pirmadienis, kovo 29, 2010

Kaune - tarnautojas iš Indijos


Gegužės 8 dieną, šeštadienį, Kaune vyks konferencija „Pakilk Lietuva“. Joje pamokslaus evangelistas Alwyn Matt („Downpour Ministries“) bei Sidharth Mohandas, Angie Vickery, Titto Thomas („Imrah Ministries“).


Sidarth Mohandas

„Imrah“ įkūrėjas ir direktorius, šlovinimo lyderis ir mokytojas
• Gimė Indijoje, augo induistų šeimoje. Kristų pažino, kai būdamas 8–9 metų susirgo kaulų ir raumenų vėžiu. Tuo metu viena šeimos draugė papasakojo jo šeimai apie Kristaus gydomąją galią. Jis buvo stebuklingai pagydytas ir dar jaunystėje savo širdyje patyrė begalinę Dievo meilę. Nuo tada jis ėmė vis labiau trokšti studijuoti Dievo Žodį.
• Jo mokymo stilius pasižymi paprastumu, nes Sidarthas moka sudėtingus dalykus perteikti aiškiai ir suprantamai. Būdamas vos 16 metų jis pradėjo mokyti ir tarnauti kaip šlovinimo vadovas įvairiose grupėse, tokiose kaip CMFI (Indijos krikščionių misijų draugija), Kristaus liudytojai (Vellore), Laisvės centras (Trivandrum), Dievo bažnyčia Hebrone (Trivandrum), Apaštalų draugijos bažnyčia (Vellore), Agape žygis (Vellore), Amstar grupė (Technopark, Trivandrum) ir t. t. Taip pat reguliariai mokė ir vedė šlovinimą vietinėje bažnyčioje mažose grupelėse.
• Šiuo metu tarnauja kaip šlovinimo vadovas vienoje Dievo Žodžio grupelėje Upsaloje, Švedijoje, kur siekia magistro laipsnio molekulinės biologijos srityje.
• 2006 m. Sidarthas pradėjo savo „blogą“ internete. Netrukus „blogas“ peraugo į vis tobulesnę tarnystę, kol galiausiai Viešpats atvėrė duris visai komandai rengti audiomokymus internetu. Vis didesnis bažnyčių skaičius pageidauja gauti jų parengtą mokymų medžiagą. „Imrah“ džiaugiasi jog turėjo galimybę ir privilegiją mokyti ir lavinti nemažai žmonių iš Azijos, Amerikos, Australijos, Viduriniųjų Rytų ir įvairių Europos šalių. „Imrah“ nesiima pakeisti vietinės bažnyčios mokymo ir lavinimo tarnystės, bet priešingai, siekia padėti bažnyčioms lavinti ir ugdyti tikinčiuosius.

5 komentarai:

Unknown rašė...

Labai išmintingas, Dievo dvasios paliestas žmogus, geras draugas.. Jis tikrai sudėtingus dalykus sugeba paaiškinti labai paprastai, savo kailiu patyriau :) be to, jokių auskarų ir jokio makiažo ;)

Linas rašė...

svarbiausia kad be makiazo, iš karto matosi tikras krkščionis:)

Olgerdas rašė...

O as va su auskaru, nu laimei be makiazo:) o tai dar primusit...

Emanuelis rašė...

a kur čia bus jis tiksliau?

Linas rašė...

Viskas aišku, Olgerdai, nuo viršugalvio iki ausies tu pagonis, o toliau krikščionis:)
O konferencija vyks Girstučio rūmuose