sekmadienis, lapkričio 15, 2009

Vatikanas teigia, kad ateiviai ko gero bus gimę be nuodėmės


Vatikanas toliau stulbina savo pseudomoksliniais pranešimais ir prielaidomis. Vatikanas jau neprieštarauja, jog nežemiška gyvybė gali egzistuoti - tikimybė jai atsirasti milžiniškų matmenų visatoje yra reali. Jau daugiau nei prieš metus Vatikanas oficialiai sutiko, jog Darvino teorija yra suderinama su krikščioniškąja teologija. Netrukus po to bažnyčios atstovai žengė dar vieną žingsnį - vyriausiasis Vatikano astronomas pareiškė, jog nežemiška gyvybė yra įmanoma.
Savo straipsnyje Vatikano laikraščiui "Aliens Are My Brother" astronomas tėvas Gabrielis Funesas rašė, jog Dievo sukurti protingi sutvėrimai gali egzistuoti ir kitose kosmoso vietose.
Kiti protingi sutvėrimai (neskaitant mūsų pačių) visatoje gali egzistuoti lygiai dėl tos pačios priežasties, dėl ko Žemėje egzistuoja tiek daug skirtingų gyvybės formų. Be to, Funesas spekuliuoja, jog "kai kurie ateiviai netgi gali neturėti pirmapradės nuodėmės". Reikia pridurti, jog tokia nuomonė nelabai išsiskiria iš šiuolaikinės oficialios Vatikano pozicijos - šių metų lapkričio 6 – 11 dienomis Vatikane vykusioje konferencijoje, kurią surengė Popiežiškoji mokslų akademija, nusprendusi taip pažymėti Tarptautinius astronomijos metus, buvo diskutuota apie nežemiškos gyvybės egzistavimo galimybes.
Amen, nežemiškieji broliai, jei skaitote šį rašinį. Ruoškitės priimti Šventojo Sosto ambasadą pas save.

2 komentarai:

Olgerdas rašė...

Skaitome skaitome,mes seniai skaitome tavo bloga :)

O jei rimciau.
*************
Tuo tarpu mūsų tėvynė danguje, ir iš ten mes karštai laukiame Gelbėtojo, Viešpaties Jėzaus Kristaus(Filipieciams 3:20)
*************
Jie visi mirė tikėdami, dar negavę pažadėtųjų dalykų, bet iš tolo juos regėdami, buvo įsitikinę jais ir priėmė juos, išpažindami, jog jie žemėje svečiai ir keleiviai.
Kurie taip kalba, parodo, kad ieško tėvynės.
Jeigu jie būtų minėję aną, iš kurios iškeliavo, jie būtų turėję laiko sugrįžti atgal.
Bet dabar jie siekė geresnės tėvynės, tai yra dangiškosios. Todėl Dievas nesigėdija vadintis jų Dievu: juk Jis paruošė jiems Miestą!(Zydams 11:13-16)
***********
Cia aisku nera pamineta kad esame gime be nuodemes.Nu nes yra kaip tik atvirksciai.Bet kad musu krikscioniu tevyne nera cia tai yra faktas.O del musu ambasados...Tai kad ji seniai jau cia...Visuotine ambasada tu,kuriuos nuplove Avinelis...

Linas rašė...

Mieli proto broliai, smagu, kad susitikome, dėl ambasados praneš vėliau:)