andrius neša labai svarbią žinią visiems krikščionims, ir ta žinia tikrai ne apie aukso dulkes, plunksnas, deimantus ar dar kažkokius pasireiškimus. Kas nori suprasti - supranta.

Anonimiškas rašė...

Ir kokia gi ta svarbi Andriaus zinia,kuri skirta visiems krikscionims?

Anonimiškas rašė...

klausia edas12

consolatio fratrem rašė...

Aš ne Andriaus advokatas, jo apreiškimo geriau už jį patį neperteiksiu, tad siūlau palikti išankstines nuostatas ir su Šventosios Dvasios pagalba perskaityti jo knygą.

edas12 rašė...

consolatio fratrem,jei teigi,kad Andrius nesa LABAI SVARBIA ZINIA VISIEMS KRIKSCIONIMS, tai gal gali bent keliais zodziais pasidalinti apie ta labai svarbia zinia?Kas tai per zinia?

Renatas rašė...

Man užtenka evangelijos žinios. Ir nereikia, kad auksas kristų, Jezus pasake: tikejo manim, tikes ir Jumis, vien del žodžio tikes. Sako jusu taip tebuna taip, ne tebuna ne, kas viršaus, tas iš piktojo.
Saitjasaibaba taip pat auksa ore "gamino", bet tas aisku antikristas. Šapavolas eina Kristaus vardu, ir daro tokius "darbus", nei ap.Petras to nedare, nei ap.Povilas, jie nebent gyde, gydyti manau labiau itikinantis dalykas, nei aukso dulkes paskleisti. Ne Dievui auksas svarbu, bet žmonėms. Dievui svarbu žmogaus sveikata ir jo dvasine širdis. Ar Dievas nori aukso pagalba labiau itikinti? Abejoju. Greičiau tai žmogaus ranku darbas. Netikiu, kad Dievas auksa naudotu ,skelbiant evangeliją....

edas2 rašė...

Visi tie triukai su auksu,auksiniais dantimis,deimantais, tam,kad tik daugiau pritraukti i savo organizacija naivuoliu.Su laiku taip vadinamu lyderiu tarnavimas dunsa,ju prigimtiniai sugebejimai,kurie kazkada pritraukdavo zmones,tampa nebeveiksmingi,jie net nebepadeda islaikyti ju,zmones bega,reikia kazka tai daryti,vnz,reikia daryti sou,kad islaikyti zmones ir dar pritraukti daugiau naivuoliu i savo gretas.
Krikscionybe issigime,paziurekite i tai placiau,daugiau pasidomekite ir pamatysite,kaip daugelis lyderiu patyre ir patyria dvasini bankrota.Jie nebetarnauja Dievui,jie tarnauja tik savo interesams,savo vizijoms,savo uabams,savo pasaukimui...